Бебецъфтежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 20 550
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Аз след конска доза хапчета се чувствам по-добре, пу пу

Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug   Hug   Hug

# 226
браво, Ренка, дръж се! Hug
За мазането - мисля да мажа след баня, но не знам дали с олио или с мляко.  newsm78 Даже се чудя как ще мия дупето през деня (къде), защото мивката в банята ми е много тясна и неудобна и няма място между нея и шкафа. Може би пак над коритцето с поливане.  Thinking Извинявам се, ако звуча тъпо, но хич не съм наясно с тези неща.  Embarassed

За мазането знам, че ако е топло времето е по- добре да е бебешко мляко за тяло, защото олиото може да го претопли и не попива толкова бързо.Олиото загрявало повече, затова се препоръчва в по- топлите месеци да е с мляко!Така четох някъде, май в па-па newsm78
Мами, аз да ви питам: вашите бебета ритат ли ви силно?Моята принцеска много се дупи и мести и понякога много ме ръга с краче, все едно ме остъргва с лъжица отвътре, много ме боли, понякога направо изпищявам от болка и мъжо се шашка и почва да ми се кара, че съм го плашела!Тя не че ми рита толкова, че то няма място, ама все нещо се мести и корема ми непрестанно е в разни подутини и цицини!Ама наистина много боли, направо ще се пръсна! Rolling EyesПри вас така ли е?Даже един път така се беше надупила, че усетих дупето й както са й двете бузки, все едно беше наголо, много странно беше усещането, толкова силно се беше опряла в корема, че все едно й бях хванала дупето наистина, бузките й се различаваха съвсем ясно!

# 227
  • Някъде там...
Принцеса Рая, тесничко й е вече на малката, затова така се усеща. И мен ме ръгат с лакти и колене, а като си пипна издатините по корема и успявам да разпозная и стъпалце с пръстчета, което се опира в коремната стена, лакти и коленца. Болезнени са някои движения, дребосъците вече доста са заякнали. Най-новото е, че май ме драскат с нокти.  Thinking

# 228
И аз съм съгласна с Принцеската за мазането, аз за сега като е по-хладничко си взех олио на Себамед, а после мисля за лятото с мляко да я мажа малката   Peace

ПринцескаHug

# 229
Най-новото е, че май ме драскат с нокти.  Thinking
Жабче, 100% е така, четох някъде, че бебетата се раждат в повечето случаи направо с добре порастнал маникюр!Аз съм сигурна, че и мойта мома има, особено в педикюра е супер! JoyПък на теб какво ти е, направо не ми се мисли, на мен сълзи ми потичат от една щурачка в корема ми, а ти с две- направо наистина си майка героиня!
Както казва майка ми, една майка какво ли не изтърпява за детето си!От едно зрънце го къта в коремчето и се грижи за него и бди над него и денем и нощем докато е жива!А пък сестра ми милата се оплакваше от племенницата ми/тя е на 6/: ти търпиш, търпиш и се мъчиш и правиш всичко за детето си, а то накрая: "Тате, ти защо не си намериш друга жена?" Joy Joy JoyТова й била казала един ден нещо като й се скарала Joy

# 230
ЕЕЕЕЕЕ, момичета, много сте писали, направо се уморих да чета  newsm78 Но си струваше, гледам пак чудесни новини Peace Честито на новородилите майчета, да са им здрави и послушни бебчетата
Аз влизам да ви зарадвам с нещо, но не с ново бебче/ и това ще стане като му дойде времето/, а със едно страхотно филмче за раждането Peace Правила го е моя колежка от ТВ7 и просто е страхотно, ще ви е много полезно  Peace Ето това е линка:
http://natalyoga.net/gallery.html?tab=3&panel=3#TabbedPanels1 Надявам се да съм ви полезна  Hug

# 231
Ейййй, аз ден и половина не съм ви чела- и какво да видя - ИМАМЕ СИ НОВИ 4 БЕБЧЕТА newsm44. Да са живи и здрави и много обичани.
Аз днес бях на преглед- бебка вече е цели 3.200 кг, плацентата ми е 3-та степен на зрялост, тоновете и бяха отлични...лекарката каза, че е готова да се ражда, ама нека си постои още малко на топличко Heart Eyes

Успех на всички - о не се знае коя кога ще тръгне да ражда. Дано всичко е наред с всички ни  Praynig Praynig

# 232
  • Варна
Честито на новородилите майчета, да са им здрави и щастливи бебчетата!

# 233
 цитат: the_empress, на интервали ли беше болката или постоянна?  Rolling Eyes Точно така, но на интервали боли при контракции и то родилни.
Жабче болката ми беше постоянна, само втвърдяването на корема беше на интервали. Но днес съм по-добре, да се надяваме да устискаме още малко, в сряда съм на запис на тонове и ще видим тогава какво ще кажат.

# 234
  • Варна
Жабче, запомнила съм грешно с един ден. Но пак - като те чета, ще си я изчакаш, независимо от контракциите! Mr. Green

Принцеске, и мен така ме разпъва на моменти, че охкам. Не са резки движения, по-скоро дупене и опъване на крака и ръце. Наистина боли доста...

renka79, браво!  Heart Eyes А, след като така и така ще си вече във Варна, ако бебето тръгне да излиза преди датата на плановото секцио, тези от Майчин дом пак трабва да те поемат и да го напряват по спешност. Какво стана с твоите документи - кой ти ги издаде в края на краищата?

Днес пуснах първата пералня с бебешорски дрешки, повечето останали от Симона, но и някои от новите. Утре ме чака гладене... 1ironing Установих, че явно съм изхвърлила пелените и сега ще трябва да купувам нови, колкото и безсмислено да ми се струва... Turn-l

mara casy ми се губи нещо... Thinking

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 01:00 от chockolina

# 235
Момичета, имам въпрос! моя доктор изписа на мен "Полижинакс" свещи, да ги слагам всеки ден до раждане, макар и с секцио. Анализите ми са добре, от течение не се оплаквам.. Като го попитах защо? Каза че всички жени слагали това няколко седмици преди раждане. Аз раждах първия път нормално, но не слагах всяка химия в мен newsm78 Не ми устройва този отговор, но другия не ми дава. При вас как е?

Шоколина, мерси за линка, обаче нямат те имат само чашка С и Д, ще трябва да слагам силикон май  Rolling Eyes

# 236
  • Бургас
Здравейте маминки,
днес очаквах едно бебче, а пък то взеха че се оказаха две  Laughing
Да са живи и здрави принцеските родени днес!!!
И дано маминките им да постнат и някоя снимчица като се приберат, че и ние да се порадваме  Hug

Стискам палци за всички маминки с контракции дето искат да устискат още малко  Praynig Praynig
Виждам че всички се оплакваме от едни и същи болежки и усещаме бебоците по един и същи начин  Crazy Въпреки болката ... продължавам много да и се радвам на бебинка  Heart Eyes Hug
Преди малко се разплаках от няма и защо... и после доста време не успях да се успокоя... нямам търпение хормоните да си дойдат на мястото си  Mr. Green

Днес бяхме на преглед, бебка е 3500, 'допълнителното' док-и винаги я изкарва по-голяма, живот и здраве, да видим дали е познала  Praynig Hug
Определихме 2 април за Датата, дано и е на късмет на бебинка, съгласи се да бъде 10 дни преди термин без проблем док-ито ... пу пу...
Благодаря че сте ми сложили датичката на заглавната страничка   bouquet Вече не знам на кой да благодаря точно, но искам да кажа на всички маминки занимаващи се с темичките, БРАВО, темичките са страхотни и ни е много уютно в тях   bouquet Hug Ох, няма ли да си украсим вече със снимчици?  Mr. Green
Мария, малката принцеска е разкошна, пу пу, ще е хубавица сигурно като баткото  Hug
Още съм в чуденка за името, как пък реших да го сменям в последния момент...  Confused
Мамочка, не съм чувала за такова нещо, още по-малко за секцио, пък и като няма и никакви показатели звучи наистина нереално...
Тази вечер ми заявиха, че залъгалките не трябвало да се стерилизират? Наистина ли има такова нещо или всеки си приказва каквото му изнася?
Бях в търсене на педиатър днес, но... за сега безуспешно, никой от близките до вкъщи не беше на разположение...
Вярно ли е, че бебо в началото се къпе само с водичка?

ох, стига съм ви надувала главите  Embarassed
asia nika, много сладурска стая, за съжаление, ние не разполагаме с отделна такава, живот и здраве за напред, дано се уреди нещо... имаме същата кошарка, само че е в популярния зелен цвят за бебчовци, оранжева е много хубава  Heart Eyes
Спокойна нощ мами  Hug

# 237
 newsm35  party006Честито и от мен на новите обебили се мами ИЛИАНА2 И JIANFEN! newsm35  party006

Мамочка, до колкото знам в Полижинакса има антибиотик. Thinking И на мен отговора на д-ра ми се струва незадоволителен, при положение, че нямаш оплаквания и ще раждаш със секцио.  Thinking
http://www.framar.bg/product_review.php?id=16005501&page_spe … 0%E3.%E3%EB%EE%E1.+*+6
Но се предписва от лекари за лечение при бременност все пак: Thinking http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180620

Мария, голяма сладурка е малката Даниелка! Hug
ben78 hug

# 238
Честито на новите мами Илияна и JIANFEN !
Аз май тази вечер ще спя  Mr. Green.Знам че мамите дето вече са се прибрали си имат друга работа,ама ако може пишете ни как е минало раждането да ви се порадваме малко. Hug

# 239
Честито на обебелите се мами! Да са живи и здрави бебчетата, много радост да носят на мама и тате!
Ние вчера бяхме на ЖК, всичко е нормално.Док ми каза че вероятно ще родя след 10,04( термина ми е 20-ти).Това ме успокоява- беба да си стои в коремчето на топло Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт