Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 794
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 810
Милата!
хората умират от притеснение какво ще стане с децата им...и знаят много добре кои е виновника за всичко това ....а ти така пламенно защитаваш ОБЩИНАТА...маи не е тук мястото където трябва да го правиш......никой няма да ти се върже......По добре отправи призивите си за ленински съботник на друго място...
КОЙ Е ЗА МИТИНГ?И КОГА?

# 811
  • Варна
Милата!
......никой няма да ти се върже......

Аз пък съм съгласна с мама_на_фъстъче  Peace Много е лесно все някой друг да ти е виновен!
Че няма достатъчно детски градини -факт. Трябва да се даде достатъчно гласност на проблема според мен. Подкрепям идеята за протест на 01 април

И наистина, нека престанем със заяждането, а да говорим по същество...

# 812
  • варна
на 1 април кой  ще изпратиш да чака на опашка  и кой на митинг .трябват поне двама  и двамата да не работят -дядо и баба на митинга  с пълномощно ли ще ги пратите? а не те пред градината там по вървят .
да общината ми е виновна ,че няма място за детето ми  в градина ,има пари за украса   и начин да ме накара си платя данъка. от 38 години живея тук  редовно си плащам и искам нещо съвсем малко в замяна : ДА СИ ЗАВЕДА ДЕТЕТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА  и да отида на работа спокойна ,за да продължавам да си плащам данъка точно на тази община .

# 813
АЗ СЪЩО СЪМ ЗА МИТИНГ,САМО ДА СЕ ДОГОВОРИМ ЗА СРЕЩАТА

# 814
 КОЙТО ИСКА НЕЩО,НАМИРА НАЧИН КАК ДА ГО ПОСТИГНЕ

# 815
bisi1 АЗ СЪМ ЗА , НО НЕЗНАМ КОГА.НЕКА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ВСИЧКИ МАЙКИ

# 816
  • варна
как ? със списък съставен от 4 родители , една седмица преди датата на приема  и
Вмъкни Цитат
 КОЙТО ИСКА НЕЩО,НАМИРА НАЧИН КАК ДА ГО ПОСТИГНЕ .
да ви имам начините  !

# 817
Според мен на 31....казвайте....Подкрепям....Само трябва се формулират конкретни искания....

# 818
аз съм за 31.03 да е митинга,че след цялата патардия да си подадем документите едва ли ще имаме сили и за митинг.пък и ми се струва че трябваше да го направим по рано,не все в последния момент

# 819
на 1 април кой  ще изпратиш да чака на опашка  и кой на митинг .трябват поне двама  и двамата да не работят -дядо и баба на митинга  с пълномощно ли ще ги пратите? а не те пред градината там по вървят .
да общината ми е виновна ,че няма място за детето ми  в градина ,има пари за украса   и начин да ме накара си платя данъка. от 38 години живея тук  редовно си плащам и искам нещо съвсем малко в замяна : ДА СИ ЗАВЕДА ДЕТЕТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА  и да отида на работа спокойна ,за да продължавам да си плащам данъка точно на тази община .

Напълно съм съгласна с теб.Аз няма как да ходя на въпросния митинг,просто ще стоя на опашката  с детето,и ще се моля да бъде сред приетите деца.
А може да пратя детето на митинга.Просто всички несъгласия,митинги и протести трябваше да се вече факт.Не вярвам да се съберат хора,защото "битката"на 01 ще е голяма.Не мога даже да присъствам на никакви подобни събрания,защото и аз като всички останали давам смени пред градината.Седя си там с детето кротко и мирно.Поне за сега всичко е спокойно при нас(ЦДГ40)и хората са разбрани.И всеки ще влезе на 01 да се запише по създадения списък.Да директорките не се занимават с това,но е важно да си следите номера който тя ще ви издаде.

# 820
Май сте прави.Най добре е митинга да се направи преди 1.04.Вепреки всичко каквото и да решите аз съм ЗА.

# 821
  • варна
и аз няма да ходя .не мога да се разчекна на 3 места - като опре яйцето тогава се сещаме за всичко  ,а това което общината не ни направи си го правим ние сами(истерията пред градините) . пожелавам успех  на митингуващи и на чакащи .отивам да вложа енергията си във връзкарство  ,защото съм чаааак в края на списъка  а трябва да си плащам данъците на любимата ми родна общинка .

# 822
Аз предлагам протеста да е на 1-ви по обяд или след обяд. Та нали повечето се редят на опашки, как да дойдат на 31???
Да мине записването на 1-ви сутринта и тогава Peace

# 823
  • Варна
До 31.03 всчики ще сме заети да даваме наряди пред градините... А на първи и 120 човека да има за документи, едва ли ще се проточи повече от 2-3 часа.
Но както решите, ако остане за 31-ви ще търся начин да присъствам.

# 824
До 31.03 всчики ще сме заети да даваме наряди пред градините... А на първи и 120 човека да има за документи, едва ли ще се проточи повече от 2-3 часа.
Именно Peace

Общи условия

Активация на акаунт