Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 307
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 315
да има някой друг с моя проблем - много искам да пусна смс, ама съм със служебен телефон и все едно фирмата ми проявява благотворителност, а не аз. В голЕма дилема съм. И стационарния ми телефон - и него фирмата го плаща. Ха сега де.....

То това е идеалния вариант  Mr. Green  Пускай без угризения и после на шефа ще кажеш: Ми то шефа, аз за Софито, за децата...  Joy

# 316
  • София
които иска да пуска , които иска - не - аз се забавлявам и пускам - имал дал  Hug
и други благотворителни смс - и пускам - така ми олеква на МОЯТА ДУША !
никои на карам и  не е длъжен да ми подражава !!!

да има някой друг с моя проблем - много искам да пусна смс, ама съм със служебен телефон и все едно фирмата ми проявява благотворителност, а не аз. В голЕма дилема съм. И стационарния ми телефон - и него фирмата го плаща. Ха сега де.....
това п'а що е цитат ?
к'во общо има ?
аз гласувам от ЛИЧЕН  Peace

# 317
Това, което има като официална информация за хонорари е за 200 000 лева общо. За всички.
Само за първата кауза се опиват да съберат 400 000лв.
Не бъдете толкова мнителни- някой казва нещо и изпадаме в истерия.
Предпочитам да съм наивната глупачка, която ще изпрати едно есемесче, отколкото да се давя в негативизъм.
Сега за концерта- стори ми се слабичко, малко като самодейни състави изглеждаха.

# 318
Рекорден брой смс-и Peace

# 319
  • Sofia, BG
Егати, все едно някой насила ви дърпа парите от ръцете..  Rolling Eyes И все пак гледате предаването, много интересно...
Mаxi  Peace

# 320
Времето е удължено за гласуване, България подпали ВБ.......

Гласувайте напълно безплатно в анкетата на темата...Приемам на ЛС предложения за анкети(че в темата както върви бързо, току-виж не съм ги видяла).....

# 321
Това, което има като официална информация за хонорари е за 200 000 лева общо. За всички.
Предпочитам да съм наивната глупачка, която ще изпрати едно есемесче, отколкото да се давя в негативизъм.
Сега за концерта- стори ми се слабичко, малко като самодейни състави изглеждаха.

По добре наивна от колкото набутана .  Няма да пускам повече смс-и . Не им вярвам  !

# 322
ванесса йо  bouquet Mr. Green

# 323
  • София

А защо трябва да от моя джоб да им се възстановят ?!

Никой не те кара на сила да пуснеш смс-а си! Всеки сам може да прецени за себе си!
Нека приключиме с тази тема за смс-ите и хонорарите им, наистина няма смисъл!
Тук сме доста потребители, всяка една от нас със собствено мнение и позиция, целият този спор е безмислен и до едно мнение не може да стигнем, както и да обедим някой в своята правота или не!  Peace

# 324
Я, елате пиленца при батко,
да ви пее сладко, сладко... Crazy

Еййййй, възкръсна ми любовта към Милко Crazy

# 325

А защо трябва да от моя джоб да им се възстановят ?!

Никой не те кара на сила да пуснеш смс-а си! Всеки сам може да прецени за себе си!
Нека приключиме с тази тема за смс-ите и хонорарите им, наистина няма смисъл!
Тук сме доста потребители, всяка една от нас със собствено мнение и позиция, целият този спор е безмислен и до едно мнение не може да стигнем, както и да обедим някой в своята правота или не!  Peace

Съгласна съм  ! Всеки сам преценява ! Аз няма да гласувам !  Peace Wink

# 326

Да и аз, съм на същото мнение, и вече казах, че се очаква да съберят повече от колкото са получили.
И аз, съм от наивните ... предпочитам да съм такава ...

# 327
Еййййй, възкръсна ми любовта към Милко Crazy
Mr. Green

# 328
  • Пловдив
Ама вие пишите със скоростта на светлината  #Crazy

# 329
И аз пуснах един смс. Няма да обеднея, във всеки случай. За Милко гласувах.  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт