Пролетните приключения на Февруарчетата

• 14 233
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Мила, благодаря от името на малката кипра Simple Smile
И аз се интересувам от тези боички, и най-вече ако мацне стената, дали ще се изчисти  newsm78

# 76
    Здравейте  и честит имен ден на всички именници и на малката Блага, нека всички са живи и здрави, много късмет и щастие newsm51

Аз Янето си я гледам от както се е родила Simple Smile ,  не че не съм я давала на баба и дядо за по няколко дни, но определено ми е малко трудно, защото иска да си играе с някой детето.Все ме кара да седна долу на земята да си играем, а аз едвам ставам от дивана и въпреки това сядам и ставам от, събирам играчи, готвя, пооправям, а и нали има още едно бебе вкъщи / на мъжа ми на сестра му / и тя постоянно иска до го люшка, да го преспива, да го гушка ....., но понякога ме изнервя, че нали и тя си е малка и не разбира като и кажеш например да не му пипа главата, да не вика и крещи по някога и такива #Crazy
     Янето при баба и дядо има пастели и иска да й се рисува или да оцветяваме една книжка, но тук вкъщи няма пастели и не се сеща за рисуване само от време на време като вземе химикалката, но рядко.
     Софи -  и аз докато бях в болница имаше една майка с две големи дъщерички и очакваше трета Joy, а били и казали в началото, че ще е момче ама в последствие....
     Ще сложа малко снимки на Янето да ни видите Simple Smile
      Е, лека и спокойна вечер на всички newsm51

# 77
# 78
  • Стара Загора
Бадемче, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана съпруга и мама  Hug Весел празник!

# 79
Честит Рожден Ден на badem!
Бъди жива и здрава и винаги засмяна!
 newsm59

# 80
  • София
Благодаря за пожеланията  Hug Почерпете се, макар и виртуално, с едно Тирамису

# 81
     Бадемче, Честит Рожден Ден и от мен, бъди жива и здрава, и все така весела и засмяна

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН СЛАДУРАНО Simple Smile!!!Пожелавам ти много щастие и много усмивки!!  bouquet

# 83

Честит Рожден Ден, Диди!
Пожелавам ти много любов, радост и благополучие!
newsm51

Благодаря за вкусната почерпка, сигурна съм че на живо е още по-вкусна Wink Имаш честитки и в Младостката тема  Laughing

# 84
  • София
Честит рожден ден бадемче  Hug
Пожелавам ти много здраве, щастие и много да те слушка малката Дани и много скоро да стане кака

Боичките ги взех от един голям магазин вътре в Младосткия ХИТ. Мисля че беше Jusk или нещо такова. Там има един раздел с детски неща. Оттам взех и за Валето много хубава възглавница, по-дълга, че иначе другите са й малки и тя все не спи на тях. Боичките са в един кашон - кръгли кутийки са, но то си пише на тях,че са за рисуване с пръсти. Много лесно се махат.
Що се отнася за игрите с Валето, трудно ще ми е, по-натам. То и вчера се озорих с нея, че тя все иска да се катери навсякъде, а аз избягвам вече да я следвам. Та вчера имаше тръшкане, че не й давам да се покатери на една ограда, която има по-широка основа и да ходи по нея, е да ама там паркирали коли и няма място аз да вървя до нея и да я държа за ръка. Та я носих към колата извиваща се, ама нямаше начин, като не мога да бъда до нея да я пазя си е доста рисковано. Иначе вечер като се прибираме не ползваме асансьор, тя иска да се качва по стълбите. Та си се катерим до 8-ия етаж всеки ден, та и по 2 пъти, добре че блока ни не е на 15 етажа Simple Smile. Накрая вече се задъхвам, но все още й смогвам. Е тъкмо няма да кача много кила както, когато бях бременна с нея  Simple Smile

# 85
Роро, живо се интересувам от тези изчисления при забременяването, и аз за сестричка.  Mr. Green Ако може да ме осветлиш с повече подробности.
Отдавна не бях влизала и досега наваксвах с материала. Интересни теми сте дискутирали, а тази за възпитанието подозирам ще е No1 поне до абитуриентските балове. Laughing
sky, извода ти за филмите и асоциализацията на Ники със сигурност е правилен. Може да ви прозвучи странно, но Ясен все още не гледа филмчета. Аз не му пускам, но когато Дани гледа пак не се задържа повече  от 3 мин пред ТВ-то. Само рекламите са специални, то се знае.  hahaha

Честито на Софи, пожелавам ти здрава везничка наесен.
Честито и на Диди, помъдряла  е с цяла година.   bouquet

# 86
Честито Бадемче, да си здрава щастлива! Желая ти чуството за хумор никога да не те напуска и да си все така лъчезарна и позитивна  Hug Хубав празник!!!
Мартин пък не гледаше филмчета преди- не му пусках, ама сега започнахме да гледаме. Много обича, всички дето имаме са му много интересни. Вживява се в тях наистина, но категорично не е срамежлив от гледането на филмчета. Няма да забравя как още от бебета Мийката се хилеше на всички дето я закачаха, а Марто веднага обръщаше джуджки. Е и до сега си е така. Срмаува се, крие се, ама ще се оправи, изобщо не се притеснявам. Порастват децата, пък и някои са си по свенливи, други по отракани. С яслата имаме застой- болен е и започна кашлица, сополи- това при допиване на АБ. Обаче мисля, че имаме малко напредък от преди месеци, когато започна. Нямам търпение да се закрепи здрав и да започне да преспива там.
Ай, изказах се и аз...

# 87
Аврора аз от форума намерих няколко схеми, една от които е уж проверена, ще се разровя тия дни да ти дам линк коя точно имам предвид, защото сега се стягаме да гоним автобуса за БГ  Crazy Пожелайте ми лек път, че не ми се мисли с кучето, детето и майка ми за капак ooooh!

Бадемче честит Рожден ден на патерици от мен - здраве,щастие и късмет да те преследват от тук напред   bouquet

# 88
Аврора аз от форума намерих няколко схеми, една от които е уж проверена, ще се разровя тия дни да ти дам линк коя точно имам предвид, защото сега се стягаме да гоним автобуса за БГ  Crazy Пожелайте ми лек път, че не ми се мисли с кучето, детето и майка ми за капак ooooh!

Ще съм ти благодарна. Идеята при 3 бременност да родя момчета близнаци леко ме потриса и разколебава.  Crazy То и сега съм цъфнала и вързала с 3-ма мъже в къщи.  Grinning От мен лек път, а майка ти не трябва ли да е помощница в случая?  newsm78

# 89
мен пък много ме съмняват тези схеми.. всички знаем как става номера с пола на бебето, много е невероятно да може да се изчисли с каквато и да е схема това.. Аз пък искам следващото бебе също да е момче, ама няма да ме огрее..
Ники е много бърз с коня навън и вчера го гоних из цялата морска градина.. определено събрахме погледите и страха на минувачите..

Общи условия

Активация на акаунт