Слънцето грее, февруарчето гука и се смее и мама весели

• 14 164
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Добро утро  Hug

# 151
Здравейте,съфорумки!

Аз най-накрая да взема да преодолея тоя мързел и да драсна някой ред,че съвсем ще ме забравите...
Такъв мързел ме е налегнал през последните дни,че едвам ми се сяда на компютъра...Все още не съм си намерила всички програми,които загубих при преинсталирането на Уиндоус-а ми.И понеже съм ги намирала съвсем случайно сега изобщо не си спомням коя как се казваше,за да мога да си открия и инсталирам по-бързо..Луда работа..И тъпия кмп постоянно ми се рестартира..Даже сега докато пиша може да спре изведнъж и това мнооого ме дразни вече #Cussing out

Иначе сме добре.И...точно сега се размрънкахме за ядене...Айде до после..Ще се включа по-подробно...

# 152
  • Стара Загора
Фокси,важното е че сте добре,а пък пустия му мързел и мен ме хваща доста често напоследък  ooooh!

# 153
  • Sofia
Момичета, помагайте! Тази сутрин се събудих с разстройство и болки в корема Sad Много ми е зле. Сега дали мога да кърмя? Мога ли да взема някакво лекарство? Оказах се в небрано лозе и много ме е страх да не заразя малчо или да не го заболи и него коремчето. Смекта не смея да пия и просто не знам какво да правя Sad
Какво ще ме посъветвате?

# 154
Добро утро и от нас!

Фокси, здравей, липсваше ни   bouquet

Ние утре ще правим погача и днес трябва да  newsm71, а после да  newsm75 newsm79 newsm28 и да  1ironing че бомба е паднала вкъщи. Ще оставя двамата Гошковци да се гледат  Joy

Лек и хубав ден от мен  Hug

# 155
  • София
коте, пробвай да глътнеш няколко зрънца ориз да ти поемат течността в стомаха... или нещо др подобно, дето няма да те запече
А според мен дори да пиеш нещо лекарствено, какво т пречи да кърмиш? въобще аз си правя всякакв експерименти и беба си суче /и няма проблеми, да чукна на дърво/... още само люто не съм пробвала Simple Smile

Мама Зари, благодаря, най-вероятно ще се възползвам от предложението ти другата седмица  Hug
аз знам че са те питали, мисля че толо беше, но в коя църква е мъжът ти?

гери, приятно изкарване и да разкажеш после какви подаръци е получил Гошко и как се е държал той!!!

# 156
Привет PeaceНе мога да намеря време да пиша тук,но иначе не пропускам да чета.При нас нещата бяха доста усложнени,2 седмици след раждането на Изабела ме приеха отново в отделението,в което раждах с диагноза "ендометрит".След 10 дневен престой и лечение ме изписаха в подобрено състояние.През цялото време ми беше ужасно мъчно че съм оставила мъничето само(е,с бабите и баща си,но.....).Тъкмо се поуталожиха нещата покрай възпалението и запчнаха проблеми с гръбнака и ошипяване.Не мога да се порадвам на бебенцето си.Тя,слава богу,е добре.От Фризолака след болницата се прехвърлихме на Лактана био 1.Мн съм доволна,възприема го много добре.Не повръща,няма запек.За коликите,опитах почти всичко,капки Саб симплекс,капки Инфакол,Бейбинос мазило,топли кърпи на коремчето,сешоар спане с часове на корема ми,но вс помага за кратко.Вече се отказах да се боря с  тях,остава да чакаме сами да отминат.Преди Изабела плачеше и се свиваше само вечер след 18.30ч.,но от седмица започна и през целия ден.Иначе на консултацията ни казаха че е пораснала доста с 5 см и 1 кг.Лекарката малко ме притесни като ме попита не съм ли обърнала внимание,че на едното краче има една гънка по-малко,трябвало спешно да посетим детски ортопед.Близките ми обаче считат че е мн малка за такъв преглед,какво ще ме посъветвате?
не е малко детето,първият преглед при ортопедтрябва да е когато детето е на 1 месец,а вторият когато е на 4 ,за да може евентуално ако има луксация да се вземат някакви мерки.А това за гънката и мен преди 4 години за каката един доктор ми каза че имала една гънка по малко Shocked,но като отидохме на ортопед доктора ми каза да не вярвам на хора които не разбират от това,та той вдигна крачетата на детето нагоре към корема (хванал ги беше с една ръкла и изпънати) и ми показа гънките се засичат една с една (от ляво и дясно краче) като полукръг и нямаше разминаване .Ох стана дълго и обърканодано си ме разбрала.

# 157
Здравейте и от мен.
Не успях да изчета всичко, че напоследък се занимавам с цедене. Бебо ли не суче, кърмата ли ми се увеличи, но доста извличам. Слагам си по малко и във фризера.
В тази връзка, котето, може да ми послужи в случай че взимам лекарства.
Но аз знам, че самото разстройство няма как да повлияе на детето ти. Ако е вирусно тъкмо ще му предадеш антитела. Няма страшно, само не пий химия.
Направи си препечени филийки, въглен вземи.
Задължително ли се ходи на ортопед?
Аз тези дни се бях юрнала по очни лекари, че едното оченце стои по-отворено и клепачето е подпухнало. Уж засега нищо няма, но пак да сме ходели, да правим, ако искаме изследвания за налягане. Аз все го заглеждам бебо и все се тормозя от нещо. По-скоро си мисля, че при нас ще се окаже слъзен канал, но докитата ще кажат.

# 158
Добро утро и от нас!

Фокси, здравей, липсваше ни   bouquet

Ние утре ще правим погача и днес трябва да  newsm71, а после да  newsm75 newsm79 newsm28 и да  1ironing че бомба е паднала вкъщи. Ще оставя двамата Гошковци да се гледат  Joy

Лек и хубав ден от мен  Hug

Гери
,да ти пратя ли още един Гошко,че ми къса нервите вече... Laughing От два часа мрънка,въпреки че всичко му е наред...Ама то лиготията до къде другаде може да води...Защото баба го научи да й е все в ръцете,та ела да видиш сега като му е кеф,че иска някой да го държи,за какво мрънкане и тръшкане става въпрос #Cussing out Не му стига,че в момента го държа с едната ръка ами иска  да подскача,т.е. аз да го друсам нагоре-надолу... Crazy И накрая ще заспи 15 минути преди ядене ooooh!

# 159
  • София
Добро утро и от мен!
Фокси и Алекс обича да го друскам и да се разхождам из стаята , за да оглежда положението.Много ми е смшен като реве и изляза от стаята в коридора на по-тъмно и веднага млъква и започва да се оглежда. Rolling Eyes
Сега спинкат и двамата ми мъже документирала съм ги и после няма измъкване.Довечера те да ме снимат как спя. Laughing

# 160
Е,ела да видиш пък как се укротяват зверовете когато баща им пусне бормашината... Mr. Green Другия вариант е да им друсам шишетата с мляко до ушите... Rolling Eyes

# 161
Фокси, благодаря мила, двамата Гошковци ми стигат, трети ще мо дойде множко  Joy

# 162
Все се каня да те питам как се справяш с двете породени дечица? Имаш ли помощ около теб? Аз почти нямам и на моменти съм Tired
Рени- Сама ги гледам. Габи е поспалива от жълтеницата, няма колики и няма много носене на ръце. Кротка е, иска само манджа и сменяне на памперса  Laughing. По нататък като почне да бодърства ще видя как ще е....
С каката имам доста грижи и почти през целия ден се занимавам с нея. Иска игра, внимание, готвя за нея. Не я пускам на ясла, за да не носи болести вкъщи, пък и мисля,че и е рано. На есен ще я пускам. Но и много хубаво с две дечица вкъщи  Hug. На моменти си мисля, че все едно съм с близнаци, оправям едното, после другото. Само дето едното близначе ме разбира като и говоря, но не изпълнява всичко  Mr. Green.  А при теб как е?

# 163
Миа, колко го взе Пентаксима?

# 164
EEEй,Фокси така ме разсмя.Досега пробвах със сушоара и прахосмукачката ама с бормашина не съм. JoyНашата принцеса тия дни се е кротнала,но като я хване пак кризата ще пробвам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт