Бебевалежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 17 500
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,  мамчета!!! Heart Eyes Hug
ЧЕСТИТО НА МАЙЧЕТАТА КОИТО ГУШКАТ ВЕЧЕ СВОИТЕ СЛАДКИ БЕБЧЕТА!!! ДАНО ВСИЧКИ ИМАМЕ ТОВА ЩАСТИЕ Praynig
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИЧКА  bouquetДА СТЕ ЗДРАВИ,ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА СЛАДКА БЕБКА  ylinfant newsm24
dream-wish  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
Мен ми махнаха конците и сега чакам бебка когато реши да излиза 4470 Белтъка в урината вече е в норми.Остава ми само да чакам newsm17
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА МОМИЧЕТА newsm51 КАЗВАЛА СЪМ ГО И ДРУГ ПЪТ ,ЧЕ СТЕ СТРАХОТНИ!!! newsm10  love001 txtloves Kissing Heart

# 136
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИЧКА! newsm67

ДА СЕ ОБИЧАТЕ И УВАЖАВАТЕ ОЩЕ МНОГО ПЪТИ ПО 3!

ЯНИКА, радвам се, че си добре

Атлантика, не може да е чак толкова зле мъжо - не ти ли помага поне в нещичко

Аз днес бях при док и в понеделник ще влизам в болницата уж само за 3 дни, но ще видим
Надявам се всичко да е наред

Още ли няма новини от Ronilaz i Wazse

# 137
  • Враца
АНИЧКА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!!!
ДА ИМАТЕ ОЩЕ МНООООООГО ТАКИВА!

ЯНИКА, айде стискаме палци всичко да ти и по мед и масло оттук нататък Peace

ох, да ви питам, имам една идея, ама да ме посъветвате дали е добра...
термина ми е на 21-ви, по принцип бебето не ще да се обърне и сигурно ще съм секцио към 13-ти.
та аз си мисля, ако моя шошо не се обърне до края на март, да си направя секцио към 5-ти април /да ми мине рождения ден на 2-ри, макар че тати е предлагал да го вадим бебо на моя рожден ден Grinning/

та какво мислите?
не ми се стои вече бремена, а ако така или иначе ще има кръцни-срежи....

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 17:57 от petjoff

# 138
Petjoff, и нашия татко иска да устискам до рождения ми ден, защото щяло да бъде най-добрия подарък, който мога да получа

Но за теб няма ли да е малко раничко - лекарите какво казват

# 139
Здравейте!

Стискам палци на всички, които трябва да стискат-да устискат до когато трябрва.

Честита годишнина на Аничка!

Надявам се всичко да е наред с майчетата и с техните рожби, на които днес им бе секциото.

Ще питам нещо, защото май не съм разбрала. Може ли водите да започнат да ти изтичат, без да ти е паднала тапата? Все пак, нали тапата запушва всичко и без да е паднала, не виждам как ще тръгнат да текат околоплодните води. Аз от днес имам на моменти  воднисто и безцветно течение, а на моменти си е жълто, защото остава жълто петно по ежедневната превръзка. Чудя се от тази еж.превръзка, макар и тънка на "дискрийт", дали ще разбера, ако започне течът.  Thinking

Дрийм Уиш,  Praynig

# 140
petjoff решението си е изцяло твое но все пак колкото по-късно,толкова по-добре Hug

# 141
  • Враца
ми аз не съм се съветвала с лекар, но все-пак в 9-ти месец нали са си развити бебетата...
просто си мисля че ако го реша няма как да ми откажат.
е, ще говоря и с доки де, просто исках да чуя мнанието ви дали по принцип знаете нещо по въпроса.

# 142
  • Там където има любов
Аничка Честито   bouquet Желая ви да се обичате все така и да се подкрепяте, никога да не губите доверието си един в друг а малката прекрасна принцеса да ви направи 100 пъти по щастливи  Heart Eyes

Яника - Стискам палци миличка. Ти си наистина герой. Скоро всичко ще свърши и ще се радваш на жива и здрава рожбичка  Hug
petjoff - и аз мисля че колкото е по близо до термина е по добре за бебо. А колкото по далеч от рожденният ти ден толкова по добре защото така ще си имаш твоите дни около празника си (това е лично мнение  Rolling Eyes )
sisely - и аз имам същите симптоми като теб и не знам какво е. Единствено знам че ако ти изтекат водите няма как да не разбереш

# 143
sunny_777, дано да е просто течение.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 144
Честит празник,Аничка!Поддържайте винаги жив огъня на любовта!

Atlantica, Hug,хубаво е че се оправяш вече.Мъжа ти направо е за убиване,с такова съкровище до себе си,а да е такъв  Crossing Arms.Дано да му мине ''светне'' в един хубав момент и да се променят нещата Flowers Four Leaf Clover.Гуш  Heart Eyes.

qnika, Hug Hug Hug,добре завърнала се тук!

petjoff ,наистина колкото по-близо до термина,толкова по-добре Peace.Нали по принцип ги правят около седмица преди термин,дори 5 ми се вижда рано... Thinking.Не съм лекар,но според мен около 13 март ще е най-удачно.Послушай лекаря,той ще ти даде най-правилния съвет.

magdalena.savova ,по въпроса за обезкосмяването и аз съм като теб,и първият път,и сега не съм стигала до услугите на мъжа си Rolling Eyes Blush.И с всякакви разкрасителни процедури е така,показвам само крайния резултат Flutter.Излъгах,всъщност един път ми боядисва косата Mr. Green.
Ще чакаме да пишеш след прегледа Grinning.

Nanny ,благодаря ти за информацията  bouquet.Ще я имам впредвид.На този етап нямам възможност да пътувам на такива разстояния,а и малкия още няма 3 годинки,но и да има....това че могат да се''отключат'' и други алергии,ох не знам  Rolling Eyes.Записах си името на лекаря,някой ден ако се стигне до там,ще го издирвам.Имаме много близки приятели в София,ще ми съдействат.

Dream-wish, Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 145
Аничка, честита годишнина, да се обичате и уважавате още дълги години  newsm76и да живеете в хармония и разбирателство! newsm76
И скоро да подкепите любовта си с едно здраво и сладко бебче  smile3504 newsm51

# 146
Десси, дано не ви се налага да стигате до услугите на алерголог. Ето ти линк все пак: http://www.mustakov.com/bg/main.php?p=5

И Дани тази зима все му хъркаше нослето, особено като спеше. Мислех си за 3 сливица, но сега/пу пу/ диша много спокойно. Явно си е от сезона, дано и при вас е така и като се затопли кашлянето да отшуми. Praynig Hug

Съни 777
, при мен водите бяха по-скоро прозрачни, отколкото бели като течение. Thinking

sisely водите предния път започнаха да ми текат без да видя никаква тапа. Течът ми не беше голям, усещането е като обилно течение, все едно се подмокряш леко и не можеш да се контролираш. Peace

Аничка, весел празник! Hug Heart Eyes Hug

Яника,  Hug

ljusi, успех  в понеделник, ще чакаме добри новини от теб! Hug

Дано всичко е наред  и с днешното планово секцио на Ronilaz i Wazse. Hug Praynig Hug

# 147
Nanny,мерси и за линка,златна си!
Дано наистина каквото и да е,да отшуми,и да не ни се налага да ''пътешестваме'' до СФ.
Тази зима беше някаква кошмарна,всички майчета около мен масово се оплакваха,то не бяха вируси,не бе чудо  Tired,дано наистина със сезона да си ходят и болежките Praynig

# 148
  • София

ох, да ви питам, имам една идея, ама да ме посъветвате дали е добра...
термина ми е на 21-ви, по принцип бебето не ще да се обърне и сигурно ще съм секцио към 13-ти.
та аз си мисля, ако моя шошо не се обърне до края на март, да си направя секцио към 5-ти април /да ми мине рождения ден на 2-ри, макар че тати е предлагал да го вадим бебо на моя рожден ден Grinning/

та какво мислите?
не ми се стои вече бремена, а ако така или иначе ще има кръцни-срежи....

Колкото по-близо до термина-толкова по-добре. Десет дни преди термина или седмица, най-добре го обсъди с АГ, след като види бебето и на видеозон. И моето нетърпение е голямо, но колкото повече бебето е в корема, толкова по-добре. Не помня къде четох, че най-добре било след 38-39 седмица, заради развитието на белите дробове. Ако се роди прекалено рано има опасност да има бебчето недостиг на сърфактант (или сурфактант). Това е един фактор, който е много важен за белите дробове.

Моето секцио ще е 10 дни преди термина. Разбира се виняги има риск да тръгне раждането по-рано.
Аз също се "притеснявах" да не родя на рождения си ден. Но мина Simple Smile

# 149
 Ани4ка  baloni Честита годишнина!  baloni Да бъдете много щастливи тримата Wink
 Dream-wish с теб сме. fingerscrossed
 Надникнах с надеждата да има вече хубави новини от Ronilaz i Wazse Дано всичко е минало леко Praynig и двете майчета са много щастливи в момента.
 Жабче за мен ти си мама - героиня supermama
 Изпращам положителни мисли към всички притеснени майчета Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Кафенце, Магдалена, Ася, Яника... Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
  petjoff и аз, като останалите смятам, че колкото по - близо до термина, толкова по - добре.

Общи условия

Активация на акаунт