Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 178
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Момичето още ли е там?

и аз това щях да питам, какво стана с девойката
Излязла си е още снощи. Сутринта беше при Гала.

# 631
Момичето още ли е там?

и аз това щях да питам, какво стана с девойката
Не, те бързо я извадиха, когато усетиха, че звездите се дразнят

# 632
                        Чудех се на чии крака лежи Емил в момента, а то на Милко на краката  Mr. Green.

# 633
Някой може ли да ме светне с какво ги е дразнила? Rolling Eyes

# 634
Преди малко Кристияна Анка ли масажираше? И и се показаха гърдите? Имах и друга работа, не видях кои са героите на сцената, но гърдите ги видях Embarassed Embarassed Embarassed....Чак и зърно тип Миленчо Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed.....Да сложим червена точка......

# 635
Някой може ли да ме светне с какво ги е дразнила? Rolling Eyes
                       Ми ходи по домовете и помага на децата - елементарна е. Нито е правила билбордове, нито е рпизовавала другите да првят нещо. Тихо, кротко е помогнала на детенце с проблеми да танцува.
                        Да, те бяха  Peace. Кристияна не може да и се отрече, че прави добър масаж.

# 636
Не ги е издразнило точно момичето, а това, че Масларова не се е появила и праща това момиче, което явно нещо ги е поучавала. В смисъл , оставам с впечатление, че не просто им е говорила за себе си, а им е давала наставления , поне това успях да разбера от кошлуков, който ми е все по-анти.

# 637
Звездите не се издразниха конкретно на момичето, че помага, или нещо подобно.
Издразниха се че Масларова я е изпратила с някакви папки със статистики. И им ги раздаде, и взе да ги поучава. Ядосаха се на Масларова, и затова дори половината се махнаха от там, а Куши ги успокояваше, да не вземат да си го изкарат на момичето. Даже много от тях казаха че момичето е готино.

# 638
Стига с тоя негативизъм бе хора. ooooh!
Чакрите ни са отворени за добрата кауза.
                      Клауза. Ей не се научихте  Mr. Green.
                      Не знам на кого трябваше да отговарям, но вероятно той си знае... Нека да проследи като отговор реакциите и тяхната липса на постинги като 'Пукни' и подобни.

На мен , на мен трябваше да отговаряш ....  Whistling

# 639
...Апропо - това с 2500 те лева на Евг.Минч. ли е или без тях ?  newsm78 Не че има значение  Confused

Без тези на Минчев.
                       'Първата мисия на VIP участниците - концерт на живо в студиото събра общата сумата от 72 007 лв. Като първите 2500 лева бяха дарение от светския лъв Евгени Минчев, а освен това...'

# 640
Тотали_Авче Това беше след това Peace Аз лично чух 5 минутно излияние на Кошли , в което бая се дразнеше на момичето, но си права, че беше по-скоро заради сируацията с Масларова

# 641
                      Масларова я оправдавам напълно - това е някакво си предаване, на което повечето хора нямат доверие да пуснат един смс, изпълнено е със скандали и простотии - тя като държавен служител няма място там. Напълно достатъчно е, че изрази някаква подкрепа. А те какво направиха? Скъсаха се да я плюят, наплюха и момичето, което е направило много повече от всички тях, взети заедно. Значи толкова им дреме за благотворителността изобщо.

Масларова си е за плюене отвсякъде.
Няма човек, който да е запознат със "социалната" й политика и да има добро мнение за нея.
А причината да не влезе в къщата е елементарна - никой нямаше да й целува ръка, нито да я прегръща.
Да сте виждали да влиза в дискусия или дебат някога? Тц. Винаги всичко е режисирано - тя и журналист - предварително съгласувани въпроси и наизустени отговори.

# 642
мен кошлука много ме дразни и тошко и той  #Cussing out

# 643
Мис БГ пак се гримира.............абе момееееееееее накъде ощеееееееееееееее Shocked

# 644
  • София - Бургас
Това че, участват в такъв вид шоу, лъскаво и нагласено не ги прави по - добри хора, не ги познавам и не че са лоши, Гала например изглежда готина и добронамерена, но според мен по - голям ефект ще има ако Галка така и така е влязла там да каже, например - АЗ лично ще помогна на тези деца с   --------- сума, вмето да си купя обувки за 5 000 лв този месец..., без да казва за обукките де...Нещо в този смисъл.
 А всички те влезли там и си стискат паричките...обаче нали, благотворително.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт