Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 283
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Бе,хора,миската изкъпа ли се newsm78Притеснявам се за нея,пропуснах днес някои моменти...косата й вече е станала като тиквена кора.Ох,колко ли е хубава след баня ooooh!

# 691
                      Емо в ранния следобед (14:30?): 'Шапка и свалям на Софи как спи цял ден'
                      Странно, но всички блонди-хубавици не се къпят  Thinking.

# 692
Ох, много е интересно, но работния ден е към своя край...
До скоро и не прекалявайте, защото ви наблюдавам! Laughing
 Hug

# 693
  • Paris
Аз не разбрах Гала сега излиза ли с някой,и на Емо приятелката коя е?Или не го казаха, newsm78или аз нещо се разсеях
В интервю преди да влезе в къщата Гала каза, че в живота й има нов мъж, но не иска да казва нищо повече.
Ми той не е много нов, повече от година са заедно. Той беше там на влизането й заедно с дъщеря й. Те живеят тримата заедно.

# 694
  • Пловдив
Ей,изпуснала съм най-интересното.Не успях да ги видя,хем гледах кой я изпраща

# 695
  • София
А в "Стани богат" кои бяха участниците?Аз чух само Софи,Дачо,миската.....Ентелигент до Ентелигент.

# 696
Тук верно е много интересно. Не знам аз наистина не харесвам тази миска, дано си тръгне по-бързо. А Кошлуков май с Гала намират много общи теми.
Смятам, че тази година ще бъде доста интересно.

# 697
  • София
Тук верно е много интересно. Не знам аз наистина не харесвам тази миска, дано си тръгне по-бързо. А Кошлуков май с Гала намират много общи теми.
Смятам, че тази година ще бъде доста интересно.
аха не само предаването , а и годината  Mr. Green

# 698
коя е Мария Игнатова? Рачков го знам.Миската е супер неконтактна нещо. Гала има нов любим, ама Ивайла май засега няма. Не мога да си обясня как така една млада жена за 5 години никва сериозна връзка?

# 699
  • Разпиляна във въображението
коя е Мария Игнатова? Рачков го знам.Миската е супер неконтактна нещо. Гала има нов любим, ама Ивайла май засега няма. Не мога да си обясня как така една млада жена за 5 години никва сериозна връзка?

Заедно водеха "Господари на ефира"

# 700
Мацке, Мария Игнатова е водещата от "Господари на ефира" . Много готина мацка. Обаче не ги виждам с Рачков дълго време. На него му подхожда друг тип жена.

Ивайла я гледах в "Търси се". Много откровено беше интервюто и след това предаване много я харесах. Тя още не можела да прежали бащата на дъщеря си, затова не искала да допуска друг мъж в живота си.

# 701
Малък Тошко обаче е удрал кожата на баща си.
Хапва пийва лафи си.
Кефи ме! Peace Grinning
А бе ти нормална ли си?Как може тоя тиквеник да се майтапи с тая жена,че за имения си ден е бил в Либия с Кадафи?Тая жена е била изтезавана там 8 години,бита е била като куче и тоя олигофрен се бъзика с нея?!На времето Жоро Илиев малко го би тоя олигофрен заради голяма му уста,та още някой трябва да му надуе шушоните,за да се научи на кого какво да приказва!

# 702
Ох не знам дали бащата е Вълка или Павлов, но при всички положения едно младо момиче заслужава млад хубав човек до себе си. супер ми е странно какво им харесват на тези чичковци. защото е ясно, че не става дума само за пари, има и чувства...И на мен Ивайла ми стана симпатична, а не го очаквах. По принцип имам алергия към подобни

Тативо, айде стига с тая тъпа сестра. Тия сестри ме дразнеха още като се върнаха  навремето и започнаха да предявяват претенции, вместо да са благодарни и да се радват. Всеки път като отида в болница и се моля на поредната сестра да слага ръкавици като ми слага система и тя не го прави, се сещам за тези сестри .  Който е лежал по държавни болници знае за какво иде реч.

# 703
Малък Тошко обаче е удрал кожата на баща си.
Хапва пийва лафи си.
Кефи ме! Peace Grinning
А бе ти нормална ли си?Как може тоя тиквеник да се майтапи с тая жена,че за имения си ден е бил в Либия с Кадафи?Тая жена е била изтезавана там 8 години,бита е била като куче и тоя олигофрен се бъзика с нея?!На времето Жоро Илиев малко го би тоя олигофрен заради голяма му уста,та още някой трябва да му надуе шушоните,за да се научи на кого какво да приказва!
                        Нито е бита 8 години, нито е изтезавана толкова. Познавам хора в Сф, които са страдали доста повече. А тя доста години живяха в перфектна къща, яде са страхотна храна и т.н.т. И защо никой не допуска, че може наистина да е бил в Либия на именния си ден  Twisted Evil?

# 704
Мацке, Мария Игнатова е водещата от "Господари на ефира" . Много готина мацка. Обаче не ги виждам с Рачков дълго време. На него му подхожда друг тип жена.

Ивайла я гледах в "Търси се". Много откровено беше интервюто и след това предаване много я харесах. Тя още не можела да прежали бащата на дъщеря си, затова не искала да допуска друг мъж в живота си.
а тя с кои богаташи е имала връзка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт