Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 143
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Не знам ,ама аз изпих всичкия чай у нас  Joy и съм жадна  Mr. Green

ben78 ,Йори е  на ул.Оборище ,но точния номер не знам ,защото той се мести няколко пъти.В отсечката м/у ул. Сан Стефано и ул.Гурко,пада се от дясна страна.

# 136
  • Бургас
Ben 78, важното е да се настроиш положително и да се молиш всичко да е ок! И аз съм раждала тук в далечната 97-ма  Whistling. Имам близък гинеколог, който тогава беше и шеф на родилна зала. Много съм доволна от всичко, както от отношението, така и от факта че родих 4050 гр/52 см. бебка само с няколко шева и без никакви усложнения. Какво са няколко хлебарки и къпане на новородените със студена вода  Mr. Green.  Все пак сме отишли работа да вършим, не на хотел 5 звезди.

Стискам ти палци всичко да е ок  Praynig
Къде е днес Дарчето  newsm78

# 137
Преди малко станах... тук съм.

# 138
магазин йори е на оборище точно срещу магазина за пилешки месца Wink

# 139
Бен, няма страшно! И аз раждах в Бургаската болница, без уговорка, без плащане и съм доволна и от отношение и от всичко. Все пак това е държавна болница и ако не очакваш лукосен хотел или уюта на дома си всичко ще е наред. Всички "легенди" които си слушала са от разни глезли! Simple Smile
Все пак си там за 3 дни да дадеш живот на детето си! Simple Smile

# 140
 Гал, мога те поканя да си утолиш жаждата с мен, обаче да знаеш чай нЕмаме.То и без това Ники е болен и си легна, та сега децата ми правят компания.

# 141
И аз раждах тук. Доволна съм. Имаше май и темичка за раждането в Бургас, но аз като се зачетох там преди да родя само се наплаших. По-добре не се стресирай излишно - не е толкова зле. Условията не се особено добри, но wish е права за държавната  болница.

# 142
Здравейте!
Пиша много рядко тук и може би повечето от вас не ме познавате, но се изкуших да пиша на ben78 , че аз също родих в Бургас и съм доволна. Peace То няма как да е песен, раждане си е, но съм доволна от отношението.
  bouquet

# 143
И аз родих в Бургас, с уговорка с акушерката, но от това не очаквах някакво по-специално отношение след това...каквото беше писано да се случи стана...престоят след това мина като на сън, защото не знаех изобщо къде се намирам и даже душът на втория ден с топла вода ми се стори най-приятния момент  Joy Нямам чак такива забележки...просто се настройваш за условия в общежитие и гледаш на нещата по-философски Peace

# 144
И аз раждах в Бургас, за съжаление със секцио по спешност, защото тоновете на бебето започнаха да се губят тотално по едно време. Реагираха бързо и адекватно, в 23ч вечерта. От отношение след това не мога да се оплача нито в реанимацията, нито след това на третия етаж. Условията - ами беше чисто, но много захабено, ама все пак е болница и то не млада така да се каже.
Бен, споко, отиваш да се видиш наживо с двете чертички от теста,това е най-важното за положителната нагласа,  лукса е за хотелите.

# 145
Положението в бургаското отделение СЕГА е приказно в сравнение с 2004 г. например, когато раждах първото си дете,моите уважения към пишещите тук, но на мен ми се наложи тогава да остана 7 дни в болницата-раждах нормално,хигиената беше мммиииииииииииззззззззззеееернннна-всеки ден трябваше да се отблагодарявам на санитарката , за да измие тоалетната,да не говорим,че едно момиче извика майка си,която донесе препарати и я обезпаразити първоначално,6 нощи не спах, за да пазя сина ми да не глътне хлебарка,защото първата вечер една такава го полази по лицето,някой си ударил душ-нямаше такъв,за да го направя и аз
добре, че моя съученичка ,която работи в местно радио видя положението ,та спонсорираха болницата за нови дограми, телевизори -БЛАГОДАРЯ НИНКА
отношенито към бебетата е перфектно,влязох и в неонтология-най-загриженото отделение-чистота ,топлина и голяма загриженост
ТА ДОУТОЧНЯВАМ, че може би негативните мнения са за онези години и едно е да пренощуваш 2-е нощи, а съвсем друго три пъти по толкова Peace

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 09:59 от enevitable

# 146
  • Бургас
отношенито към бебетата е перфектно,влязох и в неонтология-най-загриженото отделение-чистота ,топлина и голяма загриженост
Peace
Подържам те,защото и ние стояхме 5дни понеже правиха вливания и фототерапия на Никол.
Много мили бяха всички  Grinning

# 147
  • Бургас
Гал, мога те поканя да си утолиш жаждата с мен, обаче да знаеш чай нЕмаме.То и без това Ники е болен и си легна, та сега децата ми правят компания.
Е, ами на ,тъкмо децата щяха да си поиграят  Mr. Green То моето е завзело компютъра и не ми го дава  Simple Smile

# 148
И аз раждах два пъти в Бургаската болница веднъж през 2005 г и през 2008 г.
Вторият път не видях хлебарки. И вс си мина мн добре.

# 149
пак доуточнявам-не говоря за периода след 2004г.
През 2008 -а една хлебарка видях, ама не я отчетох,че май някакъв архаизъм беше,приличаше на  мощи Naughty

Общи условия

Активация на акаунт