Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 565
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз докато си страдам мълчаливо (и не толкова Embarassed), още една хубава новина!

Честита дъщеричка на jianfen, да е жива и здрава малката дунда!!! А мама да компенсира не много честото си разписване с богааат снимков материал... Wink!

Много благодаря на всички за вниманието и ЛС! Още не ми е минал яда и незнам какво да правя, но ще го измисля тия дни, няма как. Tired
Деичка, аз имам афинитет към черните колички. Много стилно ми стои. Peace Да ти е честита и с много кеф да си возиш буболечката в нея! Hug
*dessi*, Дея, Enigma, Nanny писах ти на ЛС, но ти е препълнена кутията! - БЛАГОДАРЯ ви, че ви има!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 181
  • София
Бравоооооооо   за  хубавите  новини   bouquet  !

Магдалена  и  Съни  , да са ви  живи  и  здрави  рожбите  newsm51   newsm51   newsm51   newsm51    !  Да  растат  щастливи  и  прекрасни  деца  и  да  радват  родителите  си  винаги   newsm30   newsm30   stork-boy   stork-boy   smile3504   smile3504  !

JINAFEN ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!Да  ви  радва   цял  живот  с  красива  усмивка   smile3525  stork-girl  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts !

Аз  да  се  отчета . Падна  ми  тапата  в  неделя  в  06:00  сутринта . Със  силни  болки  и  контракций  съм . В  неделя  ходих  на  преглед  в  Токуда - тоновете  бяха  добре , шийката  държеше, казаха  да  изчакам  още  малко . На  конски  дози  магнерот  и  но шпа  съм ( 3 по 2   и  от  двете )  . Едва  удържам  фронта  вече !!!  С  повече   късмет    и  помощ  от  Господ  Praynig  ще  издържим  с  бебка  до  сряда  сутринта  за  датата  на  секциото . Утре  сутринта   ще  ни  приемат  в  Токуда !  Стискайте  ми  палци  да  издържим  днес  и  утре   Praynig  Hug ! Много  бърза  моята  мома  да  излезе  Heart Eyes !  

# 182
Здравейте милички Hug Hug Hug
Аз наййййй-сетне съм си у дома във Варна пристигнах преди седмица.Имахме малко изживяване по пътя защото закъсахма в Стара Загора и се наложи да пренощуваме при познати,но когато мога ще пиша по-подробно ако успея.Иначе аз съм добре бебка също Praynigрасте и шава,еее вече и е по тясничко та само ме побутва тук там.За два дни успяхме с татко да оправим стаята в която ще сме с бебинка.Имам си вече хубава спялня,гардероб,и легълце за буболинка.Днес ще ходя на преглед при Скочев на преглед и да се уговорим за раждането.
Сега искам да изкажа радостта си на всички маминки които вече гушкат своите рожбички мн се зарадвах като видях колко мн бебчата си имаме вече и как наближава и моя ред и вече нямам търпение остана да взема още доста неща,но се надявам че ще успея.
Все още нямам нет Sadпросто не ми остава време защото гледам да свърша по-важни неща за бебка та ако имам нет преди да родя ще пиша пак.
Пазете се мн ми липсвате желая ви мн сили и здрави бебчета когато мога пак ще пиша.Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 183
Ох да ви кажа с количката нещо проблем се очетава, няма доставки на concord от 2, 3 месеца ме въртят тука на Синдито. Казват ми че чакали новите разцветки, възможно ли е, в сайта на concord ги има от началото на годината. Ух незнам има още време разбира се ама ако ли не незнам тогава към коя друга да се насоча в случай че няма да е тази. Вече тежа и не ми се обикаля по магазините а пък нали знаете най си е хубаво аз да съм си я избрала.
Ако някой има идеи може да пуска линкове.

Можеш да си я поръчаш он лайн,ето някой сайтове,ама не знам какъв Конкорд си си харесала  Grinning
http://www.bebemarket-bg.com/bm/?p=katalog&razdel=artikuli&a … ;id=5&marka=0

# 184
  party006Честита дъщеричка Борислава на мама jianfen!Да расте жива и здрава!!!    party006
Мисис Т, Кати,  Hugблагодаря, явно не съм само аз!
и още нещо - като се смъкне бебето надолу, брой 21 дена и ще родиш. Ако щете вярвайте - но точно на 21 ден се пръкна малката въшка  Laughing
Леле, това ако е вярно, очаквайте включване от мен след около 10-15 дни!На мен отдавна ми се смъкна, може да има 1-2 седмици! Shocked Shocked Shocked
Сега като съм си вкъщи се чувствам доста по- добре, даже се успах и не можах да отида навреме на ЖК, та го отложих за сряда!
Дея, честита количка, а на простотията на хората хич не се връзвай!То аз акъл давам, ама и аз много се дразня!
Сега мойта баба и бабата на мъжа ми са се втурнали да плетат дрешки и одеалца за изписването и т.н., а аз 100 пъти им обясних, че не искам нищо предварително да правят или купуват, така сме решили с мъжа ми и дори ние нищо не сме купили и това е!Всеки си има мнение по въпроса, хубаво, лошо, правилно или не, всеки си решава за неговото дете, ние сега така сме решили и това е!Да ама не, ама аз така на Стефчо за изписването му оплетох, как ще купуваш тия изкуствени материи, друго си е оплетеното и т.н. и т.н. - това бабата на мъжа ми дрънка, а моята баба пък - аз ще си плета, пък за който стане/нали и сестра ми е бременна/! #Cussing out #2gunfireТи им обясняваш, че комплекта за изписване ще си го купим ние - майката и таткото, искам първите дрешки на бебинка да са й от мама и тате!Да, ама не....и пак едно си баба знае, едно си бае!Ама си правят сметки без кръчмар!Който иска да си роди бебче и да си му плете и да си му купува и облича каквото иска!Накрая нищо няма да взема нито за изписването, нито за друг повод и така!Всеки гледа да си начеше шугата и хич не се съобразява, ааааммаааа-ха! Crossing Arms
Олче, много кофти с докторката!Ти пита ли я лично дали ако тръгнеш да раждаш по време на отпуската не може да дойде все пак?Плащаш й затова, нали избираш екип, би трябвало да дойде по всяко време?!Говори с нея открито по въпроса и тогава решавай какво да правиш окончателно!Дано все пак да можеш да разчиташ на нея, че е много гадно така в последния момент да си при друг доктор!
РРиванова, добре дошли с малкия хубавец вкъщи!    bouquet
Кафенце, само спокойствие! Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
ssillvvi , честити придобивки!И ти на нас ни липсваш, дано скоро имаш нет! Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 13:30 от princessa raia

# 185
Дея`  Благодаря ти за бързият отговор но забравих да кажа че с бебе-маркет говорих вече и те ми казаха да търся немски сайтове за колички, защото и те незнаели още дали ще получават стока. А иначе съм си харесала concord Fusion.  http://www.concord.de/en/moving/buggys/concordfusion/travelsystem/liquid.html
Незнам такива сайтове за съжаление.  Embarassed

# 186
jianfen честита принцеса!Да ти е жива и здрава и много послушна!
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Дано скоро има добри новини и от iliana2 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Kafencetoи за вас много Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover късмет и всичко да е по план ,и скоро да ни извести някой с добрите новини.
Олче вярвам ,че ще намерите добър и отговорен лекар ,
който да помогне на теб и малката принцеса.Все пак авторката на най-успокояващатата тема за раждането трябва да има пак материал.И по мое мнение трябваше да подновиш темата именно ти с хубавия повод ,който предстои.........Хубав ден и пожелания за още розови и сини новини!

# 187
jianfen,маги честити рожби,да са ви живи и здрави!!!

iliana2  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

вчера говорих със Съни,добре са,трябва днес да са закарали малкия при нея да се гледкат  Grinning Heart Eyes като имам още новини ще пиша

# 188
Момичета ще ми кажете ли как се качват снимки,да мога да ви покажа мойто малко момченце?

# 189
Честита дъщеричка и от мен на jianfen!   bouquet
Дея, честита ви количка.  Laughing
Олче, кофти ситуация наистина.  Hug Гагова няма ли да те насочи към някой неин колега и да те предаде за спешни нужди? Твоята мацка може да е търпелива иначе и да си чака титуляра. Ще ти пиша на лични за моя вариант.
А за гъбите, няма какво да направиш освен да ги поумориш. Въденето им не зависи от нас.     
KafencetoHug и късмет.

# 190
  • София/Люлин
Ех, че хубави новини. Grinning
Добре дошли на Виктор, Борис и Борислава!  welcomeБъдете живи, здрави и много да радвате своите мама и тати.
И аз днес имам едни болежки, но контракции както никога нямам сериозни. Ама някак предчувствам, че тази седмица може и аз да се похваля с дългоочакваната новина. Grinning
Кафенце надявам се да изчака бебка още малко и в сряда да се гушнете.
Дея, количката е много сладурска.
Ох, кръвното ми е много ниско и постоянно ме боли глава от седмици. Има ли някой с подобен проблем и какво пиете? Аз не смея да пия айран заради солта иначе знам, че много бързо вдига кръвното, а кафе не пия. newsm78
РРиванова, много позитивен пост, да ти се прииска да раждаш час по-скоро. Снимки ще очаквам с нетърпение да качиш.

# 191
  • Нови искър
Мами Илиана 2 е родила преди 30 минути момиче казва се Петя 3500кг 50 см и двете са много добре   ylinfant newsm30 family newsm20 newsm81 mamma easter baby family4

# 192
Честито на iliana2!Да и е жива и здрава малката Петя и много обичана !

# 193
  • София
Да  попитам ? На  някоя от  вас  падна ли   тапата (запушалката ) ? Много   време  вече  се  изтича  таз  гадория  newsm78 . Много  слуз ,много  нещо  ooooh! . Продължи  и  нощес ,и  днес  не  спира  цял  ден  по  малко ... И  е  много  кафяво  на  цвят  ,или  примесено  с  кръв ...  Извинявам  се ,за   реалистичното  обяснение , но ми е за пръв  път  и  не спирам да се притеснявам  Confused . Моля  , ако  има  и  други  момичета  да  споделят  при  тях  как  е !

Ааааа,тъкмо  да  пусна  поста  и  виждам  ,че  си  имаме  още  една  малка  принцескаааа  newsm51  newsm51  newsm51 ! Да  е  жива  и  здрава Петинка   на  илиана 2  easter  ! Много  радост  да  ви  носи   bouquet !

# 194
  • Нови искър
Да  попитам ? На  някоя от  вас  падна ли   тапата (запушалката ) ? Много   време  вече  се  изтича  таз  гадория  newsm78 . Много  слуз ,много  нещо  ooooh! . Продължи  и  нощес ,и  днес  не  спира  цял  ден  по  малко ... И  е  много  кафяво  на  цвят  ,или  примесено  с  кръв ...  Извинявам  се ,за   реалистичното  обяснение , но ми е за пръв  път  и  не спирам да се притеснявам  Confused . Моля  , ако  има  и  други  момичета  да  споделят  при  тях  как  е !

Ааааа,тъкмо  да  пусна  поста  и  виждам  ,че  си  имаме  още  една  малка  принцескаааа  newsm51  newsm51  newsm51 ! Да  е  жива  и  здрава Петинка   на  илиана 2  easter  ! Много  радост  да  ви  носи   bouquet !
Душицо защо не отидеш до гинеколога или пък направо до родилното може и теб да те пишем вече тука  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт