90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 421
  • 464
  •   1
Отговори
# 30
 Joy Joy Joy

Ами какво да се карам за вече сторено Thinking Пък и е хапнала две хапки, не е изяла блата (или поне не си признава Wink).

Аз се карам, когато се замислят глупости или не се мисли въобще Laughing

# 31
ДО сега съм на 1 портокал и 1 банан и мляко с нес Embarassed
Смятам една ябълка да вкарам и толкова за днес ...не ми се яде
Дано и утре нямам апетит Praynig Praynig Praynig
Мелиса къде са тея рецепти че се пуля пъкк

# 32
Мелисита  Hug  bouquet Аз предлагам Румка да им намери място в блога и да подреди там на самостоятелно място преведените рецепти. А от Мелисита ще очакваме когато може и другите да ни преведе Hug

# 33
Момичета,ето ме и мен.
Днес успях да съм режимна.За закуска в 08:30ч една ябълка,в 13:00ч едно пакетче бейкроус,в 16:00ч едни брускети и преди минутки малко варено жито със захар.
Утре съм витаминна и ще наблегна на ябълки и портокали. Peace
Успех на всички и честито за минусите  Hug

# 34
Зачетох се в книгата иии много интересни неща видях: във водния ден е препоръчително да се изпие поне 2 л вода/не чай /и 1 чаша хладка вода.Може да се добави сок от лимон или 1 с.л ябълков оцет
Сок от морков пият във витаминния ден/плодов/ Rolling EyesСмесват плодове и сухите ги киснат от предишния ден.Ядат по 1 с.л слънчогледови и тиквени семки с чай.
Късчето хляб го препоръчват,най вече в деня на варивата.
Във въглехидратния може вечерта да се яде едно редче шоколад, но само черен Peace

# 35
Хайде и на вас за довиждане Mr. Green

цък Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 09:31 от птица

# 36
Аз минавам да се отчета,че плодовият ден го изкарах страхотно и без проблем.А през водния ден кафе може ли да се пие?Аз съм -1кг.дано и другата седмица има минус.Лека вечер от мен. Hug

# 37

Поздрав на Жани за новата тема.

# 38
 Оф аз май прекалих с вечерята Embarassedизядох три кюфтенаца(те не бяха особено големи но все пак) със зелена салата и ми стана много Confused
 Благодаря на всички които споделиха за впечатленията си от диетата Hug

# 39
  • София
Браво на вас - много сте активни по тема на 2 дни.
Днес беше въглехидратен ден и го изкарах на ръжен хляб с диетична лютеница. Това ми се ядеше, а миналите дни си представях - баница с тиква, форнети, шоколад.
Какъв плод ядете сутрин  и не ви ли става лошо на стомаха след плода. Аз цял живот не закусвам, само кафе без захар сутрин и после в работата чай без захар. Но пробвах с ябълка, банан сутрин и ме заболява стомаха. Тази сутрин пробвах портокал - май по-малко ме заболя.

# 40
Жани,  bouquet за темичката
Сега отивам да къпя дечурлигата и после ще ви изчета от началото  Simple Smile

# 41
Дандулина изтъвах снимките докато се вредя да ви погледна . Sadно като ти гледам линийката сигурно си изтрепала рибата както казва дребния Laughing
Жани благодаря за новата темичка .
Да се похваля и аз зарибих братовчетка ми по нашата диета тя няма нужда от нея но съпруга и има голяма нужда да отслабне и за сега са много доволни от нея . Peace
Днес си хапнах киви за закуска за обяд и вечеря спагети с кетчуп и гъбки + няколко шоколадови бисквити и млечен шоколад  нямаше натурален в магазина .
За утре съм се заредила с киви и ябълки .
Лека вечер и много минуси в новата ни тема   bouquet

# 42
  • София
Аз вечерях квадрати и прекалих.  Embarassed За бухалка съм, признавам. Утре съм на поправителен - цял ден само на ябълки, да ми дойде акъла.

# 43
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ники , ти да не изяде всичко в тавата? Rolling Eyes
На мен толкова сладки ми бяха , че със зор изядох
3 броя квадратчета.  Peace Утре съм пред дилема кво да готвя. newsm78
Имам изостанали от миналия път картофки малко , имам
и салатка от боб пак изостанала от незнам кога... та дали да не ги изям ,
да не ми се подметат в хладилника. Незнам вече кво да е. Confused

# 44
  • София
Жабке, ти за утре си уредена значи.  Laughing
Не цялата тава, ама 1/3 отиде по погрешка.

Общи условия

Активация на акаунт