Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 318
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 300
Не , не ми пречите ...дразните ме Joy
Ми марш от тук, да на се дразниш излишно, че ми е притеснително за теб. Mr. Green

# 301
Ох,такава съм шматка отворих темата за да ви прочета и да се запиша и се загледах в Милко Калайджиев и забравих да се запиша .После чакам да чета кометари и виждам ,че няма зачудих се .............та се сетих омагьосана от Милко съм затворила темата  smile3521

# 302
Наивна ли съм или не не знам , но си мисля че все пак ще си дарят хонорарите ,но го пазат за по-късен етап на предаването.

# 303
Какво ни пречи да пуснем поне по един смс много ще ни удари по джоба сигурно.Никога няма да се оправим , ако мислим , че всичко е опорочено.
На никого не са му в тежест лев и 20! Но как да повярвам? Убеди ме! След благотворителната седмица в "Стани богат" и Караджови, ще ти е доста трудна.

Балу, така ми харесваш...

Аз правя дарения непрекъснато, но на организации дето знам, че работят за децата, не за рейтинг. И не ми тежи благотворителността, напротив. Ще продължавам да давам, но не на тези хора....

# 304
ето тук пише за хонорарите на виповете

# 305
  • София
Ако са дадени 1,5 млн. лв. за хонорари, значи продуцентите и телевизията са си направили сметка, че тези пари ще им се възвърнат, както и ще има и някакви пари за благотворителност! Според мен ще дадат не малко пари за благотворителност, все пак ще се потърси някаква сметка за резултата от цялото това нещо. А и това ще е добра реклама за ВИП-овете, продуцентите и телевизията, няма да си оставят магарето в калта!

# 306
  • София
които иска да пуска , които иска - не - аз се забавлявам и пускам - имал дал  Hug
и други благотворителни смс - и пускам - така ми олеква на МОЯТА ДУША !
никои на карам и  не е длъжен да ми подражава !!!

# 307
Хахаааа Българският Великден каза Милко...това е друга тема бре Милко!

# 308
Ако са дадени 1,5 млн. лв. за хонорари, значи продуцентите и телевизията са си направили сметка, че тези пари ще им се възвърнат, както и ще има и някакви пари за благотворителност! Според мен ще дадат не малко пари за благотворителност, все пак ще се потърси някаква сметка за резултата от цялото това нещо. А и това ще е добра реклама за ВИП-овете, продуцентите и телевизията, няма да си оставят магарето в калта!

А защо трябва да от моя джоб да им се възстановят ?!

# 309
Не , не ми пречите ...дразните ме Joy
Ми марш от тук, да на се дразниш излишно, че ми е притеснително за теб. Mr. Green

Ама не се притеснявай моля те , просто спри да досаждаш hahaha

А защо трябва да от моя джоб да им се възстановят ?!

Никой не те кара на сила все пак,  нали?

# 310
които иска да пуска , които иска - не - аз се забавлявам и пускам - имал дал  Hug

да има някой друг с моя проблем - много искам да пусна смс, ама съм със служебен телефон и все едно фирмата ми проявява благотворителност, а не аз. В голЕма дилема съм. И стационарния ми телефон - и него фирмата го плаща. Ха сега де.....

# 311
  • Tам през Атлантическия океан
Наивна ли съм или не не знам , но си мисля че все пак ще си дарят хонорарите ,но го пазат за по-късен етап на предаването.
Ха дано , чест ще им направи  Peace

# 312
Мече Пухче какво "боготвориме" ?
                       Не пише откъде си, но обикновено 'боготвориме' само в Сф  hahaha. Ще ти отговоря по-късно, отворила съм си чакрите изцяло към тв-то сега   Twisted Evil.

айдА бА ?!  Crazy

Шъ Чакам !    Whistling

# 313

да има някой друг с моя проблем - много искам да пусна смс, ама съм със служебен телефон и все едно фирмата ми проявява благотворителност, а не аз. В голЕма дилема съм. И стационарния ми телефон - и него фирмата го плаща. Ха сега де.....
Пускай  и кажи после на шефа.

# 314
Ама не се притеснявай моля те , просто спри да досаждаш hahaha
Пиленце, земи се гръмни! Така ще ти е по-лесно и нищо няма да ти е досадно. Или мента, глог, валериан - помага срещу досада.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт