Май-чета и Май-ки (5)

• 13 268
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  bouquetМного щастие на Звездичка!

# 226
Весел празник на рожденичката!!!

Моят син какъв цирк ми спретна вчера. Отидохме в една градинка с пясъчник, той игра игра и като реших, че  е време да си тръгваме такъв рев му удари, носила съм го 2 преки а той реве и ме бута....ужас. Успокоих го само със сок и зрънчо. На него тва му е цаката - закуски и напиткиSimple Smile))
Направо се потрисам, какво ли ще е с още едно малко бебе да бутам в количката. Любо ще трябва набързо да се дисциплинира и да е послушен батко. Замислила съм се ...как да приспособя количката, която имам да може и Любо да стъпи някак си и да го возя и него.
Януш как се справяш с разходките, сама или имаш помощници?

# 227
   Звездичка честит рожден ден! Жива и здрава!!!

Станела ще се справиш Peaceне го мисли от сега

# 228
станела-и аз това се чудя,че моето диване като хукне не ме и чева  че го викам.мисля си как ще го гоняс количката или да я оставям да го хвана по бързо.съвсем ще ми се изправи косата  Laughing

# 229
Честито на Звездичка  Hug

# 230
  • България
ЧРД на Звездичка! Щастие и здраве!
Днес и ние сме за втори ден на ясла - бърза човека, немога да го стигна - дърпайки го го преоблякох, нямаше търпение да влезе.... ама после какво става .... Thinking ще видим в 11.30. Снощи явно уморен от новите емоции, като никога, заспа в 22,30 часа - което е добре, но ме притеснява факта, че заспива при нас на спалнята, после го местим в неговото легло, но по някое време вечерта, пак идва при нас, така спим четеримата (и котката разбира се, която сащо окопирва голям диапазон от леглото).
Другото, което исках да споделя е че - Коко е много скаран със сутрешната закуска- днес едва успях да му натикам три резена краставица - защото нали трябва да е закусил за яслата... как се издържа на толкова краставичка до обяд - незнам, те май и вода там не му дават - а той пие много вода - иначе днес ми събраха пари за минерална вода!!!???

Ей момечета щес е справите - като дойде все ще се намери начин, нали "майчета" ще са батковци и каки, т. е трябва да дават добър пример Laughing ... Абе Данчето нещо се губи?

# 231
  • Перник
Честит рожден ден на Звездичка! Здрава и щастлива!

Станела, ПСМ, аз исках породени деца, но като видях какъв дивак е първото, засега второто се отлага. И аз не си представям да гоня Калоян и да бутам количка, а пък и той както обича бебета...ако си имаме вкъщи ще го умори от гушкане и галене  Mr. Green

Супермама, и ние имахме един период, в който Калоян заспиваше в нашето легло, а ако се събуди през нощта искаше да идва при нас, но мина.  Peace

# 232
Честит Рожден Ден на Звездичка, жива, здрава и много щастлива   bouquet

И ние вчера имахме изпълнения- Мила не пожела да спи и сътвори чудеса сама в спалнята, ето вижте за какво говоря http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210927&pid=11383383. В момента, в който си отвори очите започва едно плямпане безспир, всеки ден сътворява чудеса, но пък е много разбрана и послушна Heart Eyes

# 233
Ч.Р.Д. и от мен,много здраве,щастие ,късмет много весели игри през идващите топли дни.

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗВЕЗДИЧКА.   bouquet
След баткото сега и малката се разболя.Сополи и кашлица. До колкото разбрах кашлицата е в следствие от сополите.Аз също се скопосах. Едно гърло като ме хвана, ушите ми все заглъхнали - много е гадно. И ми изписаха нещо за пръскане , май някакъв АБ.
Аз пак имам един въпрос.Какви обувки купувате на дечицата. До сега малката беше с на КК и мин. година едни на Пакпа.Ама от КК не съм особено доволна.Та предложете нещо.Гледах едни на  Fisher Price  , но до сега не съм взимала такива и не знам дали са качествени.

# 235
Ч.Р.Д. и от мен,много здраве,щастие ,късмет много весели игри през идващите топли дни.
Извинявам се ама ми стана смешно,Звездичка е от мамите, не от децата.
На моя РД някой ми честити тук с Преско  , и беше написано ЧРД на двамата малчугана. Laughing

# 236
Krisis, па младичка си, що да не си малчуган  Laughing

# 237
Звездичка, честит рожден ден!
Станела, няма да ти е лесно, но ще се справиш Hug Гледай да не вдигаш Любо вече. Той си е тежък.
Ник вчера падна на площадката и си ожули лицето, но така е като отказа да спи преди да излезем.

# 238
  • София
Извинявам се ама ми стана смешно,Звездичка е от мамите, не от децата.
На моя РД някой ми честити тук с Преско  , и беше написано ЧРД на двамата малчугана. Laughing

Ох, вдигна ми настроението, че от вчера съм подпалила многооо здраво метлата  Joy

Честит празник на звездичка, жива и здрава   bouquet

Аз купвам на децата маратонки на Geox , и гуменки на Денди или Сандик и на Мелания съм взимала обувки доволна съм  Peace

# 239
АЗ също трябва да купувам обувки на Любо сега, че с апрески вече не може, а никакви обувки от есента не му стават.Имало някакво магазин4е НАЙ-Най обувки:)6те видя там

Общи условия

Активация на акаунт