Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 113
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Мама21, няма да ви отрежат от яслата, ако имате бележка от лекар защо не са направени имунизациите. Ако са отложени по някакви причини, също ще ви трябва бележка. Най-добре питай в яслата, ще ти обяснят точно. Peace

Забравих да пиша за столчетата за кола. Ползваме две - от 9-18кг и 18-36 кг. На малката кошницата много бързо й умаля и доскоро бяхме сложили столчето в посока обратно на движенето. Самото столче има такава опция, със сигурност беше по-удобно, най-вече когато искаше да поспи, пък и да не се натоварва много гръбччето. Peace

Приятна седмица на всички. Hug

# 211
  • Burgas, Bulgaria
еее златна си направо ми върна настроението ,сега го 4акам да стане 4е да минем през доктора

# 212
малиииии каква тишинаааа

Творческа,работна тишина.  Laughing

# 213
  • Burgas, Bulgaria
абе усещам нещо ама ........
вие обедна по4ивка нямате ли ? Grinning

# 214
Имаме,но аз съм на територията на Лукойл и освен да сляза да хапна,друго няма какво да правя. А днес за пореден път някой черпи - този път РД и цял ден бонбони,сокове,ядки.  Crazy Та по този повод не съм и гладна.

# 215
Ах... ми той мъжа ми и той в Лукойл работи и се оплаква, че им дръпнали шалтера за една камара сайтове. Ти как тъй влизаш в мамата? В самия Лук... ли си или само на площадката2

# 216
........
вие обедна по4ивка нямате ли ? Grinning

еее имаме ама ядем ли ядем, че имаме да наваксваме  Mr. Green особено аз

някой с новини от колетното на пощата  newsm78 януарски поръчки чакам още и вече се чудя да пиша ли на Сабине  Rolling Eyes

# 217
Ах... ми той мъжа ми и той в Лукойл работи и се оплаква, че им дръпнали шалтера за една камара сайтове. Ти как тъй влизаш в мамата? В самия Лук... ли си или само на площадката2

Mr. Green Mr. Green само на територията сме.
В частна фирма съм.

# 218
Някой може ли да ми каже, старата поща до колко часа работи?  Praynig

# 219
   До 19ч  Peace

# 220
# 221
Добро утро.
А бе силно се интересувам от тези удостоверения от НАП и за двамата родители ли важат за градините, ако някой подава документи нека каже. Ако може и да каже как да се заобиколи това нещо че има нема още 2 г и отново сме на градина.

# 222
  • Бургас
Ах-че в коя фирма си. Мъжа ми черпи вчера  Embarassed

# 223
ааааааааааатака към енергиен център МОРСКАТА newsm39

# 224
Ах-че в коя фирма си. Мъжа ми черпи вчера  Embarassed

Joy Joy Мъжът ти как се казва?

Сега видях албумът ви, в същата фирма съм. Аз съм новата секретарка. Simple Smile Да ти е жив и здрав,много фемили щастие ви желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт