Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 564
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
 baloniЧестито на мама Илияна!Да е жива и здрава принцеса Петя!!! baloni
Чудесни новини, дано скоро се гушкат вкъщи!!!nilro, благодарим за бързата вест! Hug
Кафенце, точно вчера говорих с мама за тази тапа!Не се тревожи, тя ми разказа, че с нея е било точно същото както го описваш ти, каза, че с дни и е текло точно такова!Няма страшно!!! Hug

# 196
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!МНОГО ДА ВИ РАЗСМИВАТ И ЦЕЛУВАТ!СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ! baloni baloni baloni

# 197
  • Под Сините камъни
Честито на мама Илияна и jianfen !Да са живи и здрави двете принцеси!

Дея и аз съм фен на черните колички Heart Eyes
Кафенце постискай  още малко не остана.
Днес сутринта ходих за запис на тоновете,всичко с бебчето е наред.Имам 1 см. разкритие и май ще си дочакам термина.Докторката беше много изненадана ,че още не съм родила ,ама аз си знам лесно не ги пускам LaughingСина ми закъсня с две седмици.
Е  все още не съм изгубила надежда за 25 ,че ми харесва тая дата. Crazy

# 198
Честито на мама Илияна!!!! Да й е жива и здрава малката принцеса!!!!!  ylinfant

При мен няма  нищо ново и затова не съм много активна в писането, но си ви чета постоянно!!!!   bouquet

# 199
Честито на мама Илияна!

Кафенце, според мен върви на лекар още сега! (да не би да има и кървене, де да знам... ама да пада тая тапа 2 дни  #Crazy )
Извинявай за въпроса, но защо държиш да чакаш до сряда и задържаш контракциите с хапчета, при положение, че явно ти започва раждането и не е  рано?!   newsm78

# 200
Здравейте и от нас мамчета, първо да честитя на всички обебили се вече майчета да се възстановяват бързо и бебчетата да наддават  bouquet
Ние сме добре още 2 в 1  Joy но има време до 10-ти април Joy
Всичко и наред за сега надявам се и занапред да е така, с нетърпение чакам мама да ни дойде на гости нямам вече търпение, тя лети на 28-ми моля стискайте палци, да мине всичко наред(полет и виза).
Стискам палци на всички мами които са с планирано секцио всичко да мине без проблем Praynig

# 201
Здравейте момичета!
Честито на всики които гушкат вече малките си душички newsm51  ylinfant
При мен нещата са все същите пия си хапченцата и си лежа, контракциите продължават въпреки Гинипрала,Ношпато,Магнерича и т.н., но се надявам да одържа фронта,а бебето ми се струва, че ми избутва органите и си е направило пре достатъчно място за чекнене защото неспира в тоя мои малък корем,явно изобщо не и е тясно голяма игра пада.Имам някакво ужасно течение ту прозрачно ту бледо жълто и се точи отвратително, но мисля,че не е тапата, първия път никаква тапа не ми падна, понеже бях в болницата ме свалиха да раждам без никакви болки ,а с 7см разкритие и тогава ми пукнаха и водата. Сега незнам какво да очаквам ще има ли тапа или не знам ли  Laughing Laughing Laughing
Отивам пак да си полегна, а на всички ви желая успех Hug Hug Hug!

# 202
Супер, още двама мъже в априлския отбор!
Честито на Magdalena.savova и sunny_777!Jianfen, твоята Борислава си е направо отгледана госпожица с тези мерки! iliana2, да ти е жива и здрава бебка!
Пак води женския отбор
Poem, не можеш ли да си задържиш направлението ти за изследванията от ЖК (важи 30 дни от датата на издаването) и да отидеш с него на изследвания по-близо до датата ти за секцио.
Kati79, това за смъкването на корема и аз знам, че не е много показателно. При първа бременност бебето по-рано започва да се смъква надолу, това е и един от факторите, които постепенно водят до скъсяване и изглаждане на шийката. Докато за многораждалите жени това не е фактор и главичката може да слезе много бързо и дето се вика вече да са започнали родилните контракции.
Мамочка, похвално е, че не се връщаш назад, а гледаш позитивно напред!
Kafenceto, и аз съм забравила причината за секциото при вас, но дано твоята нетърпеливка да почака още съвсем мъничко, щом това е твоето желание... Записвахте ли пак тонове?
Ssillvvi, много бързо сте се оправили във Варна, Браво!
Princesa raja, какво ти пречат бабите, нека си плетат като им е кеф, а ти накрая пак ще си облечеш бебето както на теб ти се иска.
Аз отсега пожелавам на всички мами леко раждане, ако нямам възможност да пиша от болницата.

# 203
Честито на всички обебели се мами! Да са ви здрави и щастливи дечицата, много да папкат и да ви радват! А на мамите бързо възстановяване!   bouquet

Аз не мога да смогна с прочитането, извинете, че не се включвам по текущите теми и въпроси  Embarassed
 Нашия ден се завърта много бързо и все още се нагласяме една към друга с Даниелка. Както каза една акушерка в болницата  - или тя ще свикне с нас или ние с нея.

Кафенце, на мен тапа в къщи не ми е падала, или поне не съм забелязала, въпреки, че лекарката ми твърдеше, че тапата ми е паднала дни преди раждането.
 Така, че наистина консултирай се с лекар, да не са водите да си изтичат по малко?  И аз не мога да разбера защо искат да изчакаш определената дата? Стискам палци всичко да мине бързо леко и да се похвалиш скоро!  Hug

Качих малко снимки в албумчето. Малко се изложих май, но ще се опитам да оправя проблема със заглавната снимка.  Embarassed

Желая спокойна вечер на всички бременеещи, раждащи и вече родили мами!  Heart Eyes  bouquet

# 204
Честити принцеси на jianfen и iliana2 да са им живи и здрави и да бъдат най голямата радост и гордост на мама и тати

риванова добре дошла  Hug радвам се че вече сте си вкъщи толкова радост лъха от поста ти как искам и аз скоро да гушкам моята бебка  Heart Eyes

момичета незнам дали мен ме гони параноята или какво но всеки път щом си погледна корема ми изглежда прекалено малък за началото на девети месец и се притеснявам дали бебка е добре  Rolling Eyes а иначе доки казва че всичко и е наред че си отговаря на седмиците и така нататък, но аз пак се притеснявам. От друга страна съм висока 178см и може би заради това не ми е толкова голям корема  newsm78 и таза ми е по широк знам ли аз вече ще се побъркам

# 205
Честито на jianfen и iliana2! Да са им живи и здрави девойките!
keli_f, и моят корем е сравнително малък. Щом док казва, че всичко е наред, не се притеснявай!

# 206
Честито на jianfen и iliana2! Да радват мама и тати!

Ех момичета какви новини днеска само, много съм развълнувана.
Прегръщам ви всичките!  Hug  Hug   Flowers Bouquet Kissing Heart

# 207
  • София
iliana 2 да ви е жива и здрава щерката!Много щастие и здраве.
[/size][/color]

# 208
Ох, кръвното ми е много ниско и постоянно ме боли глава от седмици. Има ли някой с подобен проблем и какво пиете? Аз не смея да пия айран заради солта иначе знам, че много бързо вдига кръвното, а кафе не пия. newsm7

Ох,горката и аз съм така,кола,шоколад и айрянче със сол,но малко,че да не те хванат бъбреците

Мария_,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тай ти праща поздрави,търсехме ти тел,ама ме е яд,че нищо не сме си разменили,да цункаш сладката ни адашка от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много се радвам,че сте си вкъщи вече  Heart Eyes

Честито на iliana2!  bouquet

kate-rina,колко парички ти искат тук в Б-я за тази количка?Има вариант да си я поръчаш от чужбина,от Германия доставката ще е около 20-40 евро
Eто от този сайт можеш да си я поръчаш  Grinning

galia1231977,аз доста се двоумих за черният цвят ама сега мисля,че не сгреших  Grinning

princessa raia,не им се връзвай,всички са такива,да правят каквото искат,като кажат нещо си замълчи и ще видиш как ще се замислят ако искат да купуват,сега не е момента да се ядосваш  Hug

Олче, Hug голямо гуш от мен и горе главата  Heart Eyes  

# 209
  • София
Кафенце, според мен върви на лекар още сега! (да не би да има и кървене, де да знам... ама да пада тая тапа 2 дни  #Crazy )
Извинявай за въпроса, но защо държиш да чакаш до сряда и задържаш контракциите с хапчета, при положение, че явно ти започва раждането и не е  рано?!   newsm78

Ами  аз  ходих  вече  два  пъти  да  ме  приемат ,но  не  ме  искат  и  това  си  е  Laughing . А  до  днес  и  лекарят  не  беше  в  София , та  ме  преглеждаха  в  спешните кабинети .Не  съм  настоявала за дата. Така  прецениха  лекарите ,а  за  мен  остана да им се  доверя .

Кафенце, на мен тапа в къщи не ми е падала, или поне не съм забелязала, въпреки, че лекарката ми твърдеше, че тапата ми е паднала дни преди раждането.
 Така, че наистина консултирай се с лекар, да не са водите да си изтичат по малко?  И аз не мога да разбера защо искат да изчакаш определената дата? Стискам палци всичко да мине бързо леко и да се похвалиш скоро!

В спешния  кабинет  ми  правиха тест  на  изтичащото  нещо  и  не  реагира  да  са  води .Та   казаха " Да  се  надяваме  да  си  издържите  до  датата "   и  си  казаха  да  си  дойда на  датата. И  аз  съм  послушна  и  си  чакам   Whistling  .

Благодаря  ви момичета  за  бързите  отговори    Hug !
  princessa raia ,  благодаря ти ,успокоих се  Hug ! Че  моята  мамичка  така се е  ошашкала ,че  каза  ,че  нищо  не  помни  и  никакви  тапи  и  мапи  не  помни  да  е  имала    Naughty  Grinning !   

Общи условия

Активация на акаунт