Кажете, ама честно какво мислите за тази кухня?

• 4 527
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
По въпроса с червено-кафявата комбинация мненията са почти единодушни-не е красиво.
Но мивката е проблем-който я ползва постоянно ще си блъска десния лакет в стената.И дали въобще може да се ползва пълноценно и удобно?Вярно,че би струвало още малко пари,но би могла да бъде ъглова или по в ляво.И ъгловите мивки имат минуси,разбира се.

# 46
Не съм никак убедена , че от боя се бърше по същия начин и ти самата знаеш, че е така. Не знам дали съм използвала боклучава боя, използвала съм нормален латекс на Оргахим
 За теб може би е боклучава, но не-боклучавата едва ли би струвала 50 лв за тази стая и ако сега ми кажеш, че и тя е неизбежен разход и бих могла да спестя от еди кое си, то ще излезе накаря , че за 1500 лв ще имам една боя и една хубава мивка и изваждащ се душ  Laughing

# 47
След всичко изписано,  вече не разбирам , защо изобщо пусна тези тема?

# 48
Важно е какво мислят твоите родители за подаръка, който си им направила. Ако това е бил и техния избор и са щастливи с новата си кухня и най-вече от твоя жест към тях, нашите коментари нямат особено значение. Въпреки това, критичните забележки биха били от полза на други, на които тепърва им предстои да обзавеждат кухните си. И в този ред на мисли - за съжаление кухнята не е нито добре проектирана, нито добре направена. Но, както се казва за "толокоз пари, толкоз" (а и сигурно е в пъти по-добре от старата им кухня)

# 49
Не съм никак убедена , че от боя се бърше по същия начин и ти самата знаеш, че е така. Не знам дали съм използвала боклучава боя, използвала съм нормален латекс на Оргахим
 За теб може би е боклучава, но не-боклучавата едва ли би струвала 50 лв за тази стая и ако сега ми кажеш, че и тя е неизбежен разход и бих могла да спестя от еди кое си, то ще излезе накаря , че за 1500 лв ще имам една боя и една хубава мивка и изваждащ се душ  Laughing

Ти не си убедена, но аз съм, и ти го казвам най-отговорно. Първо, не една кухня съм имала с боя отзад, и второ, това ми е работата, да знам такива неща. Боята ти е смотана и не е за кухня щом не е миеща.

Минималното разстояние от мивка до ъгъл е 30 см., а до стена трябва да е и повече.

# 50
Добре, благодаря на всички за отговорите, пооспамихме темата. С много неща съм съгласна, с други не. То се знае, че основната цел на някои потребители е да заяждат. Вярно нямаше кой знае каква полза, защото крайният резултат е същия- всичко е въпрос на вкус!

Благодаря още веднъж Peace

# 51
Добре, благодаря на всички за отговорите, пооспамихме темата. С много неща съм съгласна, с други не. То се знае, че основната цел на някои потребители е да заяждат. Вярно нямаше кой знае каква полза, защото крайният резултат е същия- всичко е въпрос на вкус!

Благодаря още веднъж Peace

Ти критиките ми за заяждане ли ще ги обявяваш? Сама поиска честно мнение. От това по-честно здраве му кажи. Казах и аргументирах, при това от съвсем професионална гледна точка.

Критиката ми касае само това което е абсолютно неприемливо и което е минимално условие за що-годе приемлива кухня. Ако трябва да стигна по-далеч и да разсъждавам относно дизайн, мога да изпиша още една страница поне.

# 52
Кой пък е споменал нещо за теб."Гузен негонен бяга" са казали хората   Laughing

# 53
кухнята се е получила добре но и на мен червения цвят ми идва в повече.може би ако беше само колоната която се образува м/у мивката и вградения шкаф и стената до него в червено,а отсрещната зад вратата и отгоре над кухнята в много светло бежово(мляко с какао)да се върже с кафявия плот и гръб щеше да е по добре.мивката както са писали и момичетата наистина там където е няма да е много удобно,но разбирам причините поради които сте я оставили там.заобления завършек на гърба и според мен не стои много добре.иначе имайки предвид средствата с които сте разполагали и желанията на родителите ти(мивка,батерия)сте се справили чудесно.най-важното е те да я харесват

# 54
Кой пък е споменал нещо за теб."Гузен негонен бяга" са казали хората   Laughing

Ти сама знаеш, че мен имаше предвид. Кой друг ти изписа една страница критики?  Mr. Green

Нищо лично Мирослава. Само имам малко по-изострен поглед за някои работи. За следващия ремонт ще отчиташ споменатите неща. Wink А сега може да я пребоядисаш ако още ти се занимава. Че ще подлудите родителите с този агресивен цвят. Mr. Green

# 55
ксениа, наистина не съм имала теб в предвид...вярно e, че ти си обичайния заподозрян по принцип Simple Smile
 аиде стига сме спамили  Peace

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:59 от miro_slava_

# 56
Червено и кафяво да се бият - не съм чувала подобна глупост!  ooooh! Освен това - не се предоверявайте на мониторите си. Пък и искам да видя кухните на всички изказали се "експерти"  Tired.

А относно това, как се миела боя - Ксения, взе напълно да се излагаш! И за да не бъда голословна, у нас боята е много скъпа и хубава и миеща се и няма да обяснявам как се мие опръскана върху стената супа. Защото мазнината попива навътре и дори след пребоядисване избива. Единственото решение е да се изшкури латекса изоснови и да се грундира и боядисва отново.

# 57
Червено и кафяво да се бият - не съм чувала подобна глупост!  ooooh! Освен това - не се предоверявайте на мониторите си. Пък и искам да видя кухните на всички изказали се "експерти"  Tired.

А относно това, как се миела боя - Ксения, взе напълно да се излагаш! И за да не бъда голословна, у нас боята е много скъпа и хубава и миеща се и няма да обяснявам как се мие опръскана върху стената супа. Защото мазнината попива навътре и дори след пребоядисване избива. Единственото решение е да се изшкури латекса изоснови и да се грундира и боядисва отново.

Не се бие всяко червено и кафяво, бие се конкретно това червено и това кафяво.

За излагане няма да ми говориш, виждала съм повече кухни отколкото си в състояние да си представиш. И съм имала собствени кухни с боя на гърба, която сама съм чистила. Представи си.

Първата попаднала от нета:

http://jacksdreamworks.com/Kitchen.jpg

пс. авторката готви на балкона.

Вие сте големи Тома неверни и за всяко нещо което не знаете заставате на нож. В темата за преправяне на стара мебел плюха като невиждали за боядисване на мебел с латекс. Докато сами не взеха да боядисват.
Казах ви още тогава че ви е боклучива боята. И стереотипите ви на мислене са свързани с боклучивата боя.

# 58
Твоята кухня ми харесва много повече. Peace

# 59
Ти може и да си ги изтрила снимките,но аз ги видях Mr. Green
Като замисъл и изпълнение много ми хареса подаръка за родителите ти.
Харесва ми и цвета на стените(дано не се подведеш да пребоядисваш)
Може би ще омръзне след време този цвят,но това е най-дребното нещо и всяка година можеш да си го сменяш.
Не ми хареса обаче мястото на мивката,не е естетично,не е и удобно.
Дръжките също не ми допадат,но е въпрос на вкус.
Със здраве да си ползват кухнята родителите.
Твоята много ми хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт