Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 574
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
[size=24pt]Добре дошъл малък Виктор. На мама Съни бързо и леко възтановяване!!![/size]

Направо не  мога да повярвам, колко бързо става всичко!!!

Много се радвам и за двамата!!!

# 121
Честито на Мама Съни!!!!!!!!
Честито на мама Вики-Мики!!!!!!!
Да ви живи и здрави бечета!!!!!!

Браво на мама Зинаида и малката Еличка!

Петьоф, точно така ми бушуваха хормони миналата бременност. Бях в ужас и паника, очаквах че ще мине всичко зле и така стана, за съжаление. Затова бъди положително настроена, мисли само за хубави неща, и всичко ще бъде наред!!!  Hug Това мога да кажа абсолютно сигурно! Защото вече осознах своите грешки, видях, че можах да навредя на своето съкровище, и всичко от глупав страх. А пък за секцио, според мен, чети по-малко! Аз днес срещнах една позната, която започна да ме плаши, че вече 1.5 години мина, а тя все има проблеми с шева, не са й били направили хубаво и такива неща... Обаче, слушах я с запушени уши. Искам да вярвам, че аз ще се справя и няма да се поддавам на такива провокации!

Жабче!, кога мъже ми попита, толкова ли ми е тежко с тоз тумбак, аз казах, че има мама в форума с близнаци и се държи като герой, така че аз няма да оплаквам!  Grinning Hug

Моята бебка вместо да търси "изход" започна да се дърпа нагоре и да ме рита яко по ребрата  Sad Калпазанка!

Шоколина, откъде може да се купикупи този сутиен? Ааааааа! Направо се влюбих в него!

# 122
Честито бебче,Sunny 777!Да ти е жив и здрав малкия Виктор!

# 123
Честито Съни!
Да ти е жив и здрав малкия Виктор!

# 124
Здравейте мами!

С голяма радост искам да ви съобщя , че

днес magdalena.savova стана мама.
Малкия Борис  се роди 3.74 кг и е голям 51 см.Мама и бебчо се чувстват добре.

Нека малкия Борис бъде жив и здрав и много да радва мама и тати

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 23:13 от boj777

# 125
  • Варна
Ха, честито и на Маги!

На малкия Борис пожелавам много щастие, здраве и късмет в живота!!!

Включих го в първия пост! Hug

Боже, колко много бебета станаха изведнъж! Party

Мамочка, купих го от www.dress-for-less.com - пускаме редовно оттам общи поръчки, даже вчера пуснах една. Peace

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 23:21 от chockolina

# 126
Честит юнак Виктор на Съни 777, както и Борис на Магдалена Савова!!!
Да са им живи и здрави малките сладури, да ги слушкат много, а на мамите-героини бързо възстановяване и прибиране вкъщи с техните слънчица!!!

# 127
Ехаааа, браво на мама Маги Савова!
 baloniЧестито момченце на Магдалена Савова!Да е жив и здрав малкия Борис! baloni
Ето го и първото ни априлско /мартенско/ бебче от кв.Надежда! Mr. Green
Ей, вие от Люлин и Младост, къде сте, изостанахте! Laughing Laughing Laughing

# 128
Честито на Съни, браво на МАГИ!!! Да са живи, здрави и много щастливи заедно! Two Hearts
Маги, предполагам е родила нормално, нали й бяха отпуснали време до сряда, явно са се понапънали с бебчо да свършат работата в срок   Grinning

# 129
Магдалена е родила късно тази вечер -нормално.

# 130
Честито слънчице,Съни!!!   bouquet  безгрижно детство и безброй щастливи моменти....  ....е този път ни изненада, признава ти се Wink   Hug
Маги честито съкровище и на теб  Hug    bouquet   много усмихнат и щастлив да расте малкия човек!!!  Heart Eyes
Страхотни сте,мамчета....  baloni

# 131
  • Под Сините камъни
Честито  и на Маги!!!Малкият Борис да порасне здраво ,умно и щастливо дете!

Еха, ама те бебчетата наистина заваляха .newsm44 newsm44 newsm44

# 132
Ама вярно цъфтят тези бебета,цъфтят newsm44

Честито Магде,ми много ти е голям юнака! Да расте все така голям,здрав и много радост да носи на мама и тати smile3525

Ронка,много ме трогна с коментара си  Embarassed Hug
И да,с всички джаджи е каручката!

# 133
Маги да ти е жив и здрав юнака!Силен,здрав и голям мъж да стане ,какъвто се е и родил!
Момичета май познах за кръвното ,ако не е редовно ,а инцидентно като при Маги предвещава появата на бебчо WinkРадвам се ,че юнака сбъдна искането на мама и изпревари лекарите.Пожелавам  й бързо да се възстанови и да идва да разказва.
Тази вечер тръгна на бебета .Да лягям ли или да чакам да честитя Hug

# 134
Честито,Маги!Много радост да ти носи големия мъник!

Ей ся вече хептем няма да заспя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт