Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 123
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Нашето столче е пластмасово и съм много доволна. Ето такова Лично аз предпочитам пластмасовите, с Анастасийка също имахме подобно. Много зависи от детето, ако не стои в столче и златно и да е, файда няма. Simple Smile

Свраче, бравос. Hug

Ние вчера кръщавахме детето на нашите кумци, т.е. нашият кръщелник. Днес бяхме на РД му ден. Сега сме приятно изморени и отмаряме подобаващо, след като изчистихме и оправихме цялата къща. Mr. Green Идва Мързелград у нас. Grinning

# 196
  • Бургас
Добро утро дами Grinning
Засега времето е предразполагащо за разходки,
ще стискаме палци да остане такова и да
похойкаме малко Grinning

# 197
уф, на мен пък хич не ми е времето предразполагащо за работа, ама.....такъв е живота

хайде, лека седмица  Hug

# 198
  • Бургас
Ками ми то и аз като бачках не ме предразполагаше Laughing
Ама сега с дребосъчкова само дебна да става за разходки Laughing

На всички бачкащи дами Лека седмица и по-бързо идвене на почивните дни Grinning

# 199
Добро утро.
Лека седмица на всички. Много усмивки.

# 200
  • Burgas, Bulgaria
я пак съм у Бургас и пак на компа.
оооххх да се похваля записах 4удото на ясла във Ветрен само там имаше място а няма ина4е кой да го гледа свеки по4ина преди 4 месеца  Cry Cry Cry сега сами се гледаме -10-12 деца 6 жени ги гледат много яко от 1.04. тръгва.сега изследвания ще правим.
на въпроса за виното аз съм мър4андаизер и незнам ако ще има някой който да командоря  Mr. Green с голямо удоволствие
и другооо-блокирали са ми картата от банката и до края на деня съм без пари4ки  Sick имало проблем в системата -все при мене проблеми в тая система  ooooh!

# 201
Добро утро поспаланки и от мен,ставайте денят е прекрасен малко е хладно но пък слънцето се усмихва....лека седмица и динамичен ден на работещите майчета,а на тези които гледат своите душички приятни разходки Mr. Green

# 202
Засега се радвам на доброто време и от работното място, но като стане за плаж друга песен ще запея.  Whistling

# 203
Работна мецана (аз) пак рано сутринта излезе и беше голям клинч, но сега е чудно вече. След малко мисля да спретна Пламъка и да излезем да се разтъпчем малко! (Оф как се изкушавам да го изведа без памперс ....)

# 204
  • UK
 става ли за тънко яке на вън  newsm78

# 205
  • Burgas, Bulgaria
аааа сега я втасах-Ник няма две имунизации-дали ще ме одрежат от яслата

# 206
     Миме възможно е да те отрежат  Confused
     Меги чак за тънко яке не е  Peace 

Лека седмица на работещите!!! Аз естествено си намерих задачи за навън и смятам много да ме забавят по институции разни  Mr. Green

# 207
Иве, еххх  Whistling нашата счетка и тя заминава към града,сигурно и нея ще има да я бавят,бавят...

# 208
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

# 209
  • Burgas, Bulgaria
малиииии каква тишинаааа

Общи условия

Активация на акаунт