Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 555
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Честито на всички вече родили мами!!Моля ви ,за съвети при кой лекар да родя в ОК.болница.Нямам много време,термина ми е 29 Април.Какво ви е мнението за д-р Балтаджиева,д-р Манев и др.лекари в Ок.болница???Благодаря на всички,които ще ми помогнат с избора на екип

# 211
Честито и от мен на мама Jianfen и Илиана, да са им живи и здрави малките Борислава и Петя   bouquet

Момичета, помагайте, така ме е стегнал ханша. Имам болка през около 15 мин, като я усещам отзад на дупето, та чак до стъпалата ми отива  Tired  Това контракции ли са, сега като легнах и ме поуспокои малко. Ужасно ме е страх, че ако получа родилни контракции по-рано от датата на секциото, може да не устискам по пътя до Варна  Sad  На всичкото отгоре и моя лекар се прибира на 28-ми, сега е на някакво обучение и го няма в Майчин дом. Ще се побъркам от притеснение  Shocked Ако пия по 2 Магнерот и Но-шпа дали няма да и дойде много на бебка?

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 20:43 от renka79

# 212
  • Варна
Честито на jianfen и iliana2! Да са им живи и здрави мъничките принцеси!!!   bouquet

Олче, миличка, ще се наредят нещата - ще намериш по-добър и съвестен лекар! Представям си как се чувстваш сега, но може да е за добро, че така се е получило! Heart Eyes

Kafenceto, на мен тапа предния път не ми е падала (или и аз, като Мария, не съм разбрала), та не знам дали може да пада толкова дълго. Стискам ти палци да устискаш до сряда! Praynig

Е-е-е, Дея`, пак готина количка си си взела! Не съм фен на черните колички, но на тази стои много стилно. Peace

pystroo4ka, не се давай - бебочето да постои на топличко поне 10-тина дни още! fingerscrossed

renka79, при мен предния път контракциите бяха точно такива - отзад в кръста, а не в корема. Rolling Eyes Почивай си и пий Магнерот и Но-Шпа, дано ти помогне!

# 213
Честито на jianfen и iliana2! Да са им живи и здрави малките принцески!!!

Момичета аз цяла нощ не спах от болки, болеше ме кръста и корема ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде, а корема ми беше твърд като камък. Много се притесних, защото е още рано да излиза бебешока, а и не съм си приготвила багажа за родилно. Дали това са родилни болки и не е ли рано за такива???

# 214
Честито на мама Илияна и jianfen !

Кафенцето, аз имам същото течение като теб-появи ми се вчера след гинекологичния преглед при док и му се обадих- той каза, че е нормално и е от прегледа.

Ол4е, горе главата, не се поддавай на лоши мисли точно сега!

# 215
Renka,аз мисля също ,че са контракции  Confused Не знам какво да те посъветвам,полежи малко,пий но шпа,но ако станат много на често ,трябва да тръгваш  Praynig

чоки,надявам се ,че този път не съм сгрешила в избора си  Mr. Green

# 216
Ох пих Но-шпа и Магнерот и като полежах се поуталожиха. Дано поне да успея да задържа така до утре сутринта, тогава ще пътувам до Варна с мъжа ми за преглед и да видим как са нещата с бебка. Иначе плановете ми бяха утре след прегледа да остана там при леля ми, та ако тръгне по-рано бебка да съм по-близо. Дано да устискам   Praynig

Благодаря ви момичета  Hug

# 217
  • Някъде там...
Колко сте изписали.  Shocked Аз проспах деня направо. И си имам пак контракции, безболезнени, но силнички. Като спра и магнезия тия дни и съм готова.  Crazy

Честито на Илиана и на jianfen! Да са ви живи и здрави рожбите!

Ренка, на контракции ми прилича и на мен това.
the_empress, на интервали ли беше болката или постоянна?  Rolling Eyes Точно така, но на интервали боли при контракции и то родилни.
Мария, много е сладка Даниелка. Такава оформена, че и муцунки прави.

# 218
  • Варна
Жабче, твоето секцио за 30.03. ли беше насрочено?  Thinking Май ще устискаш дотогава. Mr. Green Хубава дата - Мони има рожден ден тогава. Party

# 219
  • Някъде там...
Чоки, за 31 март е. Ама спирам лекарствата - вчера спрях Гинипрала, в сряда и магнезия. Та ме съмнява да устискам, сега само лекарствата удържаха положението.  Rolling Eyes Спрях Гинипрала в неделя и още през нощта ме започнаха силни контракции. Ще си лежа та да видим. Единственото нещо, което ме притеснява е, че анестезиологът го няма на 27, 28 и 29, а той ми е връзката с екипа в болницата. Не че няма и друг начин да ги намеря де, ама...

# 220
Здравей те и от мен!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ГУШКАТ ВЕЧЕ СВОИТЕ БЕБЧЕТА
Днес бях на тонове в 106 к. на ТК и се оказа, че съм със сериозни контракции и се наложи спешно да звъня на д-р Сигридов, който отново ми изписа Магнерич 3х2 с идеята да задържим още малко.
Но аз като гледам как вървят нещата май няма да дочакаме датата за секциото.

Жабче, мерси за съчувствието за преживяното в правителствена болница. В тази връзка искам да уточня, че няма да раждам там, а в 1 АГ "Св. София"

# 221
Леле, момичета, като ви чета само какви контракции имате, тапи падат и т.н., почва и мен да ме хваща!Аз се чудя какви са ми тия болежки, ама явно си е нормално, като гледам на всяка от нас все й има нещо, май- май почна се вече за всички ни!
Моята гушинка днес цял ден е будна!Даже и за час не се е кротнала!То е едно дупене, местене, ръгане, че даже ме й гъделичка почти по краката маймунката ми тя!
Да ви се оплача- вече и по корема има стрии- около пъпа имам едни нови лилави линии TiredЕми това е....спасение явно няма Tired
Ще трябва някак да свикна с новата си зеброва кожа! Tired

# 222
ренкаfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Кафенцето, добре че си била на лекар, не бях разбрала  Embarassed

Кати79, четох, пък и чух и аз за това миене и... ми е много странно как става?! Какво значи - пъхам новороденото под чешмата ли?!  Shocked Изобщо не мота да разбера каква е разликата между къпане и миене на бебе.  newsm78 Аз се надявам, мама да е дошла до тогава и да помага и тя, а мисля и аз междинен вариант - къпане в коритцето, но без прекаляване с препаратите. Но пък не знам с пъпчето как ще стане работата.  Thinking За мазането - мисля да мажа след баня, но не знам дали с олио или с мляко.  newsm78 Даже се чудя как ще мия дупето през деня (къде), защото мивката в банята ми е много тясна и неудобна и няма място между нея и шкафа. Може би пак над коритцето с поливане.  Thinking Извинявам се, ако звуча тъпо, но хич не съм наясно с тези неща.  Embarassed

Съни78, разбирам те  Hug И с нашето легло така стана. Вече трябваше отдавна да е пристигнало, а не е. Последно им писах като се разбра за сбъркания пол, дали може да ни изпратят комплекта чаршафи в розово, вместо в синьо, а те ми отговориха да изтриели  поръчката и да си наддавам наново за легло с розови чаршафи!  #Cussing out  От ибей го купих, на добра цена и сигурно затова, макар че не виждам какво толкова ги бърка да пратят в розово?! Освен това отдавна сме го платили. Дано поне до края на седмицата да пристигне, че да не спи момата в количката накрая.  Crazy

кате-рина, и от тук можеш да я купиш количката http://cgi.ebay.de/Concord-Fusion-LIQUID-Travelset-Proton-Ion-20 … %3A1%7C240%3A1318
но не знам как ще стане с доставката до БГ?! Според мен ще е доста скъпо, все пак е огромен колет това. Много е хубава, де!  Peace  Тези специално доставят и в други страни, имат тел. и ако искаш мога да се обадя да питам колко ще струва доставка до БГ.

# 223
Ей, няма ме почти цял ден, а то какъв бум на бебчета само!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА sunny_777 , magdalena.savova, jianfen и на iliana2!!!

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 224
ЧЕСТИТИ НОВОРОДЕНИ ПРИНЦЕСИ НА МАМА ИЛИАНА2 И JIANFEN.  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт