Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 567
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Много хубави новини, честити бебчета на Маги и sunny, да растат здрави и силни и да станат добри и достойни мъже!

# 166
  • София
Олчето нещо я няма напоследък...  smile3506...

Тук съм миличка...  Heart Eyes Hug Heart Eyes Благодаря, че си се сетила за мен. Чета ви когато мога, основно в легнало положение с iPhone-a Embarassed, но нещо все не ми стига времето за разписване...

Първо честитките:

Добре дошла на Раличка, Вики Мики, да ти е жива и здрава малката принцеска!!!

Добре дошли на Вики и Боби!!! Съни, Маги, ЧЕСТИТИ да са ви малките рожби, да растат здрави, весели, щастливи!!!

Добре завърнали се на Мария, rrivanova, както и на всички, които вече щастливо гушкат своите рожби.   bouquet
Аз искам само да подсетя за снимки Blush и разкази за Раждането (ако е възможно)...
Мисля, че ще е безкрайно полезно и интересно за всички ни тук да споделите своя опит и да ни заредите положително с лика на красиви малки муцунки... Hug

Мила Енигма, да ти е жива и здрава Дени, макар със закъснение и желая най - щастливото детство на света и най - сладкото братче...

Сега малко да ви се оплача понеделнишки как ми "счупиха главата", на жк в любимото ми Шейново...
Моята мила избрана докторица беше станала с д*** нагоре и не сметна за нужно нито да ме погледне на уз, нито дори да ми премери корема. А бебката миналия път изоставаше с една седм...  Sad
Върхът, обаче е, че от 1- ви до 13.04 ще е отпуска  #Crazy Shocked #Cussing out жената, и аз увиснах с ангажирането и за раждане... Терминът ми е на 23-ти но съм на 95% сигурна, че Нетърпеливка ще реши да излиза по - рано, и по Закона на Мърфи сигурно точно в интервала, в койтотя ще отсъства... Sad
Толкова се притесних, че вдигнах и кръвно, а отдавна не ми се беше случвало... За капак р - та от микробиологията ми показва някакви гъби  #2gunfire,  които ще трябва да моря с Gynasol... Направо съм бясна. #Cussing out
Моля майчетата от сф, които ще раждат с уговорка, при сигурен лекар, да ми предложат на ЛС някакви варианти, защото се върнах на стартовата права и не мога да го измисля какво да правя. На случаен принцип не смея да отида, а лекарят, израждал сина ми май вече отдавна не се занимава с раждания и бременни... Confused ooooh! Tired

Деичка, радвам се, че се обади. Липсваше тук. На въпросите на клюкарките не се връзвай, имаше една приказка, че простотията не ходи по гората, радвай се на двете си съкровища и да не ти пука! Hug Аз пък съм сигурна, че коремчето ще ми липсва, въпреки стандартните болки и неразположения и не бързам за никъде, особено в натресената ми ситуация.... Божа работа! Wink
А количката каква е? Не мога да я разпозная... Този цвят ли? Thinking

Оставям ви, защото съм в отвратително-мрънкаво-заядливо настроение и не искам (повече) да развалям хубавия тон на темичката.
Много се пазете всички, а на мамите, които имат нужда от палцестискане тези дни - силно такова!!! Praynig Praynig Praynig

# 167
ЧЕСТИТО НА СЪНИ И МАГИ! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ МАЛКИТЕ МЪЖЕ И ДА НОСЯТ САМО РАДОСТ ВКЪЩИ!  bouquet

ДОБРЕ ЗАВЪРНАЛА СЕ РРиванова!  bouquet

На всички "чакащи мами" лек ден, доколкото може да бъде такъв  Wink!

# 168
Heart EyesОлче, аз съм в същото настроение,мрънкащо,разбирам те чудесно,,но недей заради това да вдигаш кръвно,успокой се  Hug ,ще намериш човек ,който да е съвестен ,не като твоята лекарка  #Cussing out
Количката е Micralite Toro,черна  Crazy ,не ме питай защо не мога да ти отговоря  Mr. Green,аз сама си го натресах,питах мъжът ми за цвят и той каза черно  Crazy ,понеже останалите цветове са тревисто зелено и оранжево и според него не пасвали на розов цвят  Crazy  Mr. Green ,а и резервният вариант,ако излезе момченце  Mr. Green Mr. Green ,нищо че му казаха последно момиче  Laughing Laughing

Моят мъж,въпреки че е минал вече през това,сега само докато го извикам да направи нещо или да го питам нещо,скача и все ме пита "ще тръгваме ли"  Mr. Green  Joy

Лек ден на всички,ще гледам да се включвам по често и да не забравя накрая имате специални поздрави от TAI  Grinning 

# 169
Честити синове на Съни и Маги! Да са им живи и здрави и много да ги радват, а на мамите - бързо възстановяване!
При Съни наистина много бързо са се развили нещата, браво!
Рриванова, добре дошли вкъщи! Много положителен пост, направо ми се прииска да раждам вече!   bouquet

Жабче, Кати79, благодаря за вниманието. И аз така съм чувала за водите, но се притесних, защото питах лекаря, дали това е индикация за наближаващо раждане, а той вика "не, но трябва да се следи"?! Но те тук лекарите май избягват да правят прогнози и сигурно затова. Ще изчакам до утре да видим какво ще каже и "моята" лекарка.
Кати, не сме само ние закъснелите  Laughing - на интензивния курс бяха всички в 9-ти месец! И май за мъжете беше по-полезен - да се запознаят с някои основни  неща.
Аз още не съм решила каква козметика да ползвам  Thinking Мисля да питам акушерката какво ще препоръча.
Притеснена съм, че не сме готови още - не сме купили скрин, легълцето не е дошло, имам да купувам и други дребни неща (корито, термометър и т.н.), не съм изпрала дрешките (чакам да купим скрин)....  Confused Иначе успях да сменя част от дрешките - основно гащеризончетата, но останаха и доста сини + всички от БГ. Но здраве да е - ще носи и синьо мацката  Flutter

поем, не можеш ли да се разбереш с втория лекар да "признае" изследванията? Безсмислено ми се вжда да се правят през 10 дни.  Thinking
ася ника, много сладурска стая!  Heart Eyes
Дея, честита количка! Със здраве да си  ползвате!  Hug И ти явно си се отказала от Чикото.
принцеса рая, и аз има подобни оплаквания, направо не се търпя на моменти и това още повече ме притеснява.   Cry Не съм качила много - 60 кг съм (+11), а за моята височина си е направо малко, но въпреки това вече ми е много тежко.  ooooh!
Мара, пиши как е минал бератунга.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:18 от Mисис T.

# 170
     Честит голяяям бебешор Борис на Маги!

И аз ще се радвам да чуя разказите на вече родилите мами...Мария, РРиванова, както и да видя малките им слънчица. Praynig Hug

Олче, Гагова ли ще излиза в отпуск?  Thinking Аз пък се надявах на 1-ви като отида на ЖК, тя да е на работа, че мЪжовете-докторЯ хич не ми обръщат внимание и само претупват, а имам куп въпроси, изследвания, УЗ и т.н. Crossing Arms
И аз лекувам за пореден път гъби и нощно време не смея да стана да отида до WC, за да не ми изтече свещичката. Тази нощ издържах до 7ч. сутринта без да ставам, ама пусто като се наливам вечер с течности не издържам много... Определено вече съм по-добре, дано не се налага да повтарям лечение и с Гиназол. Tired
Този месец страшно много качих, не съм се мерила, но си го усещам, не пингвин, а направо на бизон приличам. Crazy
Дея`, на мен ми харесва количката ти! Peace А сайтът на 'Мария дизайн' нещо не ми се отваря. Thinking

ася ника, стаичката е много сладка! Flutter

Дано и iliana2 скоро ни зарадва с прекрасни новини! Praynig Praynig Praynig

# 171
постоянно надничам за още нетърпеливи бебчета  Blush Heart Eyes Heart Eyes :love
Дея харесва ми каляската
Мисис Т и аз още не съм изпрала дрешките. Нашия скрин трябваше да е готов за тази сряда ( и с нетърпение го чаках), но сега се оказва че ще го забавят.  Crazy С колко дни - не знам. Мъжа ми ще им звъни утре за да разберем. Много ме спъва това забавяне- искам с всичко да съм готова, за да ми е по-спокойно.

# 172
Честито на упорита мама Маги!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Рриванова и Мария, добре дошли в къщи!!!

Ася ника, много слънчева стая! И аз съм по оранжевко...

Петиоф, няма да разказвам, минало-заминало... Сега разбрах, че освен моята паника имало и няколко лекарски грешки... Добре ,че и двете сме живи здрави, а всички негативи бързо минаха. А пък за секцио моята приятелка с две деца, казва, че раждаш един-два пъти, а секс ще правиш цял живот  Joy Joy Joy

Аз спрях да вечерям, пия само чай и ям яблъки. Обяд изместих по-късно. Като резултат- нямам киселини и лесно заспивам.  Peace

# 173
здравейте.включвам се във вашата темичка,само за да ви кажа,че моя приятелка( във форума е  jianfen)роди днес в 2.10,момиченце-борислава,3980,51см.с термин 3.04.досега не е била много активна в писането,но се надявам,че вече ще пише повече.
честито на всички родили,и успех на бъдещите майки.

# 174
Mисис T. , права си за прогнозите  Peace На мен при последният преглед всичко ми беше наред - и води и тонове и плацента, но доки така и не се нае за прогноза - вика като влезнеш в 9-тия месец, всеки момент може да е. Засега нямало изгледи да е близките дни, ама божа работа и т.н. бля бля, нищо конкретно.
Аз каката като я раждах - докито ми каза  в началото на 9-тия месец, че ще си изкарам докрая и още нещо - като се смъкне бебето надолу, брой 21 дена и ще родиш. Ако щете вярвайте - но точно на 21 ден се пръкна малката въшка  Laughing но това със смъкването пак е индивидуално пък и за второ раждане - не важи  Mr. Green
А за акушерката и кометиката - знам какво ще ти каже - най-добре в началото само с водичка и ако се подсече дупата - тогава защитен крем, олио - само ако е суха кожата и т.н. Тя щяла да ми каже, като дойде да мажа или не... Докато не падне пъпа само се миело бебето. Първото къпане е след като падне - само с вода, дори и дупето  newsm78, бебето се мие всеки ден, но се къпе по-рядко в началото, ей такива работи  newsm78 Аз каката съм я къпала всеки ден със сапун (то и това не е най-доброто, че се изсушава кожичката и пада защитата...но така са ме учели), а тук традицията е съвсем друга Thinking Имат си прав да ти кажа...  Предполагам ще заема междинна позиция  Crazy Мисля да къпа бебо всеки ден с водичка, ако дупето е цапано - ще му сложа душ гел (иначе ми се вижда гадно само с вода Thinking) А косичката на няколко дни със същият гел (той е за коса и тяло).
За синьото - не се тревожи, моята мома в началото и тя бе в сини одежди  Blush

Честита дъщеричка на  jianfen    newsm51, да е жива и здрава и много послушна малката Борислава!
Еха, почна се, щъркалите едвам насмогват вече  Crazy Ох, как се вълнувам  Laughing
Мамочка добра идея - ще взема и аз да мина на този режим, щото вече не се спи.

# 175
Честито на Съни, Маги и Jianfen!!!! Нека само да ви радват малките бебчета!!!!!    ylinfant  ylinfant   ylinfant

Добре завърнала се на Рриванова и на нейното момченце!!!!

# 176
  • София
JINAFEN ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!дА РАДВА МАМА И ТАТКО ЦЯЛ ЖИВОТ СЪС МНОГО ЗДРАВЕ И ПОСЛУШАНИЕ!
Ася Ника много сладка стя.
Дея и на мене ми харесва количката,но и аз не мога да отворя сайта,може ли пак да пуснеш линк Embarassed
Олче   Heart Eyes

# 177
Дея`, на мен ми харесва количката ти! Peace А сайтът на 'Мария дизайн' нещо не ми се отваря. Thinking

напиши в гугъл Maria Design или www.bebe.start.bg я има страницата,аз ще тия пусна на лични  Hug
Не си само ти бизон,споко  Hug  Mr. Green и аз така  Mr. Green

# 178
Искам да ви се оплача,вече ми омръзна от питания "ама ти не роди ли" Tired ,чак по телефона звънят разни познати,които са разбрали ,че съм бременна  Close
Дея,това и на мен ми беше любимото предния път #Cussing out,сега още не са ме ''почнали'',но едва ли ще го пропуснат този момент някои ''познати'',дето за цяла бременност не са се сетили да звъннат,ама сега накрая се загрижили изведнъж  Twisted Evil .
И честита количка,със здраве да си возите малката бонбонка в нея Heart Eyes

Олчеaction032,ужасно неприятна ситуация с тази лекарка,да не се изразявам по-цветущо... Confused.Лекарката,която аз съм ангажирала за раждането,предния път като бях при нея ме предупреди че и тя ще излиза в отпуск началото на април(карали ги да си използват),но и ми обеща че следващия път като отида при нея(на 25-и) ще знае вече кога ще е това,и ще се съобразим с графика и,и ще определим датата според него Rolling Eyes.Аз обаче ще съм секцио,там нещата са ясни,ако щях да раждам естествено...щеше най-вероятно да се получи като при теб,незнам... Tired.Все си мисля че щом веднъж са поели ангажимент,и то толкова важен,би трябвало да могат да направят така че да изпълнят обещаното Thinking.Просто си представям какво ти е,но не се поддавай на лоши мисли,а и поне имаш още време,дано намериш някой сериозен и кадърен лекар,който да се отнесе както трябва Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed,а не като тази дето ще си бие камшика без да разбереш даже Close.Гуш Hug Hug Hug.

И аз нямам търпение за снимчици на априлските ни сладурчовци и сладуранки smile3509.Новоизлюпени майчета,развихрете се с фототата,плийз newsm53,хептен да ни размекнете!

# 179
Честита дъщеричка на   jianfen   bouquet
Ех момичета много мина малко остана, даже направо неостана  Simple Smile

Jana K., Имамама  за сряда като гледам и аз ще дойда, добре съм така че, а и темата е хубава.
Момичета много бебчета вече даже мисля че не съм успяла на всички да честитя ....
Да са ни живи и здрави всички бебки да растат щастливи и да ни радват много!
в петък докито каза че има още 2 седмици така че сме спокойни сега Simple Smile ще чакаме.
Ох да ви кажа с количката нещо проблем се очетава, няма доставки на concord от 2, 3 месеца ме въртят тука на Синдито. Казват ми че чакали новите разцветки, възможно ли е, в сайта на concord ги има от началото на годината. Ух незнам има още време разбира се ама ако ли не незнам тогава към коя друга да се насоча в случай че няма да е тази. Вече тежа и не ми се обикаля по магазините а пък нали знаете най си е хубаво аз да съм си я избрала.
Ако някой има идеи може да пуска линкове.
Хайде че ще стане много дълго.  Hug  Hug  Hug
Хубав ден от мене и целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт