Юнски бебчета 2009.Тема №44

• 18 101
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Amorelove, излезе пророк, никой не ме е тормозил от сряда насам!!Да се надяваме и занапред да е така!! Praynig

Geraldine мерси много за диетката, а с липсата на картофи ще се свикне, човек като се стресне от нещо такова!Аз, че само  един ден вчера не съм яла сладко и днес въпреки, че ми казаха да си ям сладко колкото ми  се иска, ми е едно съвестно, взех една вафла, отхапах една хапка  и ми стана гадно и я оставих- голямо нещо  е това психиката!! Thinking Naughty

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:08 от somebody

# 61
  • София
tаnka80, Честит Рожден Ден, мнооого щастие , късмет и здраво бебче юни месец  Hug

somebody , много се радвам, че си с добри резултати днес, но все пак обещах, пък и преписах диетата и сега ще я пусна.

Балансираща диета

Закуска:
1 чаша обезмаслени кисело мляко, 1 чаша обезмаслена извара, 1 чаша овесени ядки с ½ чаша прясно мялко ( без каймак)
Кафе, чай (позволява се 1к.л.захар или мед)

Пауза 4 часа

Обяд:
Богата зелена саата от маруля, краставици, гъи , целина, репички, чушки, домати и лук ( комбинация по избор)
1ч.л. подправка за салатата
Избор между:1/2 чаша цвекло, моркови, карфиол, грах, хрян, тиква ии тиквички.
Избор между:1 чаша кисело мляко, я чаша обезмаслена извара, или друг вид нискомаслено сирене , например мМоцарела; 130гр. Риба
Избор между: 1 1бълка, две праскови, ½  банан, 1 ч.ч. ккапини, ¼ пъпеш, 10 череши, 1 ч.ч. ягоди, 1 кайсия, 2 сливи...
Кафе, чай или чай от магданоз.

Пауза 6 часа

Вечеря:

Избор между:10гр. Пилешко, 130гр. Пуешко, 130гр. Риба или две яйца.
Задушени или сурови зеленчуци (количество по избор) ии зеленчукова супа.
1 ч.ч. прясно мляко ( без каймак)
или малък десерт до 180 кал.
Чай от магданоз.

Чаят от магданоз действа пречистващо и освежаващо на надбъбречните жлези, които са отговорни за производстовто на хормона, на който се дължи образуването на стрии и затова го има и в диетата. Аз имах ужасни стрии тогава, както и сега, но сега ме е страх да пия такъв чай.

Много трудно се свиква слипсата на картофи и ориз иначе не е кой знае какво.
 И да си кажа- Диетата не е за бременни, а при висока кръвна захар

# 62
Здравейте и от мен.
tаnka80 Честит рожден ден.   bouquet

Не съм се включвала от 3 -4 дни и сега не мога да смогна да ви изчета. Ходих на док във вторник, с бебчо всичко е на ред само дето аз се разболях много зле. Не съм ставала от леглото три дни. Чак днес събрах сили та се изправих, по изчистих малко, че беше станало за чуда и приказ, по прочетох новата тема и пак ще полегна. Тези вируси са ужасни най - вече за нас, нищо не може да се пие по ефикасно. Само с парацетамолче за температурата, вит С, чайче лимонче и т.н Ужас направо. И бебо явно усети че не ми е добре, то сигурно  и на него не му е било много добре та беше един неспокоен, а бе нямам думи. Добре че започвам да се пооправям. Ей момичета пазете се малко ни остана, а тепърва се разболяваме   Twisted Evil    
Сега се замислям, като ми свърши болничния другата седмица да се помоля да ме пуснат отпуска, че ми е вече доста тежко. Мислех си че ще си работя да края, но  май няма да мога.

somebody - радвам се, че всичко е наред. Сега се успокой, хапни нещо, че като гледам на какво диетка си се подложила вчера и ме заболя стомаха.

Е по мрънках и аз малко, ама ми се беше насъбрало и трябваше да си го излея.
Лек ден на всички. Пазете се момичета    love001

# 63
  • Варна
 Здрасти братство. Най-после се докопах до бюрото си.  newsm44 Голям кеф е да си седиш на мястото.
tanka80 честит ти рожден ден, жива здрава и усмихната майка на най-хубавото бебче да бъдеш.   bouquet
 Мойто бебче поздравявя ваще бебчета.  Hug

# 64
Аз пък картофи и ориз ям веднъж на няколко месеца. Но много хубаво ме подсетихте за картошките особено - виждам, че са оуснали пресни, ще си ги направя със сиренце тези дни   chef   

Диетата за какви проблеми беше?  newsm78

gamby, моето бебче благодари на твоето бебче за поздрава и също го поздравява  Party

# 65
Somebody, радвам се! "Работят" си ми още пророческите дарби, оправдавам си рождената дата  Mr. Green

biskai, много си права - страшно неприятно е! Възстановявай се бързо и дано да ти дадат отпуска без проблем. Не вярвам да имаш затруднения, но за всеки случай - знаеш, че можеш да се възползваш пак от болнични!

Anyto, подкрепям те напълно за градивната критика!  Peace

Да ви споделя весела случка от преди малко. Явно напоследък съм си намерила много удобна поза зад бюрото, на работа - като пиша на лаптопа, плотът ми се пада точно между корема и гърдите (не се бях замисляла до днес) - един вид, коремчето ми е загнезнедо пот плота на бюрото. Та, както си пиша някакъв документ, изведнъж нещо под бюрото се размърдва, чак се стреснах. В един момент осъзнавам, че Бебо е решил да рита високо, точно там, откъм долната страна на плота, голям смях падна  Joy Та, ето, моят Бебо явно иска и той да пише на лаптопа и да поздрави всички!  Laughing

# 66
Моят в момента е зает - храни се, тъкмо приключих със салатката  Peace  но беше много активен, преди да хапна - явно недоволстваше, че закъснявам с обяда  Joy

# 67
Аааа вие мами ме разбивате, всеки ден спя до 12:00 поне и като стана  Shocked нова тема.
Разисквали сте най-различни теми, но докато изчета докрай и вече съм забравила какво щях да пиша  ooooh! Добре че тази е само от 5стр., въпреки че докато си напиша отговора, сигурно ще е станала с 10  Laughing Много сте активни сутрин, пък аз от 4-5 дни насам, не заспивам до към 5-6ч. сутринта от силните ритници и чак когато се успокоят бебоците, тогава и аз се отпускам.
А пък снощи ми се случи нещо уникално и незабравимо за мен: Както се опитвах да си намеря позата за сън, изведнъж усещам нещо странно, светвам нощната лампа, поглеждам корема и изпадам в див смях и рев/едновременно/! Едно около 5-сантиметрово краче се опитваше да излезе м/у гърдите ми  #Crazy след около 30 сек. освестяване, милото се събуди и ме пита, защо плача и... се смея, само му посочих коремчето, а той каза - " Сигурно сънувам  Shocked "
И това не е всичко.. то реших аз да погъделичкам крачето и ХОП, то се скри  Grinning после пак се показа, с лек ритник, аз повторих гъделчето и крачето пак се скри... и така около 5мин. си играхме с едното бебче, чувството беше уникално. После дъъълго време не можах да заспя от вълнение...
Tanka80 Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, късмет и най-щастливите ти моменти тепърва да предстоят!

Somebody, радвам се че всичко при теб е наред и бях сигурна, че резултатите са ти сгрешени. Но незнам как съществуват тези клиники/лаборатории, които допускат такова нещо  smile3515 Важното е, че и телефонният ти тормоз е приключил, та се успокой малко вече, за да не тормозиш и бебчето. Те вече всичко усещат  Hug

Роси и Анито, чакаме ви с големи усмивки и добри новини от прегледите! Приятна среща с бебчетата и не ги натоварвайте с излишни притеснения, знам че е много трудно, ама вече е време да се "позивитизираме" повече./Малее, каква сложна дума  Laughing /

Пък сега моите бебчета спинкат, но съм сигурна, че с радост приемат поздравите и по-късно ще хвърлят по един поздравителен ритник и един- два юмрука, подсещайки ме да поздравя бъдещите им юнски приятелчета!   Hug

Хубав петък ви пожелавам бебеланки и отивам да ви поразгледам покупките, че отдавна и там не съм била    bouquet   bouquet   bouquet

# 68
  • София

Tanka80 Честит Рожден Ден!
                                                 Бъди жива и здрава Рибка- и много щастие ти пожелавам.
                                            А на ЮНИ с песен на уста едно хубаво и сладко бебче да те чака.

# 69
Честит рожден ден, Танка!
petja_tag, разглеждах покупките и много ми хареса спалния комплект, който си купила, би ли казала името на фирмата и дали ги има в някой интернет магазин. Благодаря предварително!

# 70
  • Варна
Оха най-после и аз се наядох. А кажете сега как да бачкам. smile3507

# 71
  • София
Честит рожден ден, Танка!
petja_tag, разглеждах покупките и много ми хареса спалния комплект, който си купила, би ли казала името на фирмата и дали ги има в някой интернет магазин. Благодаря предварително!
от Дибо са, но на сайта им има снимани комплектите от преди две години, когато купувах за Габи. Много е хубав този коплект, много слънчев. Турски е и е по-качествен от българските, които предлагаха там. Струва 118лв- олекотената завивка, частични обиколници, балдахин и чаршаф с голяма възглавничка.

http://www.dibobg.com/contacts.html

# 72
*Di* докато четях написаното от теб,така ми стана приятно.
Толкова хубаво чувство си изживяла.Ти и твоят мъж.Някакси си се настроих позитивно след написаното от теб и се мотивирах.  bouquet
Днес много сякаш не сме активни в писането.Явно на повечето от нас ни се спи и вече искаме да си ходим вкъщи.Аз работа имам,но ме заболя кръста /защото бях права доста време/ и като седнах се надявах някой да е писал,а то не много.Къде се губите?
То човек тъкмо свикне с вас и е част от вас чрез думите и чувствата и вие изчезнете. Naughty
Представяте ли си че като имаме бебчета въобще няма да имаме време за писане. newsm78

# 73
Честит рожден ден, Танка! Пожелавам ти да бъдеш най-обичаната мама и с най-послушното бебче!!! Весело празнуване!

Чакаме и другите мамчета с все такива хубави новини!
biskai бързо да оздравяваш!
Di направо ме разби с това преживяване, аз никога не съм виждала подаващо се краче, но може би като са две душичките им е по тесничко и буйстват повечко. JoyДано само като се родят да си пренастроят режима и да не те държат будна до 6ч.сутринта. Моята свръхревлива дъщеря поне ни пощадяваше през нощта и тогава спеше, но през деня си наваксваше...

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 14:23 от vanny_76

# 74
Благодарско, Петя!

Общи условия

Активация на акаунт