Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 693
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Моля Ви, кажете ako някой знае нещо за ЦДГ Светулка (до стария КАТ). Има ли някой от вас за нея. Има ли списъци ако иска някой съм навита да започнем заедно - списък ли, дежурства ли и аз не знам..., за да имат децата ни шанс градината.
По-назад пише, мисля че има списък от доста време Thinking

# 601
  • Варна
утре ще има ли пред общината?

# 602
  • Варна
Във Вл-во няма списъци пред Одз "Българче' и пред ОДЗ "Маргаритка- може би защото ще имат нулев прием и хората не се надяват, а и в ремонт ще излизат. те яслите им да претъпкани там.
Любопитка ме беше питала за "Пламъче"- има списък, до 19ч. бяха 19 души. На мен там не ми е район по адрес, но мисля да подам- да опитам всичко за детето си. Района ми е "Детски свят"
А за протеста доста хора няма да могат да дойдат, заради дежурствата..... Sad
Е как бе  Shocked Аз минах оттам с малкия към 16 и не видях нищо като списък . Къде са се събрали тези инициативни граждани .Утре да пращам мъж ми като се прибира от нощна да ни впише . Само дето не знам - той е на график , работи на хиляда места , аз с бебока - кой ли ще чака  newsm78

# 603
  • Варна
За някои ОДЗ във Вл-во, в сайта пише това: "Капацитетната бройка на обединеното детско заведение /ОДЗ/ за първа възрастова група се усвоява чрез прехвърляне на децата от яслените групи, които са от района на детската градина. Външен прием се осъществява само при наличие на свободни места." Е, аз искам да попитам, след като в яслата ходят деца, които са по район към ЦДГ "Пламъче"- и ако не са приети там(понеже не им се чака на хората), ги оставят в ОДЗ-то. А ние ако подадем в ЦДГ "Пламъче", ще ни отхвърлят, че не ни е район???? Това искам да попитам в Общината- защо??? Но незнам къде да си задам въпроса,че да публикуват отговор

# 604
  • Варна
И аз съм се отдала на тази кауза тези дни и обикалям като куче. Минах в 19ч. и нещо и бяха 19. Незнам кога са застанали- за "Пламъче" пиша

# 605
  • Варна

По-голямо дете в градината, обаче по адрес не са в района на градината. Ще вземат ли малкото според вас? Бащата не харесвал другата градина  Shocked Аз си мисля, че не би трябвало да вземат детето или поне да не  ползва предимство Thinking

Би трябвало да няма предимство, а и на всичкото отгоре да е след децата от района ( така е по наредбата)
От мен:  smile3525

# 606
  • гр.Варна
Аз утре в 11 ч. пред общината очаквам момичета,които имат подписка . Знам,че пред "Незабравка" хората се бяха организирали,за което им благодаря . Оставох и пред "Чайка" и пред "Ян Бибиян" За останалите ви помолих да разпечатате и да се организирате. Абсурд е да обикалям всички градини .
Утре прилагам предложението,списъците,входирам го и се връщам на работа...

# 607
  • Варна

По-голямо дете в градината, обаче по адрес не са в района на градината. Ще вземат ли малкото според вас? Бащата не харесвал другата градина  Shocked Аз си мисля, че не би трябвало да вземат детето или поне да не  ползва предимство Thinking

Би трябвало да няма предимство, а и на всичкото отгоре да е след децата от района ( така е по наредбата)
Добре, ама как е вкарал голямото дете? То затова трябва да има ревизия на приема!
И на мен може да не ми харесват много неща, ама се съобразявам.
Наистина е по-добре да са само мъже, добре се спогаждат Laughing
Уф, нямам принтер за подписката, то пред нашата са само 8 човека

# 608
  • Варна
galinche за Владиславово ми казаха , че остават децата в същото ОДЗ , в което са посещавали ясла . Не е според наредбата , но е като в училище - където започнеш , си караш до края . Не е правилно , но какво да се прави . Но ако в "Пламъче" местата не се запълнят с деца само от района , приемат от цяло Владиславово все пак . Тя е добър вариант , защото е само ЦДГ , а и районът за нея не е безкрайно голям .

# 609
  • Варна

Добре, ама как е вкарал голямото дете? То затова трябва да има ревизия на приема!
И на мен може да не ми харесват много неща, ама се съобразявам.
Наистина е по-добре да са само мъже, добре се спогаждат Laughing
Много зависи в коя група е по-голямото. До преди 2 години, мисля, нямаше такива строги изисквания за райониране, а преди 3 пък съвсем.
За принтер: аз мога да я принтирам и утре сутринта да я дам на мъжа ми. Но някой трябва да я вземе  ooooh!
ТЕзи от БТВ са за  #2gunfire #2gunfire

# 610
Да не говорим, че на места има промяна и на района на ДЗ ..

Дай да видя какво дават по БТВ..

# 611
  • Варна
SVU_D Аз ще я взема и ще я занеса, имам и работа при нашия счетоводител (беляшките) и ще свърша и двете. Да видим само как ще се разпределят дежурствата.
Утре в 7 без малко съм на линия, со хлапето Wink

# 612
  • Варна
galinche за Владиславово ми казаха , че остават децата в същото ОДЗ , в което са посещавали ясла . Не е според наредбата , но е като в училище - където започнеш , си караш до края . Не е правилно , но какво да се прави . Но ако в "Пламъче" местата не се запълнят с деца само от района , приемат от цяло Владиславово все пак . Тя е добър вариант , защото е само ЦДГ , а и районът за нея не е безкрайно голям .
И аз разбирам,че няма да ги изгонят които са влезли. Но защо тогава така са го написали- че преминават децата от яслата, които са от района. Аз затова ще подам в Пламъчето, макар,че ми казаха,че имало достатъчно от района

# 613
  • варненка от София
Какво пък даваха по БТВ, пропуснах?

# 614
  • Варна
Какво пък даваха по БТВ, пропуснах?
Поредният малоумен репортаж за градините във Варна. Въртят го от обяд. Сега и в 22 ли го дават?

Общи условия

Активация на акаунт