Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 572
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Ееех , момичета така ми се оправи настроениието с тази темичка . Рядко пиша че съм с едни депресии , ма вие направо ме лекувате с тия хубави новини . Браво !
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ , ГУШКАЙТЕ И СЕ РАДВАЙТЕ НА НАЙ- КРАСИВИТЕ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА!!!!  И нека времето на нас чакащите мине по-бързичко , и скоро и ние да споделим усещането ви  Hug
Направо ми се заражда Simple Smile

# 136
 ЧЕСТИТО НА МАМА СЪНИ И МАМА МАГИ ЗА БЕБЕШКИТЕ РАДОСТИ!!! дА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ ГУШКАТ!!!

Момичетааааааааааааааа писах писах цял ферман изписах и ... компа блокираааа... smile3511 smile3515 smile3511

Толкова неща исках а ви кажа и питам...ама сега направо ми мина мерака ... грррррррррррррррр

Ще карам по същество  Crazy Лекарката от ЖК ми даде направление за пълни изследвания и трябва да са готови най- късно на 1-ви април, НО лекаря който ще ми прави секциото, което ще е на 15 април ми каза на 10-ти да си направя пълни изследвания...това азначава ли че ще ми дадат ново направление според вас или вторите изследвания аз ще ги черпя  newsm78

Към мамите от Варна - има ли някоя от вас, която да знае тестовете за алергия в окръжна до колко часът най- късно се правят?

Ох момичета, все не ми остава време за тези изследвания- много ходенки по болници и лаборатории и то в едно неудобно време... знам че звучи безотоворно, но ... направо се чудя как ще успея да мина през всичко.

Като казах на половинката колко бебенца си имаме вече априлки и той май се попритесни и ако преди на въпроса Кога ще раждате? отговаряше - Средата на април, то сега отговорът е Миии когато бебето реши да излиза, най- късно до средата на април  Joy
 Към постоянните болежки и оплаквания прибавям и вече непоносимото си  Sick До скоро беше периодично и само вечер...сега е ежедневно, ежечасно... подлудява ме.

И аз се чудя дали да си лягам или да чакам още бебчовци да решат да се раждат днес  newsm53

# 137
 newsm30    newsm30    newsm30    newsm30    newsm30
Честити юначета на Маги и Съни777! Да растат щастливи и здрави малките Виктор и Борис! Бързо възстановяване на мамчетата!
 newsm30    newsm30    newsm30    newsm30    newsm30

# 138
Ехххх, нещо ме накара да вляза в темичката, докато сам такааа Shocked.

Честито на мама Вики-мики, и Зинаида!Да са живи и здрави малките принцеси Ралица и Елица! newsm51

Честито на Съни 777 и Маги Савова!!!Добре дошли на малките юначета Виктор и Борис!!!   smile3525Да са живи , здрави , а мама и тати много да ги гушкат и слушат!!!
Маги Савова , браво на вас , че стана така, както го желаеше ти!Бързо възстановяване ви пожелавам , момичета! Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 03:41 от pypy

# 139
е тия киселини ме разсипаха  smile3511

# 140
  • Бургас
Ама ни тресе всички едно съние-безсъние  Mr. Green
Снощи ми беше много криво, за да се включвам, но сега като видях и втората радост малка сладка  Crazy Grinning Grinning Grinning Направо с их и ах съм от новините и майка ми се смее Grinning Grinning
Честит бебо на sunny_777, цял ден съм и стискала палци откакто каза сутринта, че влиза в болницата с разкритие. Много късмет и щастие на юнака!!! Ей, го на, няма лъжа и измама  Mr. Green Дано всичко е минало благополучно и за двамата и да са по-спокойни вече Hug
Честит юнак и на magdalena!!!
Само хубави неща за малкия и цялото му семейство!!!
Таз неговата мама лесно не се отказва, само така  Mr. Green
Браво момичета  Hug
Да ви кажа за мойта приятелка априлка в Испания, те вече са си вкъщи с бебо и са се кърмили вчера успешно за 1ви път  Hug и в този ред на мисли, Olimpias, как си? Кой ще ти е вестител на теб?  Praynig Hug

Довечера сме при лекарката, която най-вероятно ще ми иправи секциото, да видим кога най-рано ще се съгласи да го сложим, съобразено и с нейния график. И изследванията ще ги дръпнем напред в този случай, ама... бебо да си е добре, другото всичко минава  Praynig Heart Eyes
Мерих се и съм 60 кг. вече + 13  Wink Как се разподскачах само от радост  Mr. Green Никога не съм била толкоз и много се радвам, че бебо расте добре  Heart Eyes
Снощи пак се стреснах в тоалетната с вида на кръв, преди време като ми се случи веднъж забравих после да питам лекарката, но днес ще и кажа... добре че сте вие маминки и ме успокоихте тогава с обяснението за вътрешни хемороиди...  Hug Сега мина по-лесно притеснението, дано е това, а няма нещо друго  Praynig
Хайде спокойна сутрин от мен, стискам палци на всички мами  Hug Praynig

# 141
  • Враца
маги савова,

ЧЕСТИТ ТИ СИН!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА РАСТЕ ЗДРАВО, КРАСИВО И ЖИЗНЕНО ДЕТЕНЦЕ И ДА ТЕ КАРА ДА СЕ ГОРДЕЕШ ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!

ако щете ми вярвайте, но тая сутрин преди да включа компа си помислих какво ли става с маги и нейното нетърпение да роди най-сетне- ето че вече сигурно е доволна Laughing

мамочка, какво е станало с предното ти раждане?
да не би да си казвала вече, аз да не съм прочела Embarassed
ако е така- извинявай.
просто много ми стана любопитно.

вчера леля си загуби един час от живота да ми обяснява как трябва да се отпусна и да не се притеснявам, и даже как със секцио било по-добре щото нямало хемороиди и смъкване на органите... абе направо песен и съм щастливка че ще ме режат... Laughing

май подлудих всички около мен.
то че няма да спра да се притеснявам и да се ядосвам- няма, ама поне хората около мен да се знаят че ми е кофти, няма кво да се лъжем че всичко ми е ок...

чакам малкия да се събуди и хващам фенерчето Wink

# 142
СТРАХОТНА НОВИНА! ЧЕСТИТ СИН, МАГИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ ЮНАК, И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!

И аз тази нощ не можах да спя  Crazy Какво беше това чудо newsm78 ССега вероятно ще ми се приспи още преди обед. Само да не си пропусна часа за ЖК. Нямам търпение да видя бебката.

# 143
Честити да са бебчовците на Маги и Съни  Hug  Hug нека да са им живи и здрави и много да ги радват и слушкат  Hug Hug Hug

# 144
  • Някъде там...
АУу какви хубави новини, все така да ме посрещате сутрин.  Laughing

Честито на Съни и на Маги, да са им живи и здрави юнаците!

Аз въобще не можах да спя тази нощ, само от 12 до 3 и край. Съответно се изнервих яко, затряскаха ме едни хубави контракции, без болка ама силни, нали спрях Гинипрала. Снощи много се разстроих от едни лоши новини и явно това беше резултата. Иначе чакам всеки момент майка ми да дойде на гости.  

# 145
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБОЦИ!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ИГРИВИ!!!НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm30 newsm30 newsm30

Като гледам как вървят нещата май скоро ще се напълнят страничките от априлски бебоци.Но няма лошо важното е всички да са добре.Успех на всички,на които им предстои скорошно раждане.

# 146
Честити бебчета на Съни и Маги,да са живи и здрави малките мъже!

Ние вече приключихме с ремонта,като останаха някои неща за дооправяне от моя милост,но ще се справя!Не успях да родя обаче тези дни,което много ме притесняваше защото корема все ми се стягаше!То голямо чистене голямо нещо,моя мъж мнооого цапа с тоя латекс  Close!
Мислих днес да се отдам на почивка ама май ще трябва да ходя да правя гума,че била спукана и моя мъж я напомпил че да се спусна до гумаджийницата!Ей няма почивка  ooooh!

# 147
  • София
Вече всеки ден влизаме в темата с прекрасни новини!

Честити бебчета на Съни и Маги Савова   bouquet

Тъкмо реших от днес да започна с прането (най -накрая), и с тоя сняг се замислям, дали да не го отложа за сряда. newsm78

Ето и нашата стаичка за бебка

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291888&pid=11194234

Хубава седмица на всички!  morning

# 148
Добро утро. Тази сутрин е просто прекрасна с тези чудесни новини.

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА МАМА СЪНИ И МАМА МАГИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРАТ!

asja_nika много хубава и нежна стая. При нас и снежинка не е прехвърчала от мноооого време насам. Нещо времето и прогнозата се изроди в Русе, не отговаря.

# 149
Добро утро момичета! Hug

Ние от вчера сме си вкъщи,и съм мн щастлива от този факт Flutter.Благодаря на всички за пожеланията.Нашето малко момче е супер,чувства се страхотно удома.Спинка си спокойно,и си хапва здраво.За голяма моя радост имам много кърма и даже не може да я хапва цялата Grinning Аз също съм добре,но няма как иначе да е....нали малкото ми бръмбарче си е вече при мен и се гушкаме. newsm44

Искам да пожелая на всяка една от вас едно леко и безпроблемно раждане,и да имате едни здрави и мн спокойни бебешори.На тези,който им е за първи път искам да кажа да са мн спокойни и да не се притесняват.Дано и при вас мине лесно и бързо като при мен,за 4 часа Praynig и после малкия човек да се гушка.И да ви кажа,още от първия започвайте с опитите за кърмене.Не се притеснявай и искай те помощ от акушерките и педиатрите.Акушерките малко се цупят,но може  да попаднете на страхотен човек и да ви помогне мн.Тъка стана при мен и съм им мн благодарна.

Еми това е от мен.Честито на всички,който вече гушкат малчовците.Успех и късмет,на всички който още чакат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт