Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 576
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
sunny_777  стискам палци всичко да мине добре и скоро да се радваш на твоята душичка  Hug  Praynig

зинаида радвам се че бебка е добре дано скоро да наддава и да се прибира вкъщи  Praynig Praynig

Мисис Т количката е много сладка честито  Hug и ние с татито търсихме розова ама нещо не ни се усмихна късмета  Rolling Eyes

petjoff недей се притеснява излишно мисли позитивно и всичко ще се нареди  Hug

Момичета да ви се похваля днес имаше голямо чистене на стаята за бебка и утре ще идва последния кашон от легълцето й и като го сглобим ще кача малко снимчици  Flutter
Иначе на мен май ми се връща периода от началото само ми е отпаднало лошо ми е нищо не ми се прави и ми се спи  Tired като ям ям насила и само ми се гади и седя на предстартова позиция към тоалетната  ooooh! много е гадно

# 106
В 18:25 часа sunny_777 е родила бебе Виктор-2.800кг,49 см!!!

да й е жив и здрав,бързо възстановяване на двамата и скорошно изписване!!!

# 107
Здравейте,
Страхотни новини...Толкова много нови бебоци...Честито на всички мамета!!!
Само да кажа, че ние сме добре и се връщам да ви изчета поне две теми назад, защото вие сте писали писали...
Като се осведомя добре кой, как, кога и вляза малко в час с новото инфо, ще се върна да ви пиша...

# 108
             smile3525Браво на Съни!  smile3525
 smile3504Да й е жив и здрав Викторчо!
smile3504

Радвам се и на добрите новини около малката Еличка на Зинаида. Hug
Io_io, сутиенът е жесток! Peace

# 109
  • Под Сините камъни
Честито на sunny777 !!!Да е жив и здрав малкия Виктор!На мама  sunny  бързо възстановяване!!! newsm30

Ех,момичета толкова хубави новини тези дни,дано все така да е. fingerscrossed

# 110
Още едно талисманче!!! Браво, Съни, много да те радва Виктор, а ти да се възстановяваш бързо!!!

# 111
Kölsches Mädel, яка придобивка си уредила на Марчето.  thumbsup С всички 200 джаджи от снимката ли върви? (чуден систър си ти, но и на систър си случила)
Гая, мерси за новините от Зинаида и Еличето.  Hug
Петьоф, представих си начина по който става отказването. Имаш време обаче. Когато се роди дребното ти, тогава сигурно ще ти липсва коремчето и можеш да пробваш да го върнеш обратно.  Laughing
А за чекмеджето на леглото се замислих дали няма да успее да се преработи на две самостоятелни, но ще ви трябва помощта на дърводелец. Предполагам, че сте взели леглото с тенденция да го местите след това нова къща (иначе и по-вандалски може да се разфасова). Чекмеджето се вади, разглабя се на съставни дъски. Вземат се още чифт плъзгачи и някаква междинна плоскост+малко лайсна за кантоване. Със Зеге се реже наличното чекмедже на две (предници, гръб и дъно), предвижда се колко ще отнеме новата междинка и с нейната ширина се намалява от дъното и гърба на чекмеджето. Съвсем леко се отнема от лицето. С много мерене и пресмятане можете да се справите. Може би като идея е много по-лесно, отколкото като изпълнение.    
И аз съм в отбора, който не бърза за никъде.
ЙоЙо, спокойно. С доктор като твоя може би ще бъдеш сред първите попълнили продължението на темата за Смешното раждане.  Laughing Новата ти придобивка е прекрасна. Със здраве да си носиш млекоцентралите.  Grinning
Жабче, геройки сте и тричките. Hug
Като каза, че при комбинацията от три жени с характер на едно място милото ти щяло с кеф да си работи и извънредно, та се сетих, че имало изследване според което най-спокойните дни на мъжете били тези, в които благоверните им са в родилния дом. Петьоф, не приемай значи 7-те дни престой в болницата като нещо лошо. Виж, че ще има ощастливени.  Wink  Все пак клиничната пътека за раждане с цезарово сечение е 7 дни и явно има защо. Поне ще ти махнат възелчетата от кръпката на операцията още докато си в болницата и после няма да ти се налага да се занимаваш с ходене специално затова.  Peace
И докато пишех, Съни е свършила чудно нещо.
Привет на нетърпеливия Виктор. Бъди живо, здраво и почти послушно детенце!  Heart Eyes
Съни, честито!
  bouquet

# 112
  ylinfant      ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ВИКТОР! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И МАМА И ТАТКО МНОГО ДА ГО ОБИЧАТ И СЛУШАТ!
SUNNY777, СТРАХОТНО БЪРЗО СИ РОДИЛА, ГЛЕДАМ, ЧЕ ПОСЛЕДНО СИ ПИСАЛА ДНЕС ОКОЛО 14:00 ЧАСА  Shocked  Shocked  Shocked ДАНО Е БИЛО БЕЗБОЛЕЗНЕНО И СТРАХОТНО ИЗЖИВЯВАНЕ!

Ехаааа, какъв фурор предизвика моят сутиен за кърмене, ще взема да го пробвам и при мъжа ми  Laughing
Между другото за тези, които се интересуват струва 34лв. и го взех от магазина на Триумф на Алабин.
Има го и същия модел само в бяло или само в черно и струва 23лв.

Рони, направо умрях от смях Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ама,то от днес си започна заигравката- той ми разправя зловещо "За мен ще е удоволствие да те израждам", пък аз му викам "Ааааа,не бързайте, може да имам неподозиран речник и после да ме е срам да ви погледна" Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пък той "Оффф,ти ако знаеш на какви съм се наслушал, надали ще ме изненадаш" Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 20:22 от Io_io

# 113
 baloniЧестито на Вики-мики!Да е жива и здрава малката Ралица! baloni
baloniЧестито на Съни!Да е жив и здрав малкия Виктор! baloni
Илияна 2, успех!Всичко да бъде наред! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честито прибиране вкъщи на мама Мария и принцеска Даниела!  ylinfant smile3525
Браво и на мама Зинаида!Скоро малката сладуранка Елица да се гушка сладко с мама и тате вкъщи! smile3522 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано и с другите мами, които са в болница, всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig
На всички, които ги мъчат хормоните, някой ги ядосва или нещо ги притеснява, изпращам много, много  Hug lovekiss Hug Kissing Heart Hug lovekiss
Момичета, аз нещо се притеснявам, че и аз май съм се разраждала!Вчера имахме майстор да ни слага плочки в тоалетната и се наложи да спим у мама и татко!Вечерта у тях дойдоха на гости сестра ми и зет ми с племенницата!Добре си искарахме!Само дето, не знам дали от смяната на стола и леглото, от умора или нещо друго, ама все ме болеше нещо!Чувствам се и сега много отпаднала и изтощена /това е вече 2-3 дни/, някак все едно съм в цикъл, такива са ми и болежките - около бъбреците и яйчниците!Ама болката е рядка, особено като седя или походя, понякога и в легнало положение/особено като се въртя отляво - надясно/Но болката е тъпа, а не остра!По- изострено ме боли ниско долу, особено като стана от стола или сутрин като стана от леглото, докато си мия зъбите е ужас!Крака вече все едно не са мои, мога да ги местя само колената и днес на разходката в парка все едно се бях напикала - такава походка имах!Като описвах на мама какво чувствам и тя ми каза, че май май ще наближава раждането и че тия болежки не са какви да е!Много странно се чувствам от няколко дни, ама все си мисля, че тия болки са от тежестта, от слабите ми кокали, от болезнени газове и т.н., някак не мога да ги разпозная тия контракции, иначе понякога ми се втвърдява корема, но не съм забелязала по това време и да ме боли!Ох, съвсем съм ку-ку вече!Не знам какво става, то е ясно, че като съм в 9-я месец, то не може нищо да ми няма, ама все пак...И някак си осещам, че откъм влагалището ми е някак по- отворено от преди, не  е така бетонирано и стегнато както преди, извинявам се че съм така детайлна и подробна в описанията си!Ама всичко ми е за първи път и тези усещания са ми толкова непознати!Чувствам се като на екскурзия, дивя се на всяко нещо!Иначе не ме е нито страх, нито нещо ме притеснява дори и наистина да съм тръгнала скоро да раждам!Извинете ме за ужаааааасно дъъъъългииия пост!Ще гледам скоро да не пиша, че да компенсирам! Mr. Green
Целувки на всички вече небременни и на всички още бременни в очакване!  love001 Hug

# 114
  • Варна
Честито момченце на sunny777!!! Да е жив и здрав малкия Виктор и много, много щастлив!!!

Io_io, и на мен много ми хареса сутиена ти! Със здраве да си го носиш и по предназначение да го ползваш! Аз си купих тоя: http://www.dress-for-less.com/images/products/388x517_n/pu-0099nv.jpg - по принцип е за спорт, но отгоре се разкопчава и идеално ще ми върши работа и за кърмене.

# 115
Браво на Sunny 777 и да им е честита синята радост smile3525
Добре дошъл на малкия Победител Виктор,да е много здрав,весел и щастлив!!!

Принцеске,май скоро и на теб ше честитим  bouquet

# 116
Добре дошъл на Виктор! Да е жив и здрав, и  да носи много радост на мама и тате! На suny- бързо възстановяване и скоро да се гушкат вкъщи!

# 117
Честит син на Sunny 777 !Да им е жив и здрав ,много обичан и обичащ!

# 118
Честито на мама Съни!
Нани,Жабче,мерси за инфото.Малко се замислям,ама може и да си поискам таблетка.Има време до тогава.
Ама като се обебиха тука тия наши девойки,чак и на мен ми се мъти вече,пък е рано още...  #Crazy.Направо благородно ви завиждам на всички , да сте живи и здрави  Hug

# 119
Браво на Sunny 777 и да им е честита синята радост smile3525
Добре дошъл на малкия Победител Виктор,да е много здрав,весел и щастлив!!!

И аз съм си заплюла 25 .03 Laughing Heart Eyes Hug Party

Общи условия

Активация на акаунт