Бебевалежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 17 498
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Иначе епилаторът ми има бръснеща глава, от която съм много доволна по принцип (за разлика от Шоки) и може и нея да използвам...не знам, ще видим.

По принцип и аз съм доволна, ама сега нещо не се справям добре, много ми пречи шкембата.

Шоки,а какъв крем ползва? Гледах ги тези на Veet,ама навсякъде пише,че не става уж за триъгълника!

Предния път - някакъв български, дори не съм се замисляла, дали става за триъгълник или не (първо изпробвах на малък участък, че да не взема да се обрина, и като нямаше някакви последствия, смело казах на мъжа ми да маца). Сега мисля и аз да пробвам с Veet.

За гладкостта - да, съвсем гладко искат да е, представа си нямам защо... newsm78 Уж, ако се наложи епизиотомия, ама тогава защо навсякъде, а не само отдолу, в областта на перинеума?! Май по-скоро за естетика... Mr. Green

# 121
  • София
Принцеса Рая;Мара Подробната,No name аз като отидох в болницата мъжа ми ме беше огледал щателно и където не бях успяла да се доизчистя,ме дооправи предишната вечр.така,че за самото раждане си бях гладко обезкосмена. Crazy(аз бях със секцио все пак,може при нормалното да не е така,но да ви кажа имаше в стаят до мене едно майче,което се наложи те да го обезкосмяват и каза,че не й е станало приятно,но нещо позабравила за този тоалет като я приемали.)
После след раждането вече не те пипат или поне при мене беше така.не се наложи пак да си правя тоалет,то и от тея лохии и изчистване тази "операция" е съвсем мисия невъзможнаа да ви кажа честно. Sick
Добре е да се изчиствате някъде от 37 седмица вече редовно,за да нямате изненади и туткане по тоалетната ако нещо непредвидено стане,а то често се случва така де. Joy Joy Joy
Дано съм ви била полезна  bouquet

# 122
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви за силните думи и искам още веднъж да ви помоля да бъдете с мен  Praynig Praynig Praynig Отивам да правя наново запис на тоновете  ако и сега пак нещо не е наред ще ми предизвикат раждане да се опитват да спасяват бебчето ми . Оставям компа включен както винаги е ако не ви поша до довечера значи са ме оставили там да раждам и децата ми ще ви пишат какво става . Молясе нито една да не преживява това което аз в момента и то баш на финала . Обичам ви . До скоро

# 123
Помощ,
за 28.04 ми е термина, вчера съм била в контакт няколко часа с Варицела, не зъм я карала тази шарка,
кажете ми какво да направя, и дъщеря ми не я е карала, а беше  с мен.
За сега нямаме симптоми но съм много притеснена..

За варицелата знам, че е опасна в началото и в края на бременността.Отиди на АГ и дано всичко да е наред с бебето.Ако си я карала преди да забременееш предаваш имунитет на бебето, но ако боледуваш по време на бременност не съм сигурна, че е съвсем безопасно.Не искам да те плаша, просто казвам това,което съм чувала.
Стискам ти палци и успех
Виж тези теми
http://club.biberonbg.com/read.php?14,205323
http://www.cibalab.com/tests/Varicella_graviditas.htm

dream-wish ,стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 124

Шоки,а какъв крем ползва? Гледах ги тези на Veet,ама навсякъде пише,че не става уж за триъгълника! Тук повечето родилки са натюр и никой не ги бръсне (за секцио не съм сигурна) или да изисква да са бръснати,ама аз дори не мога и да си го помисля Sick
и аз така  Sick Sick Sick Sneaky Гнусно ми е, а и от години се поддържам кюбе  Crazy Аз и преди бях казвала, с каката се подготвих със съвсем обикновен депелатоар с помощта на огледалце - без проблем. Сега все още успявам да се почистя с епилатора - горната част на триъгълника срещу огледалото, а надолу (между краката -там болиии  #Crazy ) действам с бръснача пипнешком и по спомени... Blush по някой път си пускам кръвчица  Twisted Evil

Да ви се оплача, моята дъщеричка от снощи е болна - обичайното - температура, хрема, гърлобол и главоболие. Моля се да се оправя по-бързичко.  Praynig

# 125
  • Някъде там...
Тук съм, просто вече не съм в състояние въобще да стоя на компютъра. Чета набързо и бягам, съжалявам.  Embarassed Ако се разраждам, ще сигнализирам. Едва си нося корема вече, нещо огромно е. Кожата е толкова опъната, че боли като изгорено. Днес пратих мъжа ми да ми купи кремчето на Мустела за интензивно действие против стрии и той се върна освен с него с пълна торбичка с мострички на Мустела и аз много доволен.  Mr. Green
Иначе сутринта се мерих - коремна обиколка 124 см, килограми +19.

Кафенцето изчезна от снощи. Дано са добре с бебка.  Praynig

Аз вече и да се обръсна не мога, едно че нищо не виждам, друго, че дори ръката ми не стига добре дотам от огромния корем. А мъжът ми отказва да свърши тази работа вместо мен, страх го било. Та бръсна докъдето стигам и идея си нямам успявам ли въобще нещо да свърша. Каквото такова, все ще го преживея и по-страшни неща има.  Tired

# 126
Дрийм , дано повече не ти се случват подобни неща и дано на никой не се случат.
Тука си говорите за запис на тоновете? Такова нещо правили ли се в Бургас или тука си нямаме такава екстра? Довечера съм на лекар и да видим каквмо ще кажат.
За майките които днес ще се сдобият със своите дечица пожелавам само най хубави неща

# 127
Здравейте момичета.Пиша ви но ме извинете-на клавиетурата ми не се появяват уквите f,h и другите ще се сетите от пропуските защото ги няма нито на кирилица нито на латиница.Нещо ми запецна клавиатурата.
Позагу и се десетина дни ,но я много притеснена покрай оледуването на Стеан.Сега си стоим и двамата вкъщи и ще почиваме задружно,още няма да го пускам на градина докато позакрепне ,че от тази температура която го държа 4 дни миличкият се стопи.

Честито на мамите с малките шушулки,да са им  живи и здрави и много да ги радват,много съм щастлива че ви намарам с до ри новини и че сте до ре.

Аз днес вече започна с еешките перални.Във вторник ще определяме дата за секцио и вече ме ваща паниката.Иначе съм вече +14кг.много -по доре от предният път.........
Немога да пиша а ми се иска,толкова време не съм влизала във fорума,ще видя какво става пак с тази клавиатура и ще пиша пак,само като гледам какви глупости творя сега ...........

# 128
Имамама здравей !аз знам ,че Калчева прави запис на тоновете  Hug

# 129
Дрийм, късмет и успех.
Жабче, милата.Като знам колко ти е голям корема и ми е мило за теб.
Стискам плаци всичко да  е  ок .  Почивай ,че имаш нужда и от сили:)
Относно обезкосмяването ,ммда става все по- трудно .Аз от известно време въртя бръснача,колкото и да не ми се искаше, и се справям криво - ляво.Някак ми е неудобно да помоля мъжа ми за това. Не знам защо ,но гледам да го държа настрана от всички тези процедури ,в това число и да ме гледа с маски на лицето ,косата и т.н. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Въореки,че от както съм бременна ,често си позволям да съм с ненаправена коса или нокти.А това не е никак хубаво: )Срам ме е.

Тази вечер имам час при док,да обсъдим на спокойствие ,дали е толкова спешно да влизам в болницата утре.
Искам пак да чуя всичко отново,а и сега имам някои въпроси ,които пропуснах да задам във вторник в ТК.
Ще дам отчет какво се е случило ,по-късничко.Simple Smile
Усмивки за всички

# 130
Дрийм, с теб сме,мила! Не си мисли най-лошото, всичко с бебчо ще е ОК и довечера ти да ни пишеш от компа. Hug
katti79, една оздравителна  Hug за сладурката ти!
Жабче на твоите калпазанки явно им е доста уютничко там вътре. Героиня си ти! Hug
Sapfira 1, yana_kuncheva, Ася Praynig Hug

И аз най-сетне влязох в дългоочаквания 9-ти месец. Сега дишам по-спокойно  Whistling, само дето място не си намирам и само за пране и чистене си мисля. В събота юрвам мЪжо да мие прозорци и да перем пердета, после завивки, дрешки и гладене...
Досега аз си се оправях с обезкосмяването, но последния път мЪжо ме мина с ел. самобръсначка почти до гладко. Той сам предложи... Rolling Eyes аз се дърпах, ама малко.  WhistlingЕй, казвам ви то благинка, няма търтене, кривене, бърза работа. За депилатоар не бях помислила, наистина звучи по-лесно от бръсненето. ThinkingИмам си един Veet, само остава и да е в срок на годност още.

Десси
, и аз знам , че точни тестове за алергия се правят след 3г. В СФ най-известният е Мустаков, самото изследване е към 100-150лв. Взима се кръв и се тестуват най-често срещаните алергени:  прах, животни, храни, полени и т.н. Но знам, че ходенето при алерголог е нож с две остриета, възможно е човек да има скрити алергии, които никога да не се проявят и един такъв тест да ги изкара на бял свят.... и паниката е налице.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 16:42 от Nanny

# 131
Здравейте и огромни благодарности на всички за пожеланията за бързо оздравяване и най-вече за съветите.

Ииии, Олче илачите, които си дала сега ги записвам в голямата червена книга, да са ми подръка винаги.   bouquet

Стискам палци на майчетата с планирано секцио и очаквам само добри новини.  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Освен това пожелавам и на dream_wish и Жабче да държат още малко на фронта и ако стане напечено за раждане, да не се притесняват, с тях сме всички момичета.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ох, Яна и аз не съм компетентна относно Варицелата, но дано ти се размине заболяването, че само това притеснение ти трябва в момента. Консултирай се с лекар все пак. Успех.

А аз днес съм определено по-добре за разлика от вчера. Явно изкарах много силна настинка с температура, мускулни и костни болки, кашлица, която в повечето случаи се опитвах да сдържам, че ме болеше корема. Приличах на парцал. Пих Фервекс с чай, мед и лимон. И да се оплача, моите мъже-големият и малкият за ден и половина успяха да обърнат кщата в кочина. Даже не си направили труда да почистят поне малко. Възмутена съм. Не дай си поже да се задържа повече време на легло и батакът ще е пълен. Досега съм оправяла-Е, колкото мога. Мъжът ми не е от тези, които помага в къщи. Ако го накарам ще ми изнесе лекция за мъжките и женските задължения. ooooh! Не знам, къде съм гледала навремето.

Хайде лек ден на всички. Обичам ви.

# 132
Благодаря ви, момичета, за подкрепата, ще се оправи това мое ухо, няма къде да ходи. Принцеса Рая, надявам се да не се стига до антибиотици, че ми е жал да тровя малката ми душичка. Снощи пих един панадол, за да смъкна температурата, че имах 38, 2 градуса, направо ми е гузно така на финала да го мъча детето...  ooooh!
Слава Богу, сега нямам температура, даже преди малко бях в болницата да ни мерят тоновете, добри са, та това поне ме радва. Сестрата каза , че във вторник ще ми даде обменната карта  и други документи, които ми трябват като постъпя за раждане.
Яна Кънчева, не си мисли непременно най-лошото, не е задължително да се разболееш, стискам палци да е само фалшива тревога, а и в началото на бременността е всъщност опасно, а не на този етап.
Дрийм Уиш, моля се всичко да е наред при теб, прегръщам те и бъди силна, защото ти и детенцето ти ще сте добре- вярвам в това!
Темата с обезкосмяването...какво да Ви кажа, освен да поздравя тези, които сами успяват да се справят. Аз от корема си не виждам нищо, долу си отглеждам храстче, което смятам козметичката ми да премахне на 29-ти, за да съм ОК за махането на серклажа на следващия ден. Сама не искам да си правя експерименти с бръснач, защото никога не съм се бръснала, винаги съм ходила на кола-маска. Веднъж само изпробвах депилатор на Вийт и кожата ми изгоря много лошо (и това си го причиних един ден преди да замина за море) - на мен не ми понася явно...

# 133
 момичета днес с мъжо правим 3 години от както се търпим Mr. Green,да ви почерпя малко скромно beer cook
dream-wish  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig

# 134
Честита годишнина Аничка. Да сте живи и здрави, много уважение между вас и скорошно увеличение с една малка госпожица.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт