90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 410
  • 464
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аааа, Тосита, аз спрях!  Laughing Спазвам си диетката доколкото е възможно и от 15.02. досега съм близо минус 10 кг.  bowuu
Това с прохождането не ща да си го спомням, беше кошмар докато се пусне, буквално насила се пусна с едната ръка, с другата държеше до 1г. и 2м. Починах си една година и сега кошмара се повтаря с проговарянето. Аман, да става на 20 и да хваща пътя.

# 61
Момичета,я кажете къде да видя снимките на Дандулина,че никъде не ги намирам newsm78

# 62
  • София
Дандулинка беше пуснала линк почти в началото на темата в една нейна публикация, но предупреди, че след малко ги трие, та може и вече да ги няма.

# 63
  • Бургас
Да се хвална, че приключих деня режимна  bowuu
Гледам пак шоко квадратите се споменават Grinning  ама много хубави... и аз се отказах засега от тях, че май прекалявам като ги направя  Confused. За вдругиден съм решила да правя ябълковия сладкиш с грис, а за утре мисля да забъркам маруля + шарен боб консерва, да видим кво ще се получи   Mr. Green
Вив, имам вело, но скоро не съм го яхала и днес навъртях едва 35мин. Инъче гледам да ги правя 60мин. Успех с лунуването и дано си размърдат килата Hug
Дандулина, стискаме ти палци утре, да не те гони голям глад   fingerscrossed а да те подгони голям минус!
Лека и нережимни сънища  Laughing  за тях поне не бухалчят  hahaha

# 64
  • Пловдив
Ама сте бързи #Crazy.Темите хвърчат една след друга...
Ами то и аз да се похваля-за два дена съм -1 кг.Честно казано не очаквах такива бързи резултати.Дано и занапред така се движа Praynig.
Честито на тези,които са отбелязали минусчета и успех на всички  bouquet!

# 65
Стел,миличка,честит рожден ден!!!Пожелавам ти всички твои съкровенни мечти и желания

да се сбъднат преди юбилейният ти рожден ден!!!!  Hug Hug Hug

# 66
  • София
Стелхен, честит рожден ден, мила!   bouquet Пожелавам ти да се сбъдне най-съкровенното ти желание, да си здрава и все така позитивна и усмихната!  Hug

# 67
  • Бургас
Стелхен, честит рожден ден! Весела и позитивна остани и мечтите си сбъдни! Hug

Ето защо били сладкарските изкушения

# 68
ДОБЪР ВЕЧЕР.
Първо-Стел миличка честит празник!Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш.
Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!  bouquet Hug

А това мила моя е подаръка ми за теб желая ти го от все сърце през тази година-
И сега понеже напоследък не чета много редовно незнам към кой точно да отправя аплодисментите,но току що прочетох променената ни начална страница и съм очарована.Браво за труда и усилието.
Аз напоследък не съм много режимна и затова нямам очи да пиша и да коментирам каквото и да е било,но имам малко лични проблеми и това пречи на сериозността ми.Незнам може и просто да го ползвам като извинение ....но няма значение.На Стел празника е достатъчен повод да отворя нова страница и да започна режима на ново.От днес (19.03.2009)Стартирам с нови сили и стремежи.
Имам да моря още много килограми до достигане на мечтаните цифри за добро самочувствие.Чувствам се като нова и смятам че този път ще успея.
Колко сериознен пост направо ми се драйфа от ме самата.
Спирам до тук и обещавам никакво кривване от пътя.Моля за една приготвена бухалка в ъгъла за стимул. Blush
Лека и спокойна нощ! Hug
Птица подписа ти всеки път ме кара да въздишам.Колко истина има само в няколко думи. Confused

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 01:40 от mu6morok

# 69

Стелхен,честит рожден ден -здраве,щастие,любов и късмет ти желая
Мушморок,кураж ние сме с теб

# 70
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЛ Hug

Пожелават ти от все сърце скоро да се радваш на едно такова съкровище Heart Eyes

Аз искарах успешно вчера плодовия ден на 1кг ананас и кантара ме зарадва сутрината Party
Днес съм белтъчна,но още не съм решила какво ще ям

# 71
  • Панагюрище

хайде на кафе

Да станем като нея

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 07:02 от rosi_72

# 72
  • Панагюрище

СТЕЛ, мила честит рожден ден пожелавам ти много радост,здраве семеино щастие и щъркел през тази година.

# 73
  • София
Стели, честит рожден ден с пожелания за здраве и сбъднати мечти!  bouquet

# 74
добро утро,банда
Роси,благодаря за кафенцето бързам да пийна дакато е още топло
а за мадамата ще си мечтая
вчера добре мина витаминния ден имам -1кг,днес до обед ще реша какъв ще е белтъчния
успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт