Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 569
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МАЛКИЯ БОРИС И ЧЕСТИТО НА МАМА МАГИ, КОЯТО ТАКА ПО ПЛАН ИЗПЪЛНИ ЗАДАЧАТА!     bouquet

rrivanova, чудесно е,че вече сте си вкъщи и се кърмите така добре! Чакаме снимки Wink Ти в коя болница ражда, че има такива отзивчиви акушерки? Simple Smile

И аз да се присъединя към отбора с неспящите...снощи си легнах с ужасно силни болки ниско долу в яйчниците. По едно време се чудех това да не са първите родилни болки, но пък не усещах да имам грам контракция. Станах, пих 1 но шпа, изядох един шоколад и ми мина  Laughing

Стискам палци на всички денс!
Дано с Kafenceto всичко да е наред!

# 151
  • София
 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81

ЧЕСТИТИ СИНЧЕТА НА СЪНИ777 И МАГДАЛЕНА.ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСОСТ НА МАМА И НА ТАТКО!
НА ВСИЧКИ МАМИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА МОЯТА ПРИНЦЕСА! smile3525 newsm51 Two Hearts
Стискам палци на всички бъдещи родилки денс и дано всичко е ок с бебетата и с майките. Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed
Най-накрая и аз се сдобих със страхотни дрешки за бъдещия ми принц-не съм ги купила аз,една приятелка от Америка ми ги прати,но довечера ще направя снимки и ще кача най-накрая и аз във албумчето нещичко. Flutter
Днеска празнуваме рождения ден и в детската градина та се надявам г-жите да се оправят с фотоапарата и да не ми изтрият някоя снимка от парито в събота. Crazy
Целувам ви много и после пак ще пшиша като поизчета темата.  bouquet

Риванова честито завръщане у дома,да се гледате и да се радвате на малкото човече и без никакви проблеми да минава времето.  bouquet

# 152
Честито бебче на мама Маги!Да и е жив и здрав малкия Борис!

rrivanova ,добре се завърнали вкъщи с новото попълнение Hug Heart Eyes!Чудесно е че е лакомичък,и спокоен Grinning.Дай Боже на всички такива бебчета Flowers Four Leaf Clover!
Личи си от поста ти колко си щастлива  Party,радвай се на бебчо,и го нацелувай и нагушкай едно хубаво от нас Hug Hug Hug

# 153
Честито, Маги! Боби, расти здраво и щастливо дете и бъди радост за всички твои близки!     bouquet
Май наистина оттук насетне ще си имаме такива новини в априлското царство.
РРиванова, може би има нужда от позитивни постове като твоя за всички, на които им предстои среща с вълшебството. Добре сте се прибрали у дома!   bouquet

# 154
Честито на  Съни и Магдалена !!!! Да са ви живи  издрави и много много да си ги гушкате и те да са най- спокойните и послушни бебчета ! mamma newsm07 newsm51 newsm51 newsm51

# 155
Rrivanova много е хубаво че сте се прибрали у дома, че спинкате и папкате. Пожелавам на всички нас леко и безпроблемно раждане, здрави и пухкави бебчета и много щастие за семействата ни и близките!

# 156
  • Бургас
Исках само да пожелая на iliana2, леко и безпроблемно раждане днес, стискам палци  Praynig Praynig
rrivanova, толкова е хубаво, всички ни изпълни с усмивки и щастие  Hug  bouquet

# 157
Честити бебчета на Suny_777 и на Magdalena.savova Да са им живи и здрави малките Виктор и Борис. Чудесни имена сте избрали на малките мишки  Hug Много да ви радват и да растат здрави и силни!!!!

rrivanova, добре сте се завърнали с малкия в къщи   bouquet От поста ти лъха такова спокойствие и щастие, направо сега се чувствам много окрилена и щастлива. Благодаря ти, че ни зареждаш с такава положителна енергия. Много се радвам, че малкия е толкова спокоен и папка много  Hug

Жабче, ти си моят идеал, като ме заболи нещо и се сещам за теб миличка  Hug

И аз като вас със недоспиването и болките, нооооооооо  Naughty  няма да се оплаквам, каквото има да се понася, ще си го понасям, нали искам да стана мама, то лесно не се става  Wink  а и не искам да ви натоварвам с неща, които и вие си ги имате  Wink

Пожелавам ви приятен ден момичета, днес при нас е слънчево и се мятам до лекарката ми, а после евентуално на кафенце, че утре заминавам за Варна и ще остана там до секциото, и имам да нареждам легло и детска стая за следобяда  Heart Eyes Надявам се да я снимам и да ви я покажа после.

Целувам  ви и ви прегръщам   bouquet  Hug

# 158
poem,за пълните изследвания не мисля че трябва да се правят в последния момент,още повече не мисля че е нужно да ги правиш през 10 дни Thinking.Поне при нас,в нашето АГ е така...Дано не те обърквам още повече,но поне на мен така ми ги пуснаха изследванията отЖК-от около месец преди термина са готови,и са си в мен заедно с обменната карта и кръвната група.

asja nika,стаята е много свежичка  Wink Hug

Олчето нещо я няма напоследък...  smile3506Nadeto K също...

# 159
Честити рожби sunny_777  smile3525 и magdalena.savova  smile3525, нека новоизлюпените мъже, носещи прекрасните имена  Виктор и Борис растът здрави и силни и много да радват мама и тати       love001

princessa raia и аз съм така, вече няколко дни  #Crazy Болките ниско долу в таза, пубиса и бог знае още къде точно са нетърпими понякога ... Но мисля, че имаме още време  Whistling (надявам се де) Просто организма се подготвя - хормона релаксин е виновен всичко дам долу да се разтяга и разпуска  Crazy В резултат на което ходим като патки hahaha , а аз вече - като пингвин (със затлъстяване  Blush )  Междудругото абсолютно е върможно стола и леглото да са допринесли за неприятните усещания. Аз преди две седмици така от един неудобен и твърд стол получих екстите и си ги търпя.

жабче - не остана  Hug
asja_nika, стаята е много сладурска и супер уютна, малката принцесе ще се чувства чудесно там  Peace

rrivanova - добре дошли в къщи, радвам се,че всичко е минало бързо и добре и че сте ок с Влади и кърменето върви така добре, само така  Hug  Simple Smile

# 160
Честит син на магдалена.савова!
Да е жив и здрав!

Аз въобще не можах да спя тази нощ, само от 12 до 3 и край. Съответно се изнервих яко, затряскаха ме едни хубави контракции, без болка ама силни, нали спрях Гинипрала.
И аз бях така. След това колко се мъчих да заспя, но заспах чак към 7ч. и 7:30 ми звънна часовника да приготвям Габи за градина, станах за малко и пак легнах и спах до сега.

# 161
  • Бургас
Здравейте и от мен,
честито на всички новородили се бебчета,
толкова се вълнувам че искам и аз а имам още много до 28.04, а и нищо не съм приготвила още,
Вчера приключихме с ремонта и с чистенето на 10.04 очакваме мебелите.ските мами, ще хидим ли в сряда
Всичко ме боли и ми тежи направо не издържам.

Искам да попитам Бургаските мами, ще ите ли в сряда на лекц.ията. Аз да

# 162
  • Варна
Честити бебчета на Suny_777 и на Magdalena.savova Да са им живи и здрави малките Виктор и Борис! Много да ви радват и да растат здрави и силни!!!!
rrivanova - добре дошли в къщи, радвам се,че всичко е минало бързо и добре и че сте ок с Влади и кърменето върви  добре!

# 163
Честити синове на  sunny_777  smile3525 и magdalena.savova!!! 

Искам да ви се оплача,вече ми омръзна от питания "ама ти не роди ли" Tired ,чак по телефона звънят разни познати,които са разбрали ,че съм бременна  Close

И искам да ви похваля страхотният дизайн и материи на # "МАРИЯ ДИЗАЙН #,имаме от тях страхотни материи ,спалният комплект на бебето е от там,казвам ви няма такава страхотна материя,а да не говорим за хавлийките и компплекта за количка  Heart Eyes,супер са,препоръчвам ви  Peace
Ето

Да се похваля и с това,че вече и аз имам количка  Mr. Green ,взех си тази  Grinning

Aз предният път не съм имала нито подготвителни контракции,нито болки в таза,но сега е оле мале  #Crazy

rrivanova,добре дошли и на двамата   bouquet

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:50 от Дея`

# 164
Честито Магдалена Савова. Да ти е жив и здрав големият  новороден мъж. Много да те слушка

РРиванова - добре си се завърнала у дома!!!

Яна, аз най - вероятно ще ходя на лекцията в сряда. Тези с по - късните априлски термени можем да си го позволим все още!

Общи условия

Активация на акаунт