Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 214
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 555
Абе хора, разбирам да не пускате смси, ама да се призовава към непускане на смси е много грозно!!!...
                      Що? Никой не е призовал да не се дават пари, а да не се пускат смс-и от които едва 40% ще отидат за каквото всъщност са пуснати. Всички останали пълнят нечия гуша. Ако изкарваш 250 лв на месец, и можеш да отделиш 5 лв ще искаш да отидат всичките 5 по предназначение. Смс-ите не са, повтарям не са единствения начин да направиш нещо за тези каузи.

# 556
  • София
                       Ами честно казано аз отговарям с точно същия маниер на хора, които се интересуват от неща, дето не им влизат в работата... Еле пък и ако ме дразнят, въпреки че иначе съм душица, мога да ги накарам да си затворят устата на мига.
                      Колкото до адаптацията на Кристияна не съм сигурна с какви очила мога да я видя. Поведението и е неадекватно във всеки един момент, в който са я показали.

В случая репликата й беше опит да смени темата с чувството за хумор на Румен. Не беше някакво нездраво любопитство. А неговият отговор беше ужасно несръчен опит да блесне с остроумие. Много тъповато и недодялано, мисля. Тя да беше му отвърнала, че може и в български затвор да е бил, да си припомня с умиление присъдата за изнасилване. Много смешничко щеше да е.
А самата Кристияна я видях само на концерта, не съм я наблюдавала в къщата. Имам усещането, че досега от самата къща не са дали почти нищо.

# 557
                       Ами честно казано аз отговарям с точно същия маниер на хора, които се интересуват от неща, дето не им влизат в работата... Еле пък и ако ме дразнят, въпреки че иначе съм душица, мога да ги накарам да си затворят устата на мига.
                      Колкото до адаптацията на Кристияна не съм сигурна с какви очила мога да я видя. Поведението и е неадекватно във всеки един момент, в който са я показали.

В случая репликата й беше опит да смени темата с чувството за хумор на Румен. Не беше някакво нездраво любопитство. А неговият отговор беше ужасно несръчен опит да блесне с остроумие. Много тъповато и недодялано, мисля. Тя да беше му отвърнала, че може и в български затвор да е бил, да си припомня с умиление присъдата за изнасилване. Много смешничко щеше да е.
А самата Кристияна я видях само на концерта, не съм я наблюдавала в къщата. Имам усещането, че досега от самата къща не са дали почти нищо.
Аз не мога да си обясня порива на Кристияна да се меси в разговор между двама. В този смисъл отговорът на Тодор, предполагам, е целял да и покаже именно това. Peace

# 558

Точно искаше да смени темата , ама тоя тъпунгер пак продължаваше.
И не разбирам защо Луканов не се защити,  гледаше с добро да се размине Rolling Eyes
Може и аз да нямам чувство за хумор, но ако някой отправя такива "бъзици" към мен , някакъв си тъп, дебел, смотан, нагъл и много мазен тип..........ще откача Close.

Танцуваща с вълци , що пък да не се намеси.....и аз да бях и аз бих реагирала по някакъв начин, не ми е приятно да се обиждат пред мен и какво ще стоя както саксия ли?

# 559
...В случая репликата й беше опит да смени темата с чувството за хумор на Румен...
                        Ами да си смени подхода  Crossing Arms. Какво е очаквала? Че Тодор ще тръгне да и обяснява къде е бил и каков е правил? Може би защото не си гледала Кристияна в Къщата не знаеш, но тя като реши да каже нещо на някого, или да попита, не се съобразява какво в този момент прави човека отсреща - повишава тон, че и градация вкарва, докато не и бъде обърнато внимание. Сигурно ако си в тоалетната и ще влезе при теб. Не знам как са съгласни останалите да и принасят всичко... Много нещо специална се изживява...
                       TeTinka, и какво да си защитава Луканов? Чувството за хумор, което не притежава ли? Ти сигурно би опонирала колко си забавна?

# 560
  • София
е Дачо и Софка к'во готвене му удрят не е за вярване - хихихиихихихихи  newsm64     food002      eat  1dishes   animal085 ще има топла вода

# 561
  • София
Не става дума нито за Кристияна, нито за Луканов, а за Тошо, който реагира неадекватно на всичко и всички.

Докато четяха мисията, той не млъкна. Прекъсна Део няколко пъти с реплики от сорта "к'во четеш тия глупости, не се излагай, не ни занимавай..."
Безкрайно неадекватен и с болезнена нужда да блести и всички да му се възхищават. Това са някакви комплекси на детронирано величие.

# 562
Танцуваща с вълци , що пък да не се намеси.....и аз да бях и аз бих реагирала по някакъв начин, не ми е приятно да се обиждат пред мен и какво ще стоя както саксия ли?
А аз не бих, особено с непознати за мен хора  Peace.
Диалогът беше между Тодор и Румен.
Ако толкова е искала да прекъсне неприятния за нея разговор, примерно можеше да се оттегли, да завърже разговор с Румен, или с някой друг от присъстващите.
Само откъслечни кадри съм гледала с Тодор, и добих бегла представа, че не е лесен събеседник. Тя, за три дни, би следвало да се е ориентирала по-добре. Тодор май беше пийнал в случая, не вярвам, че е очаквала от него усмивка и подробно описание на преживелиците си от Тодоровден.
Просто я постави на мястото и. Друг е въпросът, дали начинът за това беше адекватен  Peace.

# 563
  • Пловдив
Нещо ви изпуснах newsm78за коя реплика на Кристияна става въпрос

# 564
  • София
Танцуваща, какво значи "непознати", намеса в разговор и т.п.???
Тези хора живеят в една къща, не го е заговорила на улицата. А самият той си позволи да фамилиарничи с Румен, като обсъждаше негови личностни качества, досаждайки на аудиторията, без да спре. Направо зацикли.

# 565
Ама Тодор е син на баща си. Той е перде и не му дреме за нищо, и за никого. Там е защото той е пожелал, а не защото някой друг го е поискал. И ще прави каквото му изнася, без да му пука за договори или каквото и да било.

# 566
Този откъс който обсъждате тогава Тошко беше на градус и реагира първосигнално. Имам възможност и гледам предаването на лайф и мога да твърдя, че Тошко е много готин Laughing . Даже няколко пъти в къщата го обсъждаха и всички бяха на това мнение включително и Румен Луканов.

# 567
Танцуваща, какво значи "непознати", намеса в разговор и т.п.???
Тези хора живеят в една къща, не го е заговорила на улицата. А самият той си позволи да фамилиарничи с Румен, като обсъждаше негови личностни качества, досаждайки на аудиторията, без да спре. Направо зацикли.
Клонка, непознати означава, че се знаят само от три дни. Да, позволи си да фамилиарнии с Румен, но пред аудиторията винаги стои изборът да слуша или да не слуша, да се намесва или да не се намесва в това  Peace.
Аз не бих спорила с пиян човек, нито бих прекъсвала монолога, диалога, излиянията или каквото е там  Peace
А и Румен присъстваше, какво е тръгнала да го защитава и отмесва темата? Ако се чувства обиден, да реагира. Тя чий го търси във въпросната ситуация?

Ама Тодор е син на баща си. Той е перде и не му дреме за нищо, и за никого. Там е защото той е пожелал, а не защото някой друг го е поискал. И ще прави каквото му изнася, без да му пука за договори или каквото и да било.
Peace

# 568
...В случая репликата й беше опит да смени темата с чувството за хумор на Румен...
                        Ами да си смени подхода  Crossing Arms. Какво е очаквала? Че Тодор ще тръгне да и обяснява къде е бил и каков е правил? Може би защото не си гледала Кристияна в Къщата не знаеш, но тя като реши да каже нещо на някого, или да попита, не се съобразява какво в този момент прави човека отсреща - повишава тон, че и градация вкарва, докато не и бъде обърнато внимание. Сигурно ако си в тоалетната и ще влезе при теб. Не знам как са съгласни останалите да и принасят всичко... Много нещо специална се изживява...
                       TeTinka, и какво да си защитава Луканов? Чувството за хумор, което не притежава ли? Ти сигурно би опонирала колко си забавна?
Аз и забавна?
Не го защитавам, не ми харесва начина по който Тодор му говореше. Ок, не го харесва, казваш му пич не ме кефиш , скучен си, нямаш ч/во за хумор и точка. Кюфтето поне 20 пъти го каза, но видя че  Румен е мек, и почна да го юрка да края. Еми пошло е.

# 569
  • на пистата
кристияна можеше да не се намесва,но пък и тошко не би трябвало да говори така,тя кото го попита къде беше на тодоров ден -той,ми в либия.

Общи условия

Активация на акаунт