Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 187
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 600
Та как изчисли Биг Бадър, че трябват 400 000 лв за 4 танцови школи  Whistling

Ми по-лесно се смята 4 х 100 000 = 400 000

Ивайло доста се изхвърли като каза "Тази вечер сме направили най-малко 5-600 хил. лв  Mr. Green
А те едва събраха 69 000 лв

Те тва вече е издънка. Он казал наистина колко са събрани, а они обявили 69 000 лв.

Апропо - това с 2500 те лева на Евг.Минч. ли е или без тях ?  newsm78 Не че има значение  Confused

# 601
  • София
Та как изчисли Биг Бадър, че трябват 400 000 лв за 4 танцови школи  Whistling

Ми по-лесно се смята 4 х 100 000 = 400 000

Ивайло доста се изхвърли като каза "Тази вечер сме направили най-малко 5-600 хил. лв  Mr. Green
А те едва събраха 69 000 лв

Те тва вече е издънка. Он казал наистина колко са събрани, а они обявили 69 000 лв.

Апропо - това с 2500 те лева на Евг.Минч. ли е или без тях ?  newsm78 Не че има значение  Confused

Без тези на Минчев.

# 602
  • в резерват
Саша ме кефи най-много! Joy

и аз се присъединявам към фен-клуба му

# 603
Сега ги гледам на живо по Диема. Ритаха топка футболиста, Божидара и Пипи. Сега са се заели с лежане и леки тренировки на уредите. Пипи къв задник вади, не е истина. Мен специално адски ме дразнят двете с майка си.

# 604
# 605
  • София
маниакално самодоволен човек, който се чувства безнаказано недосегаем и се смята за наследствено впечатляващ, ако мЪ разбрахте! Laughing

Кой?
Тошко?!
Хо-хо!!!
Аре, да не си спомняме как татко му го беше замъкнал при един "добре облечен бизнесмен", да моли за прошка, щото се беше посрал с поведението си.
Ж-а-л-ъ-к.
Добре, че има кой да му се връзва на комплексите.

# 606
                      Бих казала просто 'кифла', но виждам, че всъщност е 'вафлаhahaha. Чудя се какво е намерил в нея мъжът, платил конкурса... По-склонна съм да приема, че е бил баща и  Rolling Eyes.
                      Божидара си е съвсем добре - рошава и негримирана. Добре, че е тя да видим и негримирана жена по тв-то... А и не се взема за най-най-, ама най-красивото цвете на света.

# 607
маниакално самодоволен човек, който се чувства безнаказано недосегаем и се смята за наследствено впечатляващ, ако мЪ разбрахте! Laughing

Кой?
Тошко?!
Хо-хо!!!
Аре, да не си спомняме как татко му го беше замъкнал при един "добре облечен бизнесмен", да моли за прошка, щото се беше посрал с поведението си.
Ж-а-л-ъ-к.
Не те разбрах, ама нейсе. Аз да не би да казах нещо хубаво за него? Rolling Eyes

# 608
  • Paris
Пипи къв задник вади, не е истина. Мен специално адски ме дразнят двете с майка си.
Що така? Майката може би, но тя защо?

# 609
Божидара по някакъв начин ми напомня за Скобара:)

# 610
  • София

Кой?
Тошко?!
Хо-хо!!!
Ж-а-л-ъ-к.
Не те разбрах, ама нейсе. Аз да не би да казах нещо хубаво за него? Rolling Eyes
Не че си казала нещо хубаво, ама той нито се мисли, нито е неосегаем или наследствено популярен в средите, които обитава и към които се стреми. Това исках да кажа.
За новите ни богати люде, той е едно лайно. Фасони само пред простолюдието може да прави и да го раздава небрежен непукист, обременен от слава, богатство и фино родословие.

Що не каже нещо на новата Мис? Щото му е ясно, че някой цака за нея. Хванал се с Румен и с някаква медицинска сестра.

# 611
Софи и Дачо бяха много сладки докато готвеха. Софи е много земна и непринудена не се прави на някакво величие. По между другото Кристияна защо не иска да й опита салатата?

# 612
На кого се е извинявал Малък Тошко? Стана ми любопитно, тази клюка не съм я чувала.
При него жалкото е, че трябва да е имал най- големи възможности, а други станаха, а той не е станал  Thinking

# 613
  • 7800
Забравих да се запиша.

# 614
Цитат на: КЛОНКА 
 Хванал се с Румен и с някаква  медицинска сестра.
[/quote

Тя не е случайна медицинска сестра. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт