Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 196
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 585
Защо имам чувството, че тази Божидара е ку-ку?
И аз това установих и споделих още вчера. Laughing
Шемет

# 586
Здравейте,не знамдали ще се употребят целево или не ама тоя Тошко Славков [/ страшно много ме дразни....

# 587
А , аз имам чувството ,че това момиче Божидара са го държали в изолатор  и сега за първи път я пускат сред хора .

# 588
Танцуваща, какво значи "непознати", намеса в разговор и т.п.???
Тези хора живеят в една къща, не го е заговорила на улицата...
                        Но пък на улицата щеше да получи 99% същия отговор (изключвам 1% случайно срещнати съфорумки).

Тодор... Някога беше по-свеж. Сега е досаден и си се смее сам на шегичките...
                       Naughty Аз се смея с него. От сърце.

# 589
  • София
Та как изчисли Биг Бадър, че трябват 400 000 лв за 4 танцови школи  Whistling
Ивайло доста се изхвърли като каза "Тази вечер сме направили най-малко 5-600 хил. лв  Mr. Green
А те едва събраха 69 000 лв

# 590
Снощи стана ли нещо интересно???
Караха ли се Тошко и Румен Луканов???
Напиха ли се? newsm78 Grinning
Моля Ви някой гледал да драсне някой ред!  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
                       тук гледам аз

# 592
Танцуваща, какво значи "непознати", намеса в разговор и т.п.???
Тези хора живеят в една къща, не го е заговорила на улицата...
                        Но пък на улицата щеше да получи 99% същия отговор (изключвам 1% случайно срещнати съфорумки).

Тодор... Някога беше по-свеж. Сега е досаден и си се смее сам на шегичките...
                       Naughty Аз се смея с него. От сърце.
Хай Файв. има тъпи шеги, но има и много забавни шегички. просто не е клишар и обича да вкарва раздвижване в диалога. друг е въпроса, че много говори и прекъсва, но и аз съм същата и го разбирам

# 593
Здравейте,не знамдали ще се употребят целево или не ама тоя Тошко Славков [/ страшно много ме дразни....
Peace
Некъв ужас, некъв ад е този човек, голям дразнител  Close

# 594
А , аз имам чувството ,че това момиче Божидара са го държали в изолатор  и сега за първи път я пускат сред хора .
   Laughing Joy Laughing Joy   Peace

# 595
Снощи стана ли нещо интересно???
Караха ли се Тошко и Румен Луканов???
Напиха ли се? newsm78 Grinning
Моля Ви някой гледал да драсне някой ред!  bouquet  bouquet  bouquet

Снощи поне докато го гледах аз нямаше конфликти, Луканов се съгласи, че тошко е готин , тошко беше трезвен. Кошлуков се усукваше около миските. Ивайла сподели, че мис Вселена- там където отива първата подкласничка, бил по якия конкурс от мис Свят, миската пък опита да омаловажи, казвайки, че в днешно време никой не му обръща внимание на Мис вселена, защото там отива втората, а пък хората се вълнуват от първата. Продължи да говори как нея хората са я избрали и затва никой не може да каже нищо.

Кошлуков солидно понапсува Масларова. Докато беше пиян бучеше и срещу момичето, което влезна, че била пикла и не й било местото да дава акъл, но после поизтрезня и позамаза.

# 596
...Кошлуков солидно понапсува Масларова. Докато беше пиян бучеше и срещу момичето, което влезна, че била пикла и не й било местото да дава акъл, но после поизтрезня и позамаза.
                        Ей тоя например като се напие и се държи гадно. Сравнен с него  Тодор е фин и елегантен.
                        С всички тия чакри Божидара събуди в мен интерес към дома си. Искам да видя как преплита енергиите у тях.

# 597
Саша ме кефи най-много! Joy

# 598
Петя Дикова изглежда много добре, преди беше доста пълничка, а сега как се е вталила само....

# 599
Саша ме кефи най-много! Joy
Аха!  Mr. Green  Много сладък!

Общи условия

Активация на акаунт