Косичките и на двамата ги суша със сушоар (от голямо разстояние обаче - поне 50см), че винаги им правим банята преди лягане и не искам да спят мокри (ние спим на 14-15 градуса

Ванилия, вчера гледахме Гуми маци клипчета по ю тюб, Иво много ги хареса. Сетих се, че Рони ги обича и им ги пуснах. Има една Шо-ка-ка-о, любима ми е вече
На Иво дълго време му викахме Шушка. Толкова дълго, че той си научи името доста късно. Други имена за Иво - Гъзолечо
На Дани - Наньо (Иво го кръсти), СуперДани (От рекламата на СуперЛюбо, нали имаше един ред - той е дебеееел, та нашата реклама беше: Той е дебееел, той не е дебееел, той е СуперДани!), Данка-глезанка, Дани-дебелани и прочие.
Игри - опитва се да строи с Легото на Иво, но още няма достатъчно сила. Обича да бърка манджи. Напоследък любимата игра е да се засили (като малко булдозерче ми е
) и да тича напред назад с викове буууууу. Всъщност тичане е силно казано, по-скоро е по-бързичко клатушкане от обикновеното, че ходенето още не ни е силна страна. Весе, ми тя Стели говори колкото наш Иво
За яслата - аз се радвам, че успях да гледам Иво досега, много ми е интересно да общувам с него и да откривам света през очите му, да му обяснявам разни неща. Вече е време обаче да мине в следващ етап, за да може да свикне да общува с хора, с които е равнопоставен и които по-нататък ще му бъдат преобладаващата среда. Надявам се да минем без кризи (макар че се съмнявам, напоследък е като ваденка, залепена за дупето ми
). За Данката има време, сега ще кандидатстваме за ясли от септември, но тъй като имам възможност и подкрепа от Младен, ако не го приемат, ще го гледам вкъщи, докато го приемат все някога. Ще открием и с него света, както го открихме с Иво
Ако го приемат в ясла, ще го пускам за половин ден. 
/, рови из играчките си и се заиграва ту с едно, ту с друго. Голяма любов към куклите има напоследък. С топки обича да играе. Криеницата при нас се изразява само в криене на очите, за секунда, не повече. Много е смешна

Е, преди лягане се разбрахме, че чекмеджето не е виновни и той му прости и му махна за лека нощ.
Вечер като се върне баща му и брат му играят на гоненица или нещо подобно 
На Хриси вече няма проблеми той сам си казва като му "драскат" и иска да му ги изрежа 
Както си стоеше и си играеше с рогцата, и изведнъж писна, но такъв рев, какъвто не съм виждала досега. Първо си помислих че си е бръкнала в окото, но нямаше зачервено в очите, после пък решихме, че може майка да е минала през крака й с краката на фотьойла, като е ставала, събух я, нямаше никакви следи. Прегледах й цялото тяло и нищо не видях. Час и нещо пищя, определено беше от болка, накрая й дадох да пийне малко светена вода и й намокрих очичките и се успокои
За радост последните не сме ги усетили много, не сме имали неспокойни нощи, да чукам на дърво, но пък като си помисля колко още тепърва ни чакат....
За препарата - какъвто и да вземеш, ако има силно замърсяване едва ли ще можеш да изжулиш всичко на ръка, а и не си струва чак такива усилия. В понеделник, като ти монтират новата пералня, ще си ги пуснеш пак и готово!
, еми......
Ники оправи почти 1 шепа маслини, после картофи и риба.....