В неделя какво ще се прави? Ако метеото е като днес ще си останем в къщи, но ако не вали сме на линия. Казвайте- в колко часа, в какъв сътав и тн.
За приспиването- Денем е ужасно трудно. Днес заспа в 16.00. Не помагат нито песни, нито танци, нито легла, нито компания. Единственото сигурно средство е транспортно- кола или количка, но навън, защото сме хитри и не се връзваме на номера ако сме вътре.
За къпането- твърдо всяка вечер, но под душа, а ваничка веднъж седмично. А и няколко пъти по половин душ и през деня при- всяко ако.
За ботоска- не, благодаря. Старото си е старо и с ботокс, и с всичко. Дори лицето да перфектно си личи по шията, ръцете, косата и най- вече по погледа. Всичко си е до ген, според мен.
За фон дьо тена- в момента не ползвам. Не мога да препоръчам, защото си е до тип кожа. Но ако мога да си позволя съвет относно скъпата козметика- ако някой иска или трябва да влага пари в такава е по- добре да си я купи от друга държава. Първо е поне два пъти по- евтино и второ не е престояла и гранясала по щандовете.
По този повод- препоръчвам-По летищата има и едни страшно изгодни кутийки- четири цвята сенки, четири цвята червило, пудра, руж, спирала и молив. Ланком и подобни струват между 20 и 30 евро и вътре наистина има всичко. Не са огромни количества, но са достатъчни за умерен грим в продължение на поне седем- осем месеца. После и без това е хубаво да се изхвърлят, защото се завъждат бактерии.
За цветята- обичам, но съм алергична и кихам от повечето, затова не купувам и не получавам. Ако получа давам на някой друг или държа на балкона.
sladurka Не знам какво и е на Ивчето.
Педи какво мисли? Може да са зъби, но знае ли човек. Наблюдавай я, пък ако вдигне повече ще вземеш мерки. 
Канелска С езиците е сложна работата, според мен. Ако ти се смени доминиращия втори език става голямо объркване. На мен втори език ми беше руски, а трети английски. Учих една година в Испания и се оказа, че втория език ми е испански и ако мисля на чужд език той е испански. Ако мисля на испански не мога да вържа и две думи на руски или друг славянски език /освен български/. Но през испански се оправям много по- добре с френски и италиански. Може да имаш и някаква съпротива. Забелязала съм, че съпругът ми започва да говори развален български когато му е мъчно за родината, мама и така нататък. Може да ти е време да погостуваш в наше село.
Шлябада За тези дати нямам никаква яснота от сега.
Лека нощ и сладки сънища! А и Честита първа пролет!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Още не си е пила и млякото даже, мрънка и бута шишето. Сега е помъкнала йониката като някой диджей, лепнала се е за мен, а аз оправям багажа на прибежки.
, вече заспа детето преди малко. Аз пък пуснах 2 сълзички над леглото й, че ми стана мъчно, че я оставям за цели 4 дни 
, а аз бях приготвила 20-килограмова чанта. Сега ще чекирам всичко, пък каквото оцелее, дано да не си събирам стъклариите в насипно състояние после
Живот и здраве, утре следобяд ще си пием кафенцето някъде заедно
Еййй, ама как звучи само - форумска среща в Будапеща!
. Сега стягаме катуна - кой при баба - кой на басейн
Пък бръчки колко са сепоявили---- добре, че не остава време да се гледам често пред огледало. Освен кремчета, обаче другите екстри ще ги пропуснем.
.
На Зита ли е клуба или тя работи там?Обещала съм на Вяра да ги заведем един ден,дано някой ме светне за местонахождението му 

И приятна среща с Ванилия.
Не мога да го обясна защо. Изумяваме понякога с логиката си, с паметта си, с реакциите. Расте си и това е.
Обаче все едно е в друга държава. Нямам угодия.
и ще бъдат счупени до минути..ооо,не
Е там сенника или шапка с козирка