Май-чета и Май-ки (5)

• 13 302
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
И Ник пие лекарства без проблем.
kar4ita, страхотна тортичка!
Мамила, браво за кърменето!
Сиско, дръж ни в течение как е Жани Hug

# 76
Благодаря за съпричастността , момичета  Hug
Жани е добре. Бързо се адаптира с превързаната ръка. Вече успява и да хваща с нея. Катери се по столовете Sad А вчера беше докопала и един нож  Rolling Eyes от чекмеджето ( вече ги преместих ). Голяма е хала. Докато се обърна и е на съвсем ново място с нова беля.
Днес сме при личната - за смяна на превръзката  Sad
Ще докладвам, като се върнем.

Желая ви прекрасен, снежен ден  Hug

# 77

Здравейте момичета много се радвам че ме приехте при вас.
Мойта дъщеря много лесно пие лекарства нямам проблем с нея.Вчера времето беше много хубаво но днес явно ще си седим вкащи и ще наминавам да ви виждам по често.
Сервирам по едно кафе че аз още не съм пила мойто сега го чакам да стане че докато седя пред компа ще го изпия.лек ден на всички

# 78
  • София
Честито Благовещение!

С Митко нямам проблем с лекарствата пие всичко без да се сърди, само при Т не пие нищо там минаваме на свещички. С Никол имам големи ядове т'ва дете не пие нищо и сега като се наложи процедирам по два начина
1-ят е давам да пие мляко и със спринцовка полека бутам докато пие млякото.
2- ят е като я стисна м/у краката си и пак така с спринцовка по малко защото иска не иска го преглъща, а ако и го дам с лъжица на куп или го плюе или и се гади и го повръща.
Та това са ми начините според лекарстават и даването. Второто е доста садистично, и ми става жал ама няма друг начин.

п.п. Добре дошла на ani_87     bouquet

# 79
Честито Благовещение!
 Hug за Жани!
Боаронските гранулки си ги смуче, нурофена му го изсипвам със спринцовката.

# 80
Добро утро и от мен!
Ани, Hug!
Сиско,ужас!Дано много бързичко да се оправите!
Със София нямам проблем с лекарствата.Някои и харесват и ги пие,а за другите и обяснявам как бързо ще и мине,и няма да я боли и тя го пие.Така както го описвам тя излиза ужасно разбрано дете... JoyНо аз напоследък и давам повече отвари от билки и клеева като тръгне да се разболява.За Т,кащлица и т.н.И съм много доволна.

# 81
  • Перник
Честито Благовещение!

И ние нямаме проблеми с пиенето на лекарства. Даже "кака бебе" (панадол) си иска и без нужда. Аз не давам естествено  Mr. Green

Все забравям да ви питам - не кърмя вече очти 4 месеца, а от гърдите ми още изтича нещо като коластра. Само при притискане, но все пак, дали няма причина да се притеснявам?

# 82
Знаех си аз,че Ясен е проклетия невидана Crossing Arms
Сега му изписаха антибиотик и с неговия прием зорът е най-мощен.
За сутрешната доза аз държах детето ,а баща му се мъчеше да му даде дозичката,
и двамата се чувствахме като някакви садисти,ама няма начин.
Ако му сложа лекарства в млякото,не ще да го пие.
Дори вкусничкият Панадол не го ще,гадта малка Crossing Arms

Е,оплаках се,олекна ми Simple Smile

# 83
Здравейте майчета!
Честито Благовещение!!!

Добре дошла на Ани  welcome
И Митето не иска да пие сиропчета, обикновено му ги слагам в шишето с чай или мляко, а нурофен давам със спринцовка.
SvetlaK, мисля че е нормално и с времето ще спре напълно.

# 84
  • България
Светле,нормално е  Peace Малко преди да родя моята приятелка , която беше спрала да кърми от 1 г. ме шокира като ми показа как като си стисне зърното и излиза мляко  Laughing

# 85
  • България
привет момичета! Добре дошла на новата мама!
Аз асъм много притеснена - предстои ни бързо местене от Силистра в София - толкова го отлагахме - но сега искаме да е колкото е възможно по - скоро. вчера бях на две интервюта за работа - и на двете места ме одобриха - незнам какво да правя - искам да опитам и на още едно място, но там не излиза дата за конкурс ... гадно ми е че трябва да си оставя детето и къщата... ама то уж е за хубаво. Ще живеем около два месеца със свекитата - което е идругият ужас..., докато стегнем апартамента, който за жалост още няма акт 16 след почти три години строителство  #Cussing out
Коко ще го пускаме тук първо на ясла - от 01.04. е ученик .... ами за София - даваите идеи и съвети - сложно ми е с тези детски ясли...
Абе такива объркации - ама всичко трябва да се нареди - най накрая, че напоследък само гадории ми се случват...

# 86
Аз да се разпиша на бързо, за да знаете, че не сме изчезнали.
Миналата седмица бях на командировка в Индия и в работата е голяма лудница, та за това не ми остава време да пиша. За първи път се разделихме с Вики за цели 6 дена и ми беше много трудно.. както и на нея до колкото разбрах. Дано не се налага скоро пак да пътувам без нея...

С Вики чакаме пролетта с голямо нетърпение, но нещо се бави.
Иначе сме добре, тя бърборка постояно, но много неща още не и се разбират, защото меша български и немски.

Момичета, представяте ли си че дечицата ни скоро стават на 2 години!!! Колко бързо излетяха само!!! А повечето от нас пишем тук от около 2.5 години!   #Crazy

Светле, нормално е. Моя гинеколог ми каза, че има мляко в гърдите една година след кърменето.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 17:31 от elph

# 87
Сиско Hugдано бързо да се възстанови пръстчето!Ама бели са големи и Алек има афинитет към ножовете.
А ние лекарства не сме пили, само един Проспан, ама го пи.

# 88
момичета привет от мен аз току що се прибирам мойта дъщеря беше при баба и дядо оставих мъжо вкъщи и се разходих пих кафе с познати и това ми се отрази доста добре.Скоро не бях излизала така винаги я с малката или с мъжа ми но да си сам е добре правиш какво си искаш абе казано накратко едно разнообразие от всички други дни.Приятна вечер на всички и утре ще се видим пак вече отивам да приготвям малкото за съм.

# 89
Един бърз запис и от мен. Днес сложихме обеци(или обици ,кое е правилното) на Ники. Но не ми хареса как ги сложи.Мисля , че са прекалено нагоре.Не там където трябва. Заболя ме главата да се ядосвам.Сигурно ще си кажете , ами да не си ги слагала.Ама пък те и стоят много сладко.

Общи условия

Активация на акаунт