Бебевалежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 17 490
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
keli F аз вече ходя всяка седмица на консултация- видеозон+ тонове  . мерят ми  и кръвното. Все пак трябва вече да се следим по изкъсо, че раждането наближава!
magi дано днес имаш успех, но той бебо си знае кога Hug
аз постоянно надничам в мартенската тема, новините там са страхотни.
Мамчета, знае ли някои има ли препоръка на коя страна да спи бебчето- на ляво или на дясно ? Чудим се как да разположим кошарката. newsm78 Знам че трябва да е леко подпряно гръбчето.

# 106
Добро утро милички  Hug

Мале, Дриймче, какво си преживяла миличка, направо ужас  Sad Дано да не се повтаря и другата такава тревога вече да е с хубав край - да си гушкаш малкото сладко бебче  Hug  Praynig  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Keli_f, аз бих отишла пак да си ми видят бебка на видеозон, ама аз съм си малко притеснителна и искам да си я гледкам редовно. А и вече последните месеци е хубаво по-често да се наблюдава  Peace  А за акушерката, според мен по-добре и напомни пак за себе си, то едва ли им е една родилка на главите на свестните акушерки в Бургас  Mr. Green

Rea1, и аз като се замисля не съм ходила на доплер от месец вече, а сега като отида на преглед на 24-ти доктора ми няма да е там и няма да ме гледа, а само сестрата ще мери разни неща, а ще ме приемат вече на 28 за секциото. Дали да не отида на частно тук в Бургас, преди да тръгна  newsm78

Suny78, аз знам че трябва да се обръща бебчето, като го сложиш единия път на ляво примерно, после като папкате и на другото спане го слагаш на другата страна. На сестра ми Педито така и беше казала. Но наблюдавайте бебчетата си, на нея при малкия стана така, че след 2 седмици лежане само настрани главичката му започна да заема една странна леко сплескана странично форма  Crazy та я посъветва педито после вече да го слага и по гръб   Laughing

Стискам палци на двете мамчета днес, да минат леко операциите и да са добре бебките  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 107
  • София
Добро утро и от мене!
Ася стискам палци да е добре и да си дочака термина със здраво детенце на финала Praynig
Дрийм Уиш стига вече тея истерии с тея болници . ShockedКато ви чета постоянно си мисля,че докторите навсякъде са някакви луди и ние съвсем откачаме покрай цялата ситуация.Дано случката не се повтаря и само хубави  емоции докрая да имате с мъжа ти. Hug
Кафенцето ако и днеска си с високо кръвно, не е ли по-добре да си ходиш с багажчето направо към болницата без репетиции повече Thinking
Бетибо много са сладки малките принцески.Дано бързо си ги прибереш у дома.Радвам се,че институциите този път бързо са откликнали на писмото ти.Дано винаги е така  а не е единичен случай. Naughty
Ще поработа малко и после пак ще намина. Crazy

# 108
Suny78 аз съм чела, че бебчетата се слагат легнали по гръб, а само главичката им се обръща на една страна, като е добре да се редуват лява и дясна. Моля, майчетата с опит да кажат така ли е наистина?

Аз и бебка сме добре, на преглед сме в понеделник-дано всичко е о.к. Praynig Аз още съм от работливките, но утре ми е последен ден и взе да ме хваща една носталгия по офиса и колегите...сигурно ме мислите за луда Mr. Green

Късмет на мамите днес-дано операциите минат успешно и леко, и на финала да гушнат своите бебчета Hug

# 109
Здравейте момичета,

Първо искам да честитя на момичетата, които вече гушкат сладките си бебчета, да са им живи и здрави малките принцеси и юначето на Рриванова!
Прекрасно е, че вече и Априлки повлякоха крак и ни радват първите появили се малки човечета. Стискам палци за всички нас, които все още сме в очакване на най-хубавия ден в живота ни - да имаме леки раждания и да сме по- спокойни, малко ни остава.
Аз не съм писала от доста време, трудно ми е и да изчета всичко, понеже доста сте изписали...
Убеждавам се, че съм станала доста летаргична, повечето време прекарвам в сън, гледане на National Geographic- има много готина поредица- казва се "В утробата" и проследява бременността на хората и на различни видове от животинския свят.
Искам да ви се оплача, че имам страшни проблеми с ушите- такова чудо не ми се беше случвало никога- преди 1 месец внезапно ми заглъхна дясното ухо и нищичко не чувах с него. Отидох до джи пи- то, предписа ми капки за нос Виброцил, защото съм имала вода в ухото- това помогна, но....
Преди 2 дни внезапно през нощта едни зверски болки в злощастното дясно ухо- не съм и вярвала, че да те боли ухо е толкова гадно- по-зле и от зъбобол. Цяла нощ не съм мигнала- хайде на сутринта пак на преглед и какво- лепнала съм някаква вирусна инфекция и съм със силно възпаление. Сега  пак се лекувам с разни капки за уши, нос, температура вдигах, но се надявам скоро да ми просветне малко. А всъщност никъде не излизам от месец и половина- ходя само до болницата, за да проследявам тоновете на малката, така че пазете се много като излизате, че то е достатъчно някой да кихне близо до вас и да ви лепне някой вирус.
Моята бебка не съм я виждала на видеозон от един месец и чак на 30-ти, когато отида докито да ми махне серклажа ще си я гледкам пак. Иначе тоновете са ни добри досега, всяка седмица й ги проследявам, дано всичко върви така до края.
Дрийм Уиш, силно се надявам да не преживяваш повече такива екшъни, нямам думи просто за този твой ужасен престой в болницата. Как може така да те стресират тези хора Close.
На всички момичета, на които наближават датите за секцио пожелавам бързо възстановяване и сладки бебчета, които да мачкат и гушкат скоро. Hug

# 110
dream-wish , голям шок сте изживели, ужас  #Crazy Shocked Но слава богу, че всичко е наред с бебчето  Peace

... Докато бях там обаче днес пред мен родиха 3 момичета всички зали бяха пълни нямаха нощници и легла оставиха ги за цяла нощ в коридорите и на сутринта да изписват за да ги настанят новите майчета  #Cussing out егати мизерията потресена съм и от отношението на някой медицински лица също  #2gunfire не , че е нещо ново де  Naughty...
Нямам думи  tantrum

Suny78 , бебчетата се слагат на една страна да спинкат, като след всяко хранене им се сменя страната на спане, за да не се деформира главичката  Peace

# 111
  • Бургас
Помощ,
за 28.04 ми е термина, вчера съм била в контакт няколко часа с Варицела, не зъм я карала тази шарка,
кажете ми какво да направя, и дъщеря ми не я е карала, а беше  с мен.
За сега нямаме симптоми но съм много притеснена..

# 112
Зравейте момичета , много бързо пишете ,не мога до ви изчета  Laughing
dream-wish направо аман от такива лекари и тези гадни болници , дано поне финала да е успешен !
Sapfira 1 не мога да си спомня от колко години не ме е боляло ухо ,но е ужасно .Пази се !  Тези вирусчета са направо  Cry Бързо оздравяване ти желая !

Вчера бяхме на преглед  и моите родители ми викат - "Айде вземи си багажа ,че не се знае ,могат да те сложат на системи и да родиш".И като казах на лекарката ,че съм с багажа , се почна един смях  Laughing Laughing LaughingНяма да е скоро сигурно ,ама аз все си бързам и и вече нямам търпение!Луда работа  Whistling Та така ,ще си чакам пък когато реши бебчо тогава ....А това чакане така да ме изнервя  Crossing Arms Айде до скоро и успех на  по-бързите мами !

# 113
  • Варна
Включвам се и аз с пожелания към мамите, които днес са на операция да мине леко, бързо да се възстановят и да се приберат скоро у дома с малките си слънчица!

# 114
Яна, консултирай се с лекаря си.
Аз лично не мога да дам компетентно мнение ,но ми се струва,че съм чела някъде ,че в такъв късен етап не е много опасно.НО! обади се на лекар,за да се успокоиш.

Нямаме още новини от раждащите мами ,но то май е и рано.......но пусто нетърпение.
Жабче, се губи  Hug

# 115
  • Варна
dream-wish, какъв ужас сте преживели! Направо не мога да повярвам, що за лекари са това?! #Cussing out Добре, че с бебка всичко е наред! Hug

yana_kuncheva, ако сте се заразили, вече е станало... Confused Обади се на гинекологаа си. Виж и тук за информация, бях го пускала този линк преди време:
http://www.zonaeva.com/index.php?m=2302
Най-опасно е, ако сега се заразиш, да не тръгнеш да раждаш, по-добре да я изкараш и да минат повече от 5 дни до раждането, така че ако се налага, докторите трябва да го задържат. Tired

# 116
Здравейте, милички! Hug
dream-wish, мила на теб болницата ти стана втори дом по неволя!Ужасни преживелици!Дано следващия път като отидеш да е за най- хубавото нещо на света! Praynig
Sapfira 1 , сестра ми и тя преживя същата гадост съвсем наскоро, и е бременна също, само че тогава в 3 месец!Ужасно беше!нищо не чуваше, много я болеше и само се разкарваше по болници!Накрая пи антибиотици и постепенно отшумя!Дано ти се размине по- леко!  Praynig Hug
yana_kuncheva, само спокойно!Това че си имала контакт не е гаранция, че ще се заразиш ти или детето!И другото нещо е, че вече си в напреднал месец и не е толкова страшно дори и да си се заразила не дай си Боже!Сестра ми и тя имаше контакт с болна и се беше притеснила много, но в Шейново й бяха казали, че вече има чисти антибиотици дори за бременни в трети месец и че няма нищо страшно!Само спокойно, защо не се посъветваш с лекаря си, за да си по-спокойна!
Мами, аз вече тотално място не си намирам, вече откачам от болки, кокалите са ми напълно премазани, бебинка само ме ръга и се дупи непрекъснато, направила ми е корема на нищо, вече ме боли отвсякъде, дори само като се пипна по корема и ми е като натъртено, много боли!Как ще я карам още месец до термина не знам!
Искам да ви питам също знаете ли кога се слага катетър при раждането?Само при секцио ли или и при нормалното раждане?
И също вие как смята да се обезкосмявате за раждането?Аз засега действам с бръснача, както мога, опипом нещо се мъча, ама не знам до колко добре се справям, че нищо не виждам даже и с огледало Embarassed
И не знам, то без абсолютно никакъв косъм ли не трябва да съм?Че все пак не навсякъде достигам да е съвсем гладко!
Някой да е пробвал крем - депилатоар за тази цел?И тези кремове не са ли опасни, ако примерно вече имаш разкритие и т.н.?
Много се извинявам за детайлното описване на тези подробности! EmbarassedАко някой сподели мнение, ще съм много благодарна!
Ох, и аз само дебна за добри новини от днешните операции на майчетата!Дано всичко мине чудесно! Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 117
  • Варна
Някой да е пробвал крем - депилатоар за тази цел?И тези кремове не са ли опасни, ако примерно вече имаш разкритие и т.н.?

Да, аз предния път с такъв си направих тоалета преди раждането, всъщност мъжа ми го направи. Не е имало проблеми. Разкритието ти е вътре, на шийката на матката, няма как там да попадне депилатоарът. Сега пак смятам да постъпя по същия начин. Иначе към момента се мъча с бръсначката на епилатора ми, но не става особено гладко... Rolling Eyes

# 118
dream-wish ->  Hug

princessa raia, аз действам с епилатор+пинсета+кола-маска. Комбинацията е леко странна, доста време се прекарва в това занимание, но пък резултатът е чудесен и дълготраен. Да е живо и здраво огледалото, че ми помага. Иначе съм настроила мъжа, че има възможност да се наложи да помага, ако не мога да достигна навсякъде, до сега обаче - не се е налагало.  Wink Иначе епилаторът ми има бръснеща глава, от която съм много доволна по принцип (за разлика от Шоки) и може и нея да използвам...не знам, ще видим. Депилатоар съм ползвала навремето, когато експериментирах как е най-добре, обаче бях свръх-разочарована от резултата. А относно колко трябва да бъде гладко за самото раждане - нека мамите с опит споделят.  Peace

yana_kuncheva , моя милост също не е компетентна по въпроса с варицелата (прекарах я в 4-ти клас). Смятам, че скоростна консултация с лекар е първото нещо, което трябва да се направи в случая! Дано всичко е наред!!!  Praynig

Sapfira 1 , дано успееш бързо-бързо да пребориш тази гадна инфекция!  fight Като чета описанието ти си мисля за мъничетата, които често прекарват ушни инфекции, но не могат да кажат какво им е. Горкичките....

# 119
Ей Принцеса Рая ми е прочела мислите Hug Точно и аз мислех да питам същото!

И също вие как смята да се обезкосмявате за раждането?Аз засега действам с бръснача, както мога, опипом нещо се мъча, ама не знам до колко добре се справям, че нищо не виждам даже и с огледало Embarassed
И не знам, то без абсолютно никакъв косъм ли не трябва да съм?Че все пак не навсякъде достигам да е съвсем гладко!

Шоки,а какъв крем ползва? Гледах ги тези на Veet,ама навсякъде пише,че не става уж за триъгълника! Тук повечето родилки са натюр и никой не ги бръсне (за секцио не съм сигурна) или да изисква да са бръснати,ама аз дори не мога и да си го помисля Sick

И аз тръпна и чакам новини от близнашките ни майчета Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Дрийм Уиш,нямам думи просто,дано от насетне само добри новини от теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт