Пролетните приключения на Февруарчетата

• 14 087
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
 #Crazy 2 месеца,roverandom недей така да ме плашиш.Не стига ,че си напуснах работата ми сега чакам да почна в един офис.Кой ще ме търпи ooooh!Аз утре ще ходя и до яслата и категорично ще им заявя,че немога повече да продължавам с това вземане на обяд.То такава работа няма Sad

# 16
  • София
Здравейте и от нас. Записче в новата тема.
И аз да се изкажа по наболелите въпроси:

За памперса - не сме го махнали засега. В градината казват че седи на гърнето, но вкъщи определено не иска. Купихме и дъска за тоалетната и пак нищо.   newsm78
За Умкалор-а - аз давам на Ники при първите симптоми на разболяване и определено мисля че има ефект. Комбинирам го с Есберитокс. Капките БиоГайа и на нас ни ги препоръча лекарката, като каза, че са доста добри за регулиране на стомашната дейност.
Ники говори и то доста - изведнъж се отпусна в детската градина и започна да ходи с желание и да говори. Прави изречения с 3-4 думички и повтаря всичко.
Sisa788 защо не ввземеш една микробиология от нослето - може да има нещо, което се лекува с антибиотични капки. Племенника ми беше по същия начин дълго време с хрема и на изследването му излезе мураксела.
Домашни любимци си взехме 2 китайски мишлета, които в последствие станаха 7, но Ники много им се радва. Големите са много дружелюбни и дават да ги пипа.

# 17
     На бързо и аз за днес Simple Smile

Бързо оздравяване на всички подсмърчащи и кашлящи мъници  Hug Praynig Hug

И да споделя  - днес с мъжа ми празнуваме 3 години от годежа
      txtloves  loveuuu 1dating

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 23:35 от Галя86

# 18
Здравейте,пуснах днес сутринта изследвания от гърлото и носа да видим в понеделник какво ще покажат.До тогава ще се борим с тази хрема по някакъв начин.Вече не може и да спи от нея.

# 19
joya , как е Никол?

# 20
  • София
Гале, честита годишнина bouquet И ние направихме 3 от сватбата, преди два дена  Heart Eyes
 fingerscrossed да оздравяват всички болни.
Дани е без памперс, вече съм по-смела и дори за по-дълги разходки не слагам. За сега само веднъж имаше фал и то точно пред входа на блока  Grinning Още преди нова година и взехме седалка за тоалетната, защото държеше да върши работата на "амото не"  - голямото гърне. Сама си пуска водата, а най-любимо е късането на тоалетна хартия  ooooh! като започне и няма спиране.....
Устата не млъква  blahblah постоянно нещо обяснява. Онзи ден седнала до контакта, включено е зарядно за телефон, тя го хваща и супер сериозно започва " Дъпам, дъпам, късам го и посе ко паим, а? Питам, ко паим посе? " придружено с едни жестове и вдигнати вежди  hahaha Припаднахме от смях  hahaha

# 21
Бадем, подсетиме за мойто детство - в първи клас едва устисквахме с мойта приятелка до в къщи  и все се напикавахме пред вратата - от смях hahaha По пътя от училище се спираше по безброй пъти да "почивкаме" (кодова дума за пишка ми се, значи трябва да клекна и да стискам докато отмине напъна Joy )

# 22
  • София
Честит рожден ден, Roroana ! С пожелания за много здраве, щастие и късмет

# 23
Roro бъди здрава и много усмихната! Нека късмета те следва навякъде!  bouquet

# 24
  • София
Честит Рожден ден Роро! Бъди щастлива, обичана и малкия мъж много да те радва

бадемче,Валето е същата относно тоалетната - сама си пуска водата, къса хартия като е седнала и я бута отпред, може да похарчи така цяла ролка  Crazy Иначе се опитва сама да си бърше дупето като е права и е много смешна като почне да се извива назад

# 25

Roroana, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти да усетиш как желанията
и мечтите ти се реализират!
  Hug

Ей, Софи, защо са ти само две лентичките?  Grinning Честито и лека! (Надявам се да не съм твърде голям заплес и пак да не съм разбрала навреме, ако си споменавала)

# 26
  • София
Ей, Софи, защо са ти само две лентичките?  Grinning Честито и лека! (Надявам се да не съм твърде голям заплес и пак да не съм разбрала навреме, ако си споменавала)
Ей веднага ме излови ти  Simple Smile. Току що я сложих, че вчера бях на преглед и всичко е наред
А утре дядото има рожден ден и сега се чудя как да му поднесем точно изненадата, че още на никой не сме казали

# 27
Радвам се, че всичко е наред!  Simple Smile Може да му подарите бележка в ку тийка с панделка например  Simple Smile

Да споделя, че преди да започна курса за консултанти си мислих, че знам много, а вече установявам колко много работи не съм знаела за кърменето...

# 28
Ехееееей Софи, честито! Всичко да е по вода и накрая...ти си знаеш  Wink
Честит Рожден Ден на Роро- здраве и усмивки.
А за "сценките"- Мартин ми ги "дроби" същите...Вми, опитвам със спокойствие да обяснявам, той като види, че се старая започва да се дере по- силно. Ми...ще се налагам не, ами незнам какво...Обикновено го оставям да си плаче и ако спре, обяснявам.  Уффф, вече съм без сили останала...на всичкото отгоре е с ангина. Вдигна висока Т и отидохме на лекар. Понеже в яслата имат скарлатина и казахме на лекаря. Гърлото силно възпалено, имаше зачервяване по гърдичките и хайде- скарлатина. Консултнахме се и с нашата педка и АБ. На др. ден педи го видя- няма скарлатина, а ангина, ама АБ си го пием...егаси...Той днес е по- добре, обаче има такива пъпчици в устата, че...не смее да преглътне милото, не яде и доста си поплаква. Реве за каквото се сети и като го оставя да поплаче -повърне...Абе, направо ми иде да "емигрирам от себе си"  Shocked
Гале, Джоя, да се обичате много с половинките и деичцата!
Мак, те са го казали хората, колкото повече учим, толкова повече разбираме колко малко знаем.

# 29
Сърдечно благодаря за поздравленията  Hug
Аз не мога да си намеря място от радост тези дни, наистина имам чуството че мечтите ми се сбъдват една по една почти на куп, чак се плаша. Добре че сме понастинали със Стоян та не излитам съвсем в облаците. Голямата новина е, че най накрая ще се местим в голямо  жилище и то в страхотен комплекс с ужасно много поляни където  мога да разхождам и Йори и Стоян едновременно. Но толкова време чакаме да ни одобрят за жилище , че ми е трудно да повярвам как ми дойде като подарък за рд  Grinning изобщо не мога да се организирам да опаковам багажа, а за една седмица всичко трябва да е събрано че и за България ще пътуваме, пък мъж ми трябва да пренася.
 Освен това получих за подарък и фотоапарата за който си мечтая от  4-5 години, ама една идея по хубав (то за толкова време колко нови модели излизат, не е истина), само че съм забравила как се снима Crazy а упътванетпо е толкова тлъсто че ми се накъдря косата  Whistling

Софи честита лентичка, безпроблемна бременност и леко раждане. Моя мъж само чака някоя от вас да забременне и почва да ме ръчка: "Виждаш ли, те хората вече и ги родиха , а ти само ме залъгваш с разни изчисления"  Mr. Green Аз обаче съм решила че ще правим сестричка и даже да не стане , мисля да си следя месеците - поне ще съм опитала Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт