Бебевалежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 17 501
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ани4ка честита годишнина пожелавам ви да имате още много такива и след всяка следваща да сте още по влюбени и щастливи заедно   Hug Hug Hug

yana kuncheva дано всичко да е наред при теб  Praynig

мамите с болежки да устискат още малко то не остана вече  Hug  Hug

# 151
petjoff и моето мнение е, че 5-и е рано за бебчето. Нека поседи при възможност повечко, пък и до 13-ти може да се обърне, не се знае нищо  Peace Виж жабче например - стиска кълки милата до 38 седмица да докара. Датата и за секцио е само 15 дни преди термин, а носи близнаци ... сигурно и на нея и е писнало, но щом е по-добре ще почакаме още. Моят термин е на 25 и аз се моля с двете ръце да устикам колкото се може по-дълго и да е по-близко до термина раждането. После се гледат по-лесно  Peace

# 152
Аничка,честита годишнина!Желая ви много хармонична и изпълнена с любов приказка:)

Дарлинг,Десси  Hug Hug Hug

Така,да дам отчет и аз прегледа.
Съветвахме се с док и ...утре влизам в болница, в патологията на Тина Киркова.
Хубавото е ,че там ще ме следят непрекъснато ,ще следим тоновете на бебето , размерите му и моето кръвно.
По преценка на док и наше настояване ,няма да бързаме да насрочваме секцио и ще чакме да започне нормално раждане до сряда.
Ако до тогава нищо не се получи,а и моето кръвно налягане започне да прави проблеми ще се наложи да се режем.
Стискайте палци ,мили момичета,дано всичко мине ок.
Аз ще си мисля ,за всички Вас и ще ви изпращям много положителни емоции и мисли.
Прегръщамм ви и стискам плаци на всички . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Леко и безпроблемно раждане на всички ,които ще се обебят докато ме няма  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 153
Честито на Аничка!Пожелавам ви много любов!
няма новини от днешните мамита за секциото  Sad
Някой питаше за запис на тоновете в Бургас (простете че не помня).на 25.03 съм на запис при държавната но не знам дали се отпуска по здравна каса.Иначе лекарката ми каза че от 36 седмица почват записите,макар че аз тогава ще съм в 35  Rolling Eyes.Не каза дали се заплаща,та като ида ще видим.
Стискам палци на всички дето са под пара.и аз днес съм така-цял ден контракции,че и с болко,ама ту са на 5 мин ,ту на 7,после на 24.....за това си трая в леглото.
лека вечер на всички.

# 154
magdalena.savova , стискам ти палци всичко да мине по възможно най-добрият за теб и бебчо начин  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Дано пък бебчо реши да излезне сам дотогава  Hug Успех, чакаме добри новини от вас.

# 155
Честито на Аничка с пожелание за дълаг съвместен живот  bouquet
magdalena.savova - стискам палци  идано нещата се развият, така както ти ги желаеш Hug Hug Hug/ако искаш пусни на лични един тел. аз най-вероятно още ще ходя до ТК/
petjoff - според мен а и най-вече според моята док , колкото по-дълго стой в корема на мама толкова по-добре/но решението ще го вземете ти  и таткото заедно с доктора/

# 156
Ей днес цял ден чакам хубавите новини да честитя ,май утре ще е.Ани4ка готова ли е темата  Wink
Ани4ка честита годишнина !Пожелавам ти да се обичате така както на първата истинска среща завинаги  bouquet
Маги стискам палци и вярвам,че ако бебчо не тръгне до сряда кръвното ще е в норма и ще се случи естественото раждане.
Dream-wish   Hugкъсмет и на теб.
И всички момичета с оплаквания да се оправят бързо за да са в перфектно състояние за най-важния момент.

# 157
Ей днес цял ден чакам хубавите новини да честитя ,май утре ще е.Ани4ка готова ли е темата  Wink
Joy викаш от сега да я направя че като дойдат хубавите новини бързо-бързо ще се изпише тази Mr. Green

magdalena.savova  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynigвярвам че всичко ще бъде наред Peace

благодаря ви за пожеланията момичета Hug както се казва от вашите усти в Божиите уши и тъпкано да ви се връща Mr. Green

# 158
здравейте момичета,

днес на консултацията директно ми написаха талон за хоспитализация че кръвното ми беше и цял ден е 110/150 и целите крака са ми отекли. Вапроса ми е към Бургаските мами които са били в патология знаят ли дали се искат чаршафи да се носят, че утре искам не искам влизам там и не знам дали ще изляза.

# 159
[ married ] ани4ка, честита годишнина! Още много пъти по 3 години да празнувате и любовта ви да е все така силна!  txtloves luvbed 1dating

magdalena.savova, стискаме палци и ще чакаме хубавите новини!  ylinfant  Леко раждане ти желая!   bouquet

petioff, и аз нямам търпение вече!  newsm12 А днес като си изчислявах послената овулация, може и ощ две седмици да си почакам!  smile3506 Хем ме е страх, хем нямам търпение да се запозная с новия мъж в живота си. Но съм го оставила той да определи датата на срещата, нали съм дама, ще го оставя той да води  Heart Eyes Единият ми малък братовчед се обърна,след като майка му влезе в болницата с родилни контракции и си се роди съвсем нормално, така че не се предавай още! Може да почетеш, ако има някакви начини за стимулиране на обръщането, знам ли  newsm78

# 160
  • Лудогорието
Аничка, честита годишнина!  baloni
vivita1, Dream-wish, magdalena.savova , yana kuncheva  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  Hug  Praynig
На всички мами с болежки-бързо възстановяване.
Днес ходих на фризьор и се почувствах много добре. Преди това бях на дъъълга разходка, дори и слънцето се показа. По-късно заваля сняг  ooooh! Сега бебо доволно се намества  Heart Eyes

# 161
ани4ka ти може и две да си подготвиш ,че ако трябва да сме реални бебецъфтежа тепърва предстои,и тогава ще ти трябват доста помощници Hug
vivita1 разбира се че ще излезеш с едно малко пухкаво бебче  bouquet

# 162
vivita1 на твое място бих си взела за всеки случай,най-малкото ще ти е по-комфортно
успех,стискаме палци  Hug Hug Hug

# 163
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм в къщи имаше малко подобрение в записа в събота ще правя пак и тогава ще се види какво е положението Благодаря ви за топлите думи
Аничка честита годишнина   bouquet подкрепяйте се и се обичайте още много много години и отгледайте детето си в мир и любов Heart Eyes
магдалена савова  Hug бях там в патологията на ТК дано по бързо се оправят нещата  Praynig  и ако в събота ме затворят пак там да не те видя  Hug
от нервите и притесненията сега съм с високо кръвно а на всичкото отгоре и понастинах и сега съм и с температура отивам да подпра леглото с насиненото си от лежане и дупчене тяло  ooooh! спокойна нощ на всички

# 164
Аничка, честита ви годишнина и от мен!Бъдете живи и здрави!Много любов радост да изпълва винаги сърцата ви! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Маги Савова, успех в болницата и дано бебчо потрае още на топличко в мама!Дано не се налага секцио!Всичко ще бъде наред, и само положителни мисли! lovekiss
Ох, ние с мъжа ми ходихме нагости на техните, докато стигнем и се върнем обратно с колата беше истински ужас!Момичета, вече много ме боли ниско долу при това друсане, казвам ви със сълзи на очите съм се прибрала от болки, стягания и т.н., осбено като минаваме с колата по павета ми се разказва играта! ooooh!Вече се плаша дали е нормално всичко това, също като седя или лежа известно време и после като стана - направо болките са нетърпими, явно милата ми принцеска е вече много ниско долу, пък и нали ми е тежичка... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт