Май-чета и Май-ки (5)

• 13 305
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Един бърз запис и от мен. Днес сложихме обеци(или обици ,кое е правилното) на Ники. Но не ми хареса как ги сложи.Мисля , че са прекалено нагоре.Не там където трябва. Заболя ме главата да се ядосвам.Сигурно ще си кажете , ами да не си ги слагала.Ама пък те и стоят много сладко.

Не се ядосвай, ами ги махни като не ти харесва как са ги сложили, дупките мног бързо зарастват. Аз даже скоро на дърти години брах ядове, че си загубих обицата и си викам тя дупката ми от 100 години няма да зарастне и след месец като си взех обица и почти беше зарастнала, почти я бях прежалила защото ми е втора дупка на едното ухо, ама я сложих  Peace
Така, че не се ядосвай махай после пак ще сложите, аз съм решила да и оставя тя сама да избере кога иска  Peace

# 91
Миналата седмица бях на командировка в Индия ...
малеееййй. само това прочетох и изключих за другото  Mr. Green
да ти кажа, съвсем не ми е мъчно затуй, че на теб ти е било мъчно  Mr. Green
единственото лошо нещо е, че не си успяла да се насладиш на разходката максимално, но нищо- другия път  Peace

ние сме добре, пипа изведнъж се оказа с вирусна пневмония, та сега правим всичко възможно да не прихване и камбата. става ясно, че трудно работя с болно дете в къщи, а поръчките се трупат, ама каквото Rolling Eyes хубавата новина е, че поне принудително ще намаля темповете.
добрютро  bowuu

# 92
Добро утро!

Доживях първата непробудна нощ newsm44, но за сметка на това нещо не съм в кондиция, сигурно понеже не съм се будила Laughing

Hug за Пипа

# 93
  • Перник
Бързо оздравяване на Пипа  Hug

Мамила, ще свикнеш да не се будиш, споко  Wink

Елф, завиждам ти за Индия.

Благодаря, че ме успокоихте за млякото, ама много дълго бе - цяла година, не знаех, че е така  Embarassed

За кекса с вода - загрях как се държи миксера - виждала съм професионалисти. А не му ли се слага някакъв набухвател - сода, нещо? И как се пече - в какъв съд и загрята фурна или не? За съда - форма - ясно е, но какво и се слага - мазнина, брашно?

# 94
Пипа да се оправя от пневмонията, дано опазите Камбата майче
сиско - много ми стана мъчно за Жани  Hug дано нямате повече инциденти
аз съвсем съм луднала - социални програма, работа, и командировка пак във Финладния за където не съм подготвила презентациите си  ooooh! малкия е в нас, гледаме се сами и направо съм  #Crazy чето от време на време, ама не пиша...
а и тази диета ме отчая напълно...1 седмица мизерия за 3 кг  Crossing Arms като чета мизерята продължава и настроението не е много приповдигнато

# 95
 Hug Hug за пипа и Майчето
 Хай три килограма са си супер,ако сваляш драстично после ще качиш драстично,не се предавай,аз съм в съседната тема Joy
    Hug за всички
 Явор също е болен Confusedщяла седмица немога да преборя хремата,вече се отказах от всичко,не съм виждала толкова сополи Crazyкато кихне и хвърчат ooooh! некакви съвети newsm78
 айде бягам

# 96
Светле, слага се това, което съм писала, на всички им е чудно как става, но става и то страхотно. Формата я мажа с олио и се пече в предварително загрята фурна- докато загрее я слагам на 200, после пека на около 160 градуса.

# 97
Привет и от нас, днес много задачи имах за изпълнение и успях с всички. Върнахме се от разходка в парка. Ники се цивилизова.
Мамамила- мерси за рецептата.
Габи днес е именничка и изпробвах рецептата за кекса. Много се хареса, останаха 2 парченца само  Laughing. Полях го с какаова глазура и орехи и стана супер. Ето я вкусотията.
Елф- и аз искам да посетя Индия, струва ми се много екзотична страна.

# 98
Здравейте момичета ние днес бяхме цял ден по разходки беше малко студено ама все пак се разходихме.мама Нати аз на малката като има сополи и капя физиологичен разтвор купувам билка лайка и я сварям като за чай и и капя три пъти на ден по две капки в ноздра или за изшушаване на лигавицата си купувам ксилометазолин това са капки и от тях се слага по две-три капки  в ноздра.
Дано оздравявате бързо,Маик дано и вие се оправяте от вирусната плевмония.

# 99
 Януш имай милост на диета съм JoyСтарахотен е кекса Peace
 Явор сякаш е по добре Praynig Rolling Eyes

# 100
  • Варна
Включвам се с оплакване... от Аби... Ужасна е няколко дни, много много се тръшка, с голям инат се сдоби, ще каже човек, че е мое дете Rolling Eyes   Обличане,  прибиране от разходка - за всичко против плана и - настава ад. Днес на площадката (обикновено сме сами с нея там) дойдоха две мами с деца и ги качиха на люлките, Габи така писна "Аби! Аби!...." рев - люлките са само нейни. Никакъв друг вариант не остана, освен да я извлача от площадката. А и едната майка реши съвсем да ме съсипе, като каза "Нашите деца така не са правили". Почувствах се виновна чак Sad Има ли и други таквиз инатливи телета?

И иска да облича каквото реши. Имаше една ам. комедия 'Баща мечта" май - едно дето го трупнаха на баща му да го гледа и той му даде пълна свобода, всл. на което детето реши, че ще се казва Франкенщайн и ще облича най-безумните комбинации от дрехи, екипи, каски и т.н. На него ми напомн Аби - вчера се прибирам от работа и я заварвам с боди-потник върху блузата и слънчеви очила на главата Laughing баба каза, че докато не и облче бодито не мирясала ooooh! Днес, след като цяла зима е единственото човече без щапка, се тръшна да и сложа най-дебелата възможна шапка и не я свали до прибирането вкъщи Rolling Eyes

Във вторник ще я водя в яслата, много се притеснявам.

Лека вечер Hug

# 101
  • Перник
Mamila, благодаря за поясненията. За уикенда освен чистене, готвене и разходки (как ли ще успея?) съм планирала и кекса. Ще докладвам какво е станало.

Ооох, Даля, хич не ти е лесно, ама аз много се смях докато ти четох поста  Hug
Калоян вчера не спал цял ден. Аз се зарадвах като разбрах - обикновено след такъв ден заспива в 7. Да, ама не, снощи с триста зора заспа в 21:30. И питал за мен цял ден вчера - дали ще се прибера  Cry Милото, вместо да свиква, че ме няма по цял ден, явно почвам сега да му липсвам. И контакти с деца му липсват. Снощи като му разказвах как ще се разхождаме събота и неделя и ще си игра е дечица, грейна направо  Heart Eyes

# 102
Даля, същата работа Mr. GreenНе дели никакви играчки с др деца, ама никакви. Ако др детенце има нещо в ръце отива и го взима насила, аз съответно парирам с всякакви педагогически и непедагогически методи, но файдЪ никаква. Чак ме е срам, като почне да се тръшка пред хората. Така е нали ми казваха, като беше бебе и беше кротичко"Ти бебе нямаш все едно..." А то 6 месеца е кротувало и е обмисляло как да ни спре тока Mr. Green
 Мами, драмата ми с яденето продължава... Вече и паленето на свещи не може да го накара да яде нормални неща.... Дрелки се включват, танци танцуваме с баща му, .....стоял е и гладен по съвет на форума...и пак си казва"ТОЙЙЙ НЕ ЩЕЕЕЕЕ МАНДЖААА" #Cussing out

# 103
     Здравче Hug Hugщо така това дете Confusedкакво хапва като неще манджа.Дано скоро да отмине тоя период,че се измъчи.И Явор не яде много ,но поне по малко там от всичко Rolling Eyes
  Даля не сте единствените и аз доста често го извлачам от къде ли не щото  #Crazy пищенето не се трае ама свикнах вече.Тая болест ми обърка плановете за ясла,вече трябваше да е тръгнал Naughtyсамо да се стабилизира малко и .... Mr. Green

# 104
  • Перник
Смаилд, като не ще манджа, какво иска? Не го насилвай, щом не иска, все нещо яде все пак, нали? И аз не обичам манджи, но на салати и сандвичи мога да изкарам цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт