Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 513
  • 566
  •   1
Отговори
# 300
До "mimensita" - Какво е това понятие:???
Стига с тези оправдания #Cussing out

# 301

Браво---: tuningmania ---добре казано днес на срещата  ни дума ни вопъл ни стон, а сега от компа .молко омъжени Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

АКО ЗНАЕТЕ ПРИ НАС във Велинград каква е зимна приказка и има толкова много сняг  и   толкова красиво и силно вали .Не си спомням да е валяло толкова много през тази зима .За сметка на това пролетта ни показа колко е красива зимата. Лягам си до утре.
 Желая на всички лека, нежна и отслабваща нощ . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 23:35 от mihi69

# 302
Здравейте,браво на вас много хубава среща сте си направили,все така да е.
Аз си намерих триците и си хапвам всеки ден по 3 с.л.Днес ми е втори ден ПЗ,със зеленчуците по върви  Grinning.От ударния свалих два килограма,много съм доволна.Днес малко прегреших,но това не ме притеснява.Нещо апетита ми изчезна,със зор се храня,това дали е нормално?
Нямам много време да сядам пред компа,но ще влизам да ви видя как сте,а и да си взема някаква информация.
Много минуси на всички.

# 303
  • Пловдив
Бяхме чудесна компания, благодаря на всички момичета и момчета, които дойдоха  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Тези, които не дойдоха могат само да съжаляват. Радвам се, че се запознах с нови дюканци и с неудоволствие виждам, че нещо ми е паднал рейтингът на злобарка, но не се безспокойте беше временно за няколко часа и ви уверявам, че  съм си все същата злобна изкукала и амнезирала лелка  Mr. Green

# 304
здравейте момичета Hug имам нужда от помощ,дано се пробвам на правилното място Embarassed
през ударния период мога ли да ям трици?

# 305

Здравейте  Hug

Ние също се прибрахме от срещата в Пловдив, беше много хубаво.
Снимките са страхотни   bouquet 

Сега е ред на организацията на форумно ходене на клуб (дискотека) в София.
Само че кой ще се хване с организацията  newsm78

Лека вечер от мен и лека нощ  newsm46

# 306
здравейте момичета Hug имам нужда от помощ,дано се пробвам на правилното място Embarassed

Ако става въпрос за овесените трици,да може по 3 с. л. на ден.

# 307

Ако става въпрос за овесените трици,да може по 3 с. л. на ден.
благодаря много за бързия отговор  bouquet

# 308
среднощтното чайче за спокойни сънища  Wink

михи, теб не можах да те разконспирирам, коя от девойките по снимките си  newsm78

пантерка, задължително!!!

с неудоволствие виждам, че нещо ми е паднал рейтингът на злобарка, но не се безспокойте беше временно за няколко часа и ви уверявам, че  съм си все същата злобна изкукала и амнезирала лелка  Mr. Green

стресира ме перманентно  hahaha hahaha hahaha тъкмо се бях навила да кацна на следващата среща  Crazy

имам въпрос - царевично нишесте и царевично брашно едно и също нещо ли е?!?!?!  newsm78

СкОр, страшен фен съм на новия ти аватар

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 01:09 от incendio

# 309
                    ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРАНКИ И СЛАДУР, охохо, мислех да прескоча писането днес, но просто след тия снимки не можах да се остискам, няма как, ще трябва да се обадя, ма сте ми такива ХУУУУУУУУУУУУУУБАВИ, не мога да не го ОТБЕЛЕЖА ТОВА, изпитвам лЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕка завист че не се довлякох на тази среща. Радвам се, че сте прекарали добре, в което не се и съмнявах, а факта, че групата е била малка, със сигурнот говори за това, че сте се наговорили яката! Всички сте големи сладури, радвам се че Венерас и Туни са били там, за Мирка(без Бирка)Люсито,Светли и Мименситка знаех че ще са на срещата. Момичета много сте лъчезарни всички, само дето много от пловдиските дами липсват - защо ли?   Благодаря на МИМЕНСИТКА и ВИКИТОза снимките, момичета браво, много сте сериозни! Много такива срещи да имаме още и все така усмихнати и сплотени да сме винаги!

ФИЛЮДКА

# 310
  • Пловдив
Пък за мен - нито дума  Crossing Arms

# 311
Вещи,къде мога да видя снимките от срещата?

# 312
Отиде ми маникюрът,изядох си ноктите от яд,що все на мен се случва да съм в другия край от мястото на срещата newsm78.Пътуваща съм,ходя на театър в Шумен с влака от Варна ,в Пловдив на концерт,само да ми свирнат и съм с торбата на вратата.Добре,че мъжът ми е страхотен и ми  уйдисва на всичко.
Туни ,захарче, txtloves направо си окльощавял,спирай се вече,следя те редовно как сваляш/килца де/ newsm62
Мименсита,винаги съм се чудела коя е тази ранобудна дама,радвам се ,че те познавам,ако и задочно!
Вещи,номерът ти не ни минава вече...............да даваш вид на зла , и тиганите намаляха...
Айнур,това за краката е оперативно-подривна дейност с лек и ненатрапчив привкус на ревност......
Монро,чак сега загрях ,че си ти,спирай да сваляш.......ако щете ми вярвайте това днес го казвам на трети човек,то не е днес вече,но сега видях колко е часа.
Пак питам какво стана с Фоли,защото само шутове се раздават тука ,и следа няма от вълшебна пръчица.
Липстик,знаех си аз,че не съм забравена,Вие да не си мислите,че аз не съм мислила за Вас ,докато бях на принудително smile3529заточение в София на очни???? 14 дни изкарах без нет,по 12 часа на лекций /аз съм от тези ,които правят поведение пред даскалите/ и спазвах абсолютно режима,ама на кой да съ пофаля,я! И кат мъ напъплиха идни изпити и курсови проекти, и кат са знам,че седна ли на компа и нищо друго не барвам smile3538 умишлено се самоограничих.

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 01:59 от zorita-zoraide

# 313
Тунинг малкият беше цяла нощ с 38-39 температура и не бях мигнала ooooh! иначе много ми се идваше Hug. На 4.05 ще се реванширам и първа ще ви чакам в Дивака (надявам се да ви видя в пълен комплект както в Пл. Praynig)

# 314
 Туни,хич не се засрамвай,а бъди горд със себе.Мъжете по-принцип са по-глезанчовци от нас (имам си ги двама в къщи).Ама как така без биричка,каква е тая диета кат не мога вечер една ракийка да пийна  Joy или да "сгъна" една хубава свинска пържолка с биричка както казва моят син Joy
Голямо Браво от мен изгеждаш наистина страхотно и усмивката ти е друга сега.Някак по-уверен в себе си изглеждаш.Честно! Peace
 Аз затова казах,че с Тонито сте ми стимул.Като се разколебая понякога(изключително рядко се е случвало) и си казвам-Отвори и погледни Туни младо момче с желязна воля,а Тонито,момичето 50 кг е свалило и не се оплаква,а ти си се разлигавила  Joy

Благодаря на вас и на всички момичета и Владизнайко(къде се изгуби това момче),които със снимките си и съветите ми помагате на хиляди километра от вас да се чуствам у дома!  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 02:33 от tqna

Общи условия

Активация на акаунт