За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 790
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Вчера след пълна сутрешна програма си тръгнахме към къщи и той ми каза, че не иска да се прибира. На въпросът ми къде иска да ходим, той отговори "по магазини"  Joy hahaha Joy Баща му ще ме  #2gunfire Embarassed Mr. Green
Мамин златен  Joy  Joy  Joy

# 196
...На въпросът ми къде иска да ходим, той отговори "по магазини"  Joy hahaha Joy

AniK, добре си го научила младежа  Joy Един ден жена му ще е особено доволна при такива отговори  Mr. Green

# 197
  • Sofia

AniK, добре си го научила младежа  Joy Един ден жена му ще е особено доволна при такива отговори  Mr. Green

Абееее, не знам дали ще е доволна от мазането с крем, сресването и всичките му познания за епилатори, косми, цици, дамски превръзки...  Embarassed Аз му обяснявам всичко, както си е. Не мога да си измислям някакви глупости и да го лъжа  Confused

# 198
Личи си че всички са я на вън я в провинцията и толкова много активност има във форума че два ден ане мога да ви изчета Mr. Green  hahaha JoyВсе още сме 2в 1 кръста започна да ме наболява,но поне още 2 седмици ще сме така.Е кръсат ми тежи щото пупата ме дърпа напред а не съм качила много кг от както съм забремевяла само 11кг но си тежат.При нас нищо ново градина а мама мързелува в къщи и чака важния ден.Започнахме да наддаваме кога ще е събитието аз съм за 18.5,таткото е за 19, съседите за 8.5 а ронката за другия ден ама кой не уточнява.Демек следващия ден ама може и утре да значи при нея,щото н аследващия ден след питането или след някой от трите Mr. Green,а като питам малчо той ритне я веднъж я два пъти и незнам какво ми отговаря.Оставям ви че ходихме до едното место и ме вика да я оправя.ЕТо ви малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369697

# 199
Роси, хайде аз съм за 3ти, че тогава е и моя рожден ден  Mr. Green
Тук е да не ви казвам каква жега! Вече достига и 40 на обед, а ми се вижда раничко за такива температури!
От утре съм на диета! Стискайте палци да удържа фронта  Hug

Малее, Вероника колко е пораснала!

# 200
  • Plovdiv
Eeee, Роска, май е хубав месец, та когато-тогава. Нали съм и "майска" мама. Моят термин беше на 16 май, ама не докарах до края. LaughingОще мъничко остана. Hug
Марисfingerscrossed

# 201
  • Sofia
Ей, РОСИ, избута го ти  Hug Няма те на нито една снимка Sad Все зад обектива стоиш  Laughing Снимай пупата де  Hug
Мариско, ние зъзнем тук - вчера на места и сняг преваляло  Sick Моя много добра приятелка е на 03.05 - няма да те пропусна  Peace

# 202
  • Sofia
Привет!

Роси, айде не остана  Hug стискаме палци да мине всичко по вода, пък когато тогава!
Марис, успех в начинанието  Peace
Ние със Съни бяхме на семинар по народни танци. Много добре си изкарахме, танци и хора да 2 часа нощес, децата се къпаха в басейните с татковците, изобщо доволна съм, най-вече заради веселата компания. Беше на Пчелин, близо до Костенец и мястото НЕ го препоръчвам - дървени самоковски глави като на Боровец, обслужването беше под всякаква критика, а и басейните не бяха като света, язък че са с минерална вода....   затова пък цените бяха солени, с една дума не се лъжете  Grinning

Хубав ден  Heart Eyes

# 203
Я да питам сега - кои от мънечките ядат сами и какво, всичко ли или само неразливащи се неща? Ади може да яде сам, но ако го оставя закуската ще се свърши за вечеря!

# 204
  • Sofia
Рали яде сама всичко, само накрая и изгребвам паницата, но всичко това е заслуга на детската градина, не е моя  Blush

# 205
Тео също се храни сам. В общи линии откакто се научи да държи лъжица/вилица, сам яде. Хич не обича да го храня. За сметка на това обаче и дума не може да става да се пробва да се облече или съблече сам - започва се едно "Боли ме краченце; свършиха ми батериите" и подобни...  Mr. Green

Да се похваля, че в събота плуването мина много добре. В началото Тео се притесни да влезе в басейна, но после нямаше вадене. Имаха 30 минути занимание с учител и после още един час се плацика в басейна с братовчедка ми  Mr. Green Голяма забава.

Днес му е пък първият урок по тенис... Ще видим как ще мине. Предполагам ще му хареса, щом има търчане след някоя топка Simple Smile

Роси, много голяма станала Рони.  Hug Стискаме палци, неостана до раждането!

Тайги, изглежда добре сте се повеселили  Grinning Снимки има ли? Ехх, много обичам народни танци.

# 206
  • Варна
Благодаря ви момичета  Grinning Маги е по-добре, вече е само на АБ през устата. Сега мисля на какви специалисти да я заведа, също и на хомеопат, макар че досега не сме посещавали.
Симона яде сама всичко, също заслуга на детската градина  Wink, но ако мине повече от половин час дрямане на масата й помагам  Tired
На нас ни предстои първото пътуване надалеч с двете деца за 1ви май, и отсега съм  #Crazy
Роси, то не остана  Grinning

# 207
  • Plovdiv
Лазе се справя отлично сам. Когато е гладен яде, спре ли да се храни, значи е готов. Не си и помислям да му давам още.  Grinning Категорично ще откаже. Не е заслуга на градината, защото там ме питат защо го храня в къщи. Shocked Човекът стоял готовански на масата, докато го нахранят. ooooh! Аз ги светнах, че грешката е в техния телвизор. Grinning Форма на протест, какво да кажа. Както и това, че отказва да им говори.  Naughty
Алекс, надявам се, че това ще е.  Hug Чувала съм добри неща за Ехинацеята като имуностимулант. С пътуването ще се справите. Heart Eyes
Лазе пак е болен.

# 208
Елито се храни сама, но в градината гледа, че другите деца ги хранят и понякога и тя си поисква глезене.  Mr. Green Заслугата си е изцяло нейна, защото като беше по-дребна ми отказа да я храня аз и настояваше всичко да е "Аз сама". Дребния е далеч от нейното поведение  Whistling

Алекс, радвам се, че Маги е по-добре, дано бързо да се дооправи. За пътуването всичко ще е наред Simple Smile

Ния дано и Лазе оздравява бързо  Praynig

Пепе как смогвате с тази програма  Crazy

# 209
Ivy, на тениса ги водят от градината. Ние само избрахме какъв да е спорта. За нас остава плуването, на което ходим в събота следобед Simple Smile

Ния, дано Лазе се оправи бързо. Той напоследък подкара някаква поредица настинки ми се струва. Дано свършват, че лято иде  Hug

Не мога да не си похваля момчето какви красиви цифрички изписа днес Simple Smile Е, без точките нямаше да се справи, но все пак сам ги написа, без да му държа ръчичката Simple Smile Ето снимка http://pepasp.multiply.com/photos/album/30/Paris#1

Сложих и няколко снимчици от Париж  Blush http://pepasp.multiply.com/photos/album/30/Paris# Малко са, но ме домързя повече да качвам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт