Бебевалежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 17 502
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, привет!
От давна не съм писала, но се опитвам да ви изчитам Simple Smile
Честито на новите мами! - Мария и РРиванова!!! ДА са им живи и здрави съкровищата! Чакаме отчет! Simple Smile)) На тези в процес и очакване много им стискам палци... и ако можете дръжте ги още тези бебчовци!  Laughing А жабче, ти наистина си герой.... направо не е за вярване колко изкара и че още сте 3 в 1!  Hug  и хайде още малко остана.
Моя бебок засега си стои в мама на топло.  Вчера не го бях усещала да се движи, та се пробвах да го събудя - клатех го, побутвах го.... нищо! Обаче по едно време през нощта се поразденса...  Joy голям кеф ми направи. А днес цял ден не е спрял. Мисля че си усеща татито. Вчера бяхме сами, и през деня и през нощта, мъж ми беше на работа, обаче денс цял ден сме си заедно и затова и той си мърда цял ден.  Simple Smile)) Бонбона ми той!  Heart Eyes
На болните мами и мамите с болежки предлагам бързо да се оправяте и да ви отминават оплакванията. А за подуванията - нималата седмица бях много зле, обаче спрях сладкото, соленото и мазното.... Сега съм като нова! Много добре ми се отразява!
хайде и аз чакам новини от днес раждащите мами и стискам палци всичко да е минало добре!

# 166
  • Някъде там...
Аз нещо не мога да заспя.  Blush

Маги, Вивита, Яна, Дрийм-уиш
, стискам ви палци. Дано всичко е наред и скоро се похвалите с добри новини!  Praynig
Аничка, честита годишнина!
Петйоф, според мен 5ти е малко рано за планово секцио. Когато бебето е едно съм забелязала, че датата за секцио е 7-10 дни преди термин. Най-добре за бебето е да се роди максимално доносено т.е. след 37 г.с. Вие си го планувайте за 13, пък току-виж дребосъкът решил, че 5 повече му харесва като дата.  Wink Смята се, че когато раждането тръгне само, бебето ще е по-адаптивно, докато при плановото секцио го вадят малко насила и са възможни леки проблеми с адаптацията.
Принцеса рая, нормални са тези болежки, особено ако, като мен, си с по-фини кости. Аз съм като инвалид - краката не ме слушат, всички стави пукат. Ако се залежа се схващам така, че не мога да стана от леглото. Напоследък пък адски ме боли дясното бедро. А пътуването с кола вече ми е кошмарно - след това задължително съм с контракции. А за да се обърна от едната на другата страна в леглото вече имам нова стратегия - сядам в леглото и така се завъртам, иначе в легнало положение не мога да си преместя корема. Още малко да изтраем.  Hug
Маймунка, утре и твоята лентичка ще показва 9ти месец.  Wink

denni_law, какво си преживяла само, случайно ти видях поста в здравния справочник.  Shocked
Правилно си отишла при д-р Сигридов, аз след всичко преживяно и прочетено по форумите си имам едно наум и винаги се съветвам с него или д-р Стаменов при подобни ситуации.
А за Христова и аз мога да кажа лоши неща... некомпетентна, що се отнася и до стерилитет. Ходех при нея за профилактика като реших да забременея, искаше да ме тъпче с Клостил без абсолютно никакви изследвания. За отношението й просто не ми се говори - нямаш право на собствено мнение или да се информираш, просто слушаш и козируваш. Смотла абсолютна!
Иначе кумата ми роди и двете си деца при нея и е доволна... Ние сме и малко "разглезени" от докторите в клиника Надежда, но все пак подобно отношение е непростимо, особено с бременни...

# 167
  • София
Помощ,
за 28.04 ми е термина, вчера съм била в контакт няколко часа с Варицела, не зъм я карала тази шарка,
кажете ми какво да направя, и дъщеря ми не я е карала, а беше  с мен.
За сега нямаме симптоми но съм много притеснена..
Симптомите могат да се появат до 21 дни след контакта с варицела - знам го , защото когато трябваше да приемат малкия в болница заради дихателната недостатъчност и пневмонията от Педиатрията отказаха да го приемат и ни дадоха направление за Инфекциозна болница само защото преди 15 дни е бил в контакт с варицела. И наистина на 20тия ден чак му избиха пъпките. Лекарката там каза, че това по принцип е най-заразната шарка и точно затова отказа да го приеме. Най-добре е да потърсиш мнение на специалист.
Имам позната, която изкара варицела в 5тия месец и  си роди съвсем здраво бебче.

Аз днес си взех кръвните изследвания и микробиологията. Всичко е ок с микробиологията - нямам никакви гъбички и други подобни гадости, но кръвното изследване показва, че съм с анемия - хемоглобина ми е само 60, което било много ниско дори за дете. Незнам честно казано ако не успея да са оправя до раждането дали това ще има някакви последствия и дали е опасно  Thinking

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 00:56 от djreni

# 168
 newsm59    Дея` да си жива,здрава,много обичана и скоро щастлива мама на още едно прекрасно дете!

# 169
 Тумбачета  Hug
 Да неси помислите , че не мога да спя- нееее. До сега спах и като по часовник, както абсолютно всяка вечер сега се събуждам и ... да папам  Crazy
 Момичета вече може би повече от седмица постоянно  Sick. Не мога да разбера от какво е това чудо. Има ли някоя от вас на която й се случва това?

Честито на мамите с бебоци - Мар ия и РРиванова!!! Да са им живи и здрави и много да ги радват!

Честито на Аничка с пожелание за дълъг и щастлив семееен живот и много скоро да гушка с половинката си най- сладкото бебешорче!!!

Деичка,  bdbaloni желая ти много поводи за усмивки и съвсем скоро да гунчаш още една малка принцеса!!!

Тъй като вече папах и  Sick отивам да се опитвам да заспя.... 1countingsheep
 На мен вече ми насрочиха дата за секциото и тя е 15.04 стига да устискаме до тогава, че по мое настояване датата е само един ден преди термина и ... риска е по- голям. Но съм казала на шошкото си да стои на топличко и здраво да се държи...че още нищо не съм подготвила...
 Днес установих нещо много забавно, но по доста стресиращ начин. Ходя си аз по улиците и си върша разни задачи и тъй като светофара надалече реших да пресека една по оживена улица през нищото. Гледам насам, гледам натам- на леки прибежки може да се мине. Тръгвам да се засилвам да бягам...бягам на място  #Shocked Колата идва...аз пред нея...уж бягам...пък не мърдам...само леко скачам нагоре надолу и това е. Лелеее викам си ей ся стана- колата ще ме тресне щот съм слон и не мога да набера скорост...а имаше време  ooooh!  С последни сили успях да пресека улицата- и задъхана и притеснена и ... въобще не бягаща. Като танк съм станала , лудя работа, въобще не очаквах да се тътря така  Crazy  Кой знае каква смешна съм била отстрани с тоци тумбак, боксуваща на едно място и оцъклени очи срещу идващата кола.
 Бях на ЖК в понеделник. Вече съм +11кг, но имам чувството че съм +111  smile3535  Бебчо е добре, околоплодните води също, плацентата свежа свежа  Mr. Green Тонове не ми мериха нито записваха, ама май това няма и да ми се случи вече - веднъж само ги слушахме и то когато бях в 7- мия месец. Както бях притеснена, че малкто шматка скоро ще избиза, така сега ми стана едно спокойно и убедено, че ще чака до край...нали мама му е избрала дата на която да излиза  Heart Eyes
 Ох, момичета, оставям ви, че половинката стана и с недоумяващ поглед ми показа часовника...думите бяха излишни...ама лесно им е да се чудят като никога не съ били бременни  Mr. Green
 Лека вечер и ... аз също чакам новини от момичетата които вече трябва да са щастливи мамчета  newsm10

# 170
  • Стара Загора

Честит рожден ден Дея Heart Eyes
Пожелавам ти приятелко толкова много любов, здраве и щастие, че цял един живот да не ти стигне да им се наситиш Heart Eyes
Весело изкарване на празника Heart Eyes

# 171
  • Там където има любов
Добро утро   Grinning

Честит рожден ден Дея  newsm51
Бъди здрава, щастлива и обичана жена и майка. И нека новият член на семейството да завърши картината на личното ти щастие

# 172
  • Варна
Честит рожден ден Дея - желая ти много здраве, щастие, късмет и нека новото попълнение във вашето семейство ви носи много, много радост!!!!

# 173
добро утро мамчета  Hug

Дея Честит Рожден ден пожелавам ти да си жива и здрава , много обичана и скоро да станеш щастлива майка на най- сладкото и здраво бебенце  Hug  newsm51

Маги стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин за теб и бебока  Praynig  Hug

Днес като гледам се заформя едно хубаво пролетно време и мисля да излезем с мъжото да финализираме покупките за родилното поне щото за вкъщи има толкова много неща още  Whistling

# 174
Дея, Честит рожден ден!
Много здраве и любов!

poem, и аз съм си избрала датата 15.04., ама не за секцио.
ако искаш да те впиша на първа страница, пиши ми и къде и при кого ще раждаш.

# 175
ДЕЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ СПОКОЙНИ ПОСЛЕДНИ ДНИ НА БРЕМЕННОСТТА, ИЗПЪЛНЕНИ С ТРЕПЕТНО ОЧАКВАНЕ НА МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ! ЛЕКО РАЖДАНЕ С ПРЕКРАСЕН ФИНАЛ.

# 176
Дея,бъди жива и здрава,много щастлива и безкрайно обичана жена и майка!

magdalena.savova,стискам палци всичко да се случи така,както желаеш Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

vivita 1,и на теб  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

dream-wish,дано си се успокоила и кръвното вече се е нормализирало.За утре  fingerscrossed

Жабче, Hug,съчувствам ти Hug
.............краката не ме слушат, всички стави пукат. Ако се залежа се схващам така, че не мога да стана от леглото. Напоследък пък адски ме боли дясното бедро. А пътуването с кола вече ми е кошмарно - след това задължително съм с контракции. А за да се обърна от едната на другата страна в леглото вече имам нова стратегия - сядам в леглото и така се завъртам, иначе в легнало положение не мога да си преместя корема. Още малко да изтраем.  Hug
Ти си нашата гордост  Hug Heart Eyes

poem,от седмица насам всяка вечер и аз съм така  Sick,нещо ужасно е,направо имам усещането че всико ми гори Tired.А снощи беше ''допълнено'' и с болки в стомаха,колко часа се въртях в леглото... ooooh!
Честита ти важна Дата,дано я достигнеш  fingerscrossed

Какво ли става с ronilaz,wasze,Ася...дано скоро пристигнат хубави новини от тях Praynig

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯ! nbirthday  party041

ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И БЕЗПРОБЛЕМНО ПОЯВЯВАНЕ НА МАЛКОТО БЕБЧЕ  bouquet

Десси, Поем и аз съм като вас, но не съм споделила с док. Ако до понеделник не ми мине ще трябва да се посъветвам май newsm78

На вас какво ви казват

# 178
Честито момченце на РРИванова да и е живо и здраво!
Честита годишнина на Аничка, да се обичате още 100 години и да сте много щастливи

newsm59 Tada на Дея!

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за всички момичета, които имат нужда  Hug

Поздрави от мен Heart Eyes

# 179
виждам Ronilaz на линия - какво става? Има ли новини?

Общи условия

Активация на акаунт