Май-чета и Май-ки (5)

• 13 286
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
На Любо не е бит, отлагахме по същите причини. МИслим сега да му я бием. ПОпринцип до навършване на 2 год трябва да се бие.

# 181
  • България
Станела , честито  Hug    bouquet
Румка, чакаме да се похвалиш и ти скоро  Hug
Ани, Симонка е страхотна  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 14:27 от Reny27

# 182
Stanella, честито и от мен  Hug страхотна новина,лека бременност  Hug
Много ви се радвам, на младите майчета   bouquet

Ина, вчера се видяха Алек и Жана. Голяма игра падна. Първо си се оплакваха кой къде има рана  Simple Smile, после потичаха здраво.
Даже Жана плака за него като си тръгвахме  Simple Smile

# 183
Станела, честито! Аз си спомням като писа,че работите по въпроса  Laughing. Лека бременност, като миг ще минат 9 месеца и ще гушкаш бебенце. Момченце или момиче искате?
Румка- скоро чакаме хуабва новина и от теб  Wink

Симона голяма красавица, много и отиват опашките  Wink.

Моите момиченца спят от 1 час и аз имам време за форума, а после до 7 сме навън, че каката да бяга и да се измори  Laughing. Габи е пораснала с 11 см за месец и половина. Педито направо не можеше да повярва, пък и аз също.

# 184
  • България
Габи е пораснала с 11 см за месец и половина. Педито направо не можеше да повярва, пък и аз също.

Много са сладки, Heart Eyes
 ама това направо си е  Rolling Eyes . Браво на момичето  Heart Eyes

# 185
Аз искам още едно момченце, пък каквото излезе.

# 186
 Shocked

Глупости. Сестричка сега. После пак момченце.

# 187
Станела, Честито   bouquet, лека и безпроблемна бременност

Румка, желая ти от все сърце скоро да се похвалиш.
И на мен много ми се иска, но съм го отложила за 2010, пък ако изпревари- добре дошло да е, като знам, че Мила е от раз, а ние не се пазим изобщо Embarassed

Май майските девойки ще дойдат красавици и половина Flutter

# 188
Юле..... Hug от трето мисля да се въздържа

# 189
 Януш толкова красива гледка Heart Eyes напълниха ми душата твоите спящи красавици Hug

# 190
Юле..... Hug от трето мисля да се въздържа

Аз пък съм готова за трето  Heart Eyes. Все по-кротки и по-послушни ги правим( и по-хубави  Embarassed).
Още спят, а на мен ми се излиза вече.

# 191
  • България
Ох, аз тъкмо се връщам от Варна - май това ми беше последното ходене на тази работа - хем ми е мъчно, но всяка промяна трябва да е за по - добро! Praynig
Симона е много сладка, а пък двете спящи красавици на Януш са супер  Heart Eyes
Станела честито, лека и безпроблемна бременост!
Коко и той от утре ще е ученик, само незнам как ще станем утре по - рано, да сме готови, вкл. закусили - та аз едва го събуждам в 08,30 и го обличам полу спящ.... Момичета как да уредя детето си на ясла в София - направо цяла седмица само с това се занимавам - ровя в нета и звъня по телефони, разпитвам и за жени за гледане на деца ..... и връзки търсим - пратила съм свекито да обикаля по яслите и градинет в района -  а има точно на гърба на блока детска ясла  - ама сме № 118 за 60 места - и то за септември ...!!!
Ще живеем в квартал Хаджи Димитър - има ли някой от там? Давайте съвети мами софиянки!

# 192
Супермама, то за нас, които сме от тук и сме се записали отдавна е доста трудно да се вредим, камо ли за хора във вашето положение, които тепърва започвате да търсите. Познавам мама с две малки дечица, която изпитва сериозни финансови трудности и има нужда да тръгне на работа, но малкото не го взимат в ясла, защото няма места. Миналия месец и се обадиха, 4е се е освободило място и тя така се зарадва, защото щеше да започне работа и да подпомогне семейството си, но след 5 дни се установи, че на мястото и /а и беше ред/ са приели момченце, чиято майка познавам също и знам 100% сигурно , че тя просто ей така се сети за ясла, защото и писнало да си седи само вкъщи и искала да почне работа, за да си "разхожда констюм4етата" / цитирам/, пуснала връзки и......така. Истината е, че това с връзките малко ме дразни, .....и ето пак не сме виновни ние,  сигурно всички имат нужда, а места няма за всички и се принуждаваме да използваме кофти и недотойни методи

# 193
Честито на  Станела, лека бременност  Hug

# 194
  • София
Честито на Станеле, лека и безпроблемна  Hug

Ина за Алек  Hug Hug

Криси, знам от педи, че до 2г. трябва да се сложи и 4-тата пентаксим. Аз поради тази причина преди два три месеца оставих Митко вкъщи и я сложихме. Сега е ред на Митко на есен, но той е по старата система с другите ваксини и дочух, че доста майки се отказват пуснати са няколко теми в отчетната по въпроса, ама аз бях в издирване на училище и сега ще ги почвам и тези теми  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт