Септември'09 - 13

• 12 453
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
neky : какви болки имаш, като менструални ли са или просто ти опъва нещо. Личи ли ти иначе - коремче нещо??? Shocked Усети ли бебо вече или ни е рано още newsm78, е ама ти си малко по напред от мен Laughing

# 76
Момичета, това счетоводство ми изпи мозъка докато учих магистратура.. Малейййййй... докато учих за изпита пред очите ми бяха само таблици, салда, дебити, кредити.. ужас... кошмар...

Надина, аз за пръв път чувам за такава професия в България " Таен Клиент" Simple Smile Сигурно е много готино.. А и аз пасвам страхотно за това, защото каквото съм мрънкало, щях да си върша работата много професионално Simple Smile

Гала, ех, че хубаво... В Порто е страхотно, а и сега времето е перфектно.. така, че се наслади пълноценно на престоя си там.
Преди години, като студентка в Университета ме изпратиха по програмата Еразмус в Холандия. Толкова ми се искаше да е в Португалия, ама на... Холандия.. Не, че и там не си изкарахме страхотно няколко месеца, ама на мен щеше повече да ми пасне на темперамента Португалия и хората там Simple Smile
Спомням си, че имахме много готини случки. Бяхме 4-ма българи, а с едната мацка много се сближихме, бяхме като сестри и работехме по един проект... Та имаше един холандец ( Фредерик), който много си беше харесал едната от нас( за толкова време така и не разбрахме точно коя), а пък приятеля му( Антоан) си беше харесал другата( пак не бяхме наясно коя точно) Simple Smile Та Фредерик си имаше уж сериозно гадже, което учи в Щатите и се виждат през 9 месеца... Тогава прихнахме от смях с моята дружка.. Егати сериозната връзка.. Simple Smile Като те бяха още в началото.. Но въпреки, че имаше сериозна връзка се оглеждаше като глухо прасе в зеле да е някъде около нас.. Та въпросния Фредерик и приятеля му се чудеха как да ни поканят на среща цели 3 месеца... Там било традиция жените да правели първата крачка.. Но уви.. престраши се нашия и ни покани... знаете ли къде... " Coffee Shop"- демек място, където холандците ходят да пушат марихуана и тн.. И ние с дружката бяхме ето така  Shocked Аз като устата го питах " Е хубаво де, какво ще правим там" и той най невъзмутимо: " Ми как какво, ще пушим марихуана". Аз бях много тактична и му казах, че ако иска да отидем заедно да пием по една бира- ок, няма проблеми, ама нямаме намерение да ходим да се дрогираме по техните заведения... Те не можеха да преглътнат това, че сме ги отрязали, но и бяха достатъчно несъобразителни, за да не се сетят, че не сме ги отрязали напълно, а сме им оставили вратичка за бира.. Така или иначе, повече не ни поканиха на заведение, а само на мач, в който играеха те двамцата Simple Smile Бяха като балерини.. ужас Simple Smile Та Накърнихме самочувствието им.. Еее... ако се бяхме навили тогава, сега сигурно щяхме да дондуркаме синеоки бебчета Simple Smile

Големи емоции и спомени кътам от онова време Simple Smile

Вили, честито момченце  Hug

# 77
Ние вчера бяхме на БХС и доктора ни каза момиче, но аз не съм склонна да се доверя на 100% защото после ще се навия едно хубаво и ще остана изненадана...Ама каквото дойде , все ще си го обичаме newsm51

# 78
  • София
Ние вчера бяхме на БХС и доктора ни каза момиче, но аз не съм склонна да се доверя на 100% защото после ще се навия едно хубаво и ще остана изненадана...Ама каквото дойде , все ще си го обичаме newsm51

Е и аз съм Тома неверни, поне до 18-19 г.с но много ми се иска и таткото да има с кого да си играе, но и да е девойка няма да я върнем Laughing  Вчера дори снимка на уж мъжките прелести ни даде, ама аз все пак питах дали е сигурен, да не се окаже пъпната връв между крачетата. Laughing

# 79
  • София; Дружбето
Днес бях на обучение, от което не виждам смисъл като ще ме махат скоро Crazy Щях да заспя по едно време, защото всичко вече го знам, ама здраве да е.
За професиите - по диплома съм Инженер-магистър по радио-комуникационна техника, но никога не съм и нядали ще практикувам. Мисля да изкарам някоя икономика, защото работя като технически сътрудник, а в момента асистент в отдел покупка на пакетирани храни в голяма верига магазини Crazy Как засукано звучи, а в същност съм момиче за всичко, само дето кафе не правя. Искам да работя с много хора, да контактувам, но за целта ще ми трябва някаква икономика
Пожелавам ви един хубав уикенд и дано се оправи това време, че снегът ще ни затрупа тука
 Grinning

# 80
  • София; Дружбето
Пак аз Mr. Green Стискайте ми палци, че шефчето се бори да ми осигури работа поне до края на май Praynig

# 81
tsveta, дано да имаш работа и до по- късно...  Praynig

# 82
villi хайде дано наистина е момченце, щом толкова го искате.  Grinning Радвам се, че дъщеричките ти вече са по-добре и можеш да ги пуснеш вече на детска. Много неприятно, че все още повръщаш, а и с твоите 48 кг направо ме стресна. Дано успееш да качиш поне малко, че с тези килограми няма да имаш сила за нищо.

Gorska_Kitka, ама и ти едни спомени имаш...  Joy Направо ме разби. Май непрекъснато ти се случват такива неща. Много се смях с тези младежи.  Laughing

tsveta, силно стискам палци. Ха дано.  Praynig

Аз преди малко се скарах с мъжа ми и сега съм му много сърдита. Направо ме вбеси с неговите претенции относно това, което готвя. Този път преля чашата и му заявих, че това е последното готвено нещо, което ще яде вкъщи. Стига че се старая всеки ден да има какво да яде, пък и постоянно претенции. Оттук нататък да си готви сам, аз няма да съм повече Пепеляшката вкъщи.

# 83
neky : какви болки имаш, като менструални ли са или просто ти опъва нещо. Личи ли ти иначе - коремче нещо??? Shocked Усети ли бебо вече или ни е рано още Laughing

Да ти кажа честно съм имала всякакви болки, но от 5 януари досега съм правила десетина кръвоизлива и случая ми е малко по-особен.
Последната седмица имам нещо като гъделичкане, което напоследък го усещам много често, предполагам, че е бебето, поне от това което момичетата казват.
Понякога имам силни кратки болки ниско долу, доки ми каза,че са конкракции. Аз имам отлепване на плацентата като едно откъснато парче с кръв е още в мен, доки каза, че матката трябва да го изхвърли и предполагам че е от това.
Имам стомашни болки, които се  появяват от някои храни.
Имам и остри кратки болки по целия стомах от време на време високо, под гърдите, от ляво, от дясно, все едно че нещо ми се къса, това трябва да е от разтягането на корема.
Определено ми личи бременността, коремчето ми става огромно Simple Smile

# 84
kiαrrα не се ядосвай , и ние все сме на нож в къщи за ядене за миризми и за какво ли не. Ама все пак си мисля че и ние трябва да се сдържаме от време на време , аз лично усещам като почна да прекалявам , ама горкия си мълчи кво да прави. И аз днес мн се ядосах, по точно уплаших. Цял преди обяд му звъня - никои братко- свободно ни вес ни кост. Обикновенно по тва време на деня сме се чули поне 2 пъти до 12 на обяд а днес до 1 часа не мога да го открия- не вдига личния си телефон. Капака беше че му звъня на служебния GSM което никога не съм правила до сега и той ми вика "кой се обажда" Направо откачих  #Cussing out Викам " Женати се обажда" и му затворих .... мн се притесних ....нали заваля сняг и кво ли не си помислих...естествено най- лошото newsm78 и сега съм сърдита. Цял ден не вдигам телефона ама почва да ми минава вече и мисля че докато се прибере ще ми е минало.

# 85
kiarra, оооо... да... имам много комични истории от моята буйна младост..  Simple Smile

Що се отнася до съпруга ти и готвенето... хъмз.. и аз щях да се ядосам в тази ситуация...  амаха.. не стига, че си му сготвила нещо, ама и претенции има...
На мен откакто ми почна гаденето, не съм готвила изобщо... Аз ям все някакви зарзавати, а съпруга ми милия сандвичи, топла скара от Била, чат- пат консерви от готовите( много са гадни, само фасула става- по думи на мъжа ми)... И изобщо не е казал нищо... Нито има претенции.. яде милия, каквото намери... Той по принцип не е от претенциозните.. дори нещо да не му харесва, пак яде...
оооооо ... спомням си за една моя изцепка с готвенето... Понеже братовчедка на майка ми е омъжена за сириец.. и той готви превъзходно.. Беше правил веднъж една бамя с кайма и домати.. страхотно направо... И аз реших да измайсторя същото вкъщи.. Отивам аз до пазара, купувам бамя и останалите продукти и се спретвам вкъщи да готвя.. Аууууу.. това да чистиш бамя е много туткаво.... мотах се около час и кусур из кухнята... Та изчистих я.. и тъй като никога не съм готвила такова нещо попитах майка поне какво точно да правя.. И тя ми каза, че трябва леко да се бланшира... Е... аз реших, че не е достатъчно само толкова леко, ами я оставих да поври 10-ина минути.. ауууууу.. как се разлигави.. ужас.. ама реших да продължа с готвенето..
Накрая стана манджа, която миришеше хубаво, но вкуса беше поразителен.. първо сложих на мъжа ми да яде.. и той милия пробва, но не каза, че е пълна отврат, ами тактично сподели : " Ами миличко, аз не съм свикнал с този вкус, досега никога не съм ял бамя, нетипично ми е. Мисля да си направя сандвичи"... И аз като се разфучах и му казах: " Да бе, сандвичи ще ми ядеш... знаеш ли колко си играх да я направя тая манджа... каквото има сготвено това ще ядеш.. амаха"  Rolling Eyes
Като си сложих на мене и пробвах бях потресена  Shocked то се лигави като сополи.. ужас... гнусот отвсякъде... Отидох да му се извиня на милия ми, да го целуна и да изхвърля манджата в тоалетната... Аууууу.. какво му причиних на любимия.. ужас...

дундито, извинявай, че се смея.. ама много ми стана забавно с този въпрос " Ало, кой се обажда"... хаха.. Голяма шматка е мъжа ти

# 86
Dundito, корема ми е като когато бях бременна с Даниел в 6-ия месец- голяям.

Може ли да ме включите в мами с неопределен термин? Благодаря.

За готвенето вкъщи, наистина мъжете трябва да са по тактични, все пак сме и бременни

Вили, ти си героиня, дано сега след художничеството на таткото, да е и малко маистор за момче
/нали когато са момичета, казват, че бащата е художник, а когато са момчета - майстор/
Малките дано се оправят да отидат на ясла - хубаво им е там с децата, нали?

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 20:24 от pepejeans

# 87
  • София
pepejeans  София се чувства много добре в детската градина, даже се чувства наказана като я оставям вкъщи понякога, а аз искам да прекарвам повече време с тях, докато Дани много трудно се адаптира, първите 2 месеца разделите сутрин направо ме депресираха и сега отвреме на време не иска да ходи, но имаме напредък, а ако я питаш децата я бият, скубят и какво ли още не й правят само и само да не ходи на ясла.
Киара и ти ще видиш с две деца как се поддържа добър външен вид ела виж цяло лято по градинките едното наляво, другото на дясно, луд ставаш ние сме няколко майки с породени деца и само нашия глас се чува по площадките ставаме луди калинки. Аз съм много добра в свалянето на килограми, виж с качването имам проблеми.

# 88
  • София; Дружбето
Вили, пожелавам ти и аз едно момченце, че да разнообразите малко Grinning
Аз още не усещам бебето, а вече ми се иска. Но при мен е и рано де. Ще се похваля като стане

# 89
Ехо ей ме и мен. Днес цял ден Ади ме прави на луда какво му стана не знам. После мъжо се прибра от работа и бяхме да се разправяме с глупости ( ще сменям личната карта и е едно чудо иди тук иди там... ), та сега ми е изморенко вече и мисля ранко да лягам таз вечер.
За професиите, аз съм завършила техникум по облекло - моделиер конструктор се водя и после висше художествен текстил със специализация педагогика. Обаче грам не съм си работила по професиите ( изключаейки през лятните ваканции в училище ). След като завърших университета дойде Ади и се гледаме, та така.
Към момента работя от вкъщи правя предпечата на един рибарски вестник. Интересно си ми е и с кеф го правя.
И аз бебока май не го усещам. На 2-3 пъти всъщност май го усетих, но тъй като не се е повтаряло не го броя. Ще си почакам и аз има време.
Айде бягам вече лека вечер на всички  Hug...

Общи условия

Активация на акаунт