Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 436
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
galinche В "Българче" реално няма да има прием , яслената група е 45 деца , а ще има 1 първа група от 25 деца , то и затова няма и смисъл от списък.

# 931
Здравейте,момичета!Включвам се да ви кажа да забравите за списъците.Разбрах,че след изумлението на кмета по повод опашките и списъците пред градините,са взели решение на 01.04. родителите да влизат при директорите по азбучен ред на имената на съответните деца.За да стане ясно на всички,че входящите номера са без значение.

# 932
Хванахте ли се за гушите вече? Ето това се очакваше. А онези в Общината си прехвърлят крак върху крак на топличко, пука им... Sunglasses Списъците са необходими, според мен - като следствие от абсурдно грозното положение, сервирано ни от Общинарчетата. Мдааа, това е борба, истината е това - бор-ба! Конкуренцията е жестока! И как да става без списъци, замисляли ли сте се? Вие представяте ли си друг вариант? Щото аз лично - не! Грозно, но факт! Тъпо, но единствен изход! Rolling Eyes И аз от месеци се чудех как ще я караме с тези опашки...и предлиждах опашки, определено, то си беше ясно като бял ден. Чудя се защо сте очудени...? Ама не са виновни първите номера от списъците, ами онези чичковци и лелки, дето хабер си нямат от мъките ни  #Cussing outПодсъдимо е просто положението! Думи нямам. И искам да ви кажа, че не се ли съобразят с исканията ни за прозрачност - директоршите ще  си съставят техни си списъци, които ще се чудим от къде са дошли - просто една смешна трагедия сме от страни! hahahaИ пак ще продължат да си правят каквото си искат и да ни правят на маймуняци, а ние да се караме и бием даже! #Crazy

# 933
  • Варна
Здравейте,момичета!Включвам се да ви кажа да забравите за списъците.Разбрах,че след изумлението на кмета по повод опашките и списъците пред градините,са взели решение на 01.04. родителите да влизат при директорите по азбучен ред на имената на съответните деца.За да стане ясно на всички,че входящите номера са без значение.
Laughing Laughing Laughing...и настана смут
Маце, прочети си моля, внимателно правилата http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=pravila  и тогава пиши как някой казал на някого си еди си какво.

# 934
  • гр.Варна
Shocked Shocked Shocked Поредният изумен потребител! Абе в бг-мамма няма ли да направят входящ тест най-накрая...
Еййй,е как да нямат значение входящите номера според теб!!! Как от 60 човека  ,живеещи по район и работещи (т.е. без друго предимство) ще се изберат само 10 например.(тъй като в детската градина приемат 25 , 15 били и с др.предимства) .
Това е все едно да кажат -сега нека влязат синеоките,после тези с кафяви очи ...

Ама вие защо не мислите какво пишете...

Оле няма да стъпя вече в тази тема, съжалявам- само списъци и безмозъчни постове...
Ако някой направи тема за протест ,където ще обсъждаме нещо конструктивно-моля да ме покани на лични!!!   Stop Stop Stop

# 935

Моля? Наистина ли е вярно?  ShockedАко е така само мога да кажа едно - ИЗРОДИ!
Ами до сега спаха ли, какво правиха? Ами да бяха казали още миналия месец, че ще е така - културно да си мируваме и на 1.04 в 8 ч. още по-културно да си отидем пред градината, наспани и свежи като репички. Защо беше нужна цялата дандания и грозотия? #Cussing outПодиграват ни се тези хора, къде бляха до сега с тези решения?!

# 936
  • Варна

Еййй,е как да нямат значение входящите номера според теб!!! Как от 60 човека  ,живеещи по район и работещи (т.е. без друго предимство) ще се изберат само 10 например.(тъй като в детската градина приемат 25 , 15 били и с др.предимства)

Нали прочете: по азбучен ред: Авчо, Ани, Аглая, Алекс....Боби...и хоп толкова.Това искрено ме разсмя, почти толкова, колкото списъка на картон против изяждане Laughing

# 937
# 938

Shocked Shocked Shocked Поредният изумен потребител! Абе в бг-мамма няма ли да направят входящ тест най-накрая...
Еййй,е как да нямат значение входящите номера според теб!!! Как от 60 човека  ,живеещи по район и работещи (т.е. без друго предимство) ще се изберат само 10 например.(тъй като в детската градина приемат 25 , 15 били и с др.предимства)

Ама вие защо не мислите какво пишете...

Мисля, че трябва ти да пуснеш една тема за протест, явно повечето ги интересува някак си да ги приемат, но аз не мисля така...отделна тема е най-добре.
Оле няма да стъпя вече в тази тема, съжалявам- само списъци и безмозъчни постове...
Ако някой направи тема за протест ,където ще обсъждаме нещо конструктивно-моля да ме покани на лични!!!   Stop Stop Stop

Пусни отделна тема! Мисля, че така по-ще има ефект!  Peace Thinking

# 939

Това е абсолютна измислица и опит за всяване на смут. Ама поне да беше прочела правилата, да измислиш нещо по-реалистично.

# 940
Мда първо щели да минават слабите и високите после ниските и пълничките Crazy
Мда за пореден път се убеждавам че трябва да има някакво сито в този форум

# 941

Извинявай, кажи откъде ти е информацията, моля те! Та на събранието в 19 ч. да кажа на хората...Това публикувано ли е някъде? Или официално ще се обяви в последния момент, да ни погледат сеира още малко?

# 942
  • гр.Варна
мани*,не мога да пусна тема-дори не знам как ...Сърдита съм Ви  Crossing Arms...Няма да стъпя вече в БГ-мамма ...Ще си работя и ще си гледам детето...Съжалявам ,за времето,което пропуснах да му отделя,докато чета безумните писаници тук!!! Ще си проверявам само пощата с личните съобщения-ако някой ме покани на протест съм насреща...

# 943
мани*, успокой се ,не виждаш ли че точно това цели.Смут и отказване от списъците.Никои нормален кмет няма да го направи по азбучен ред.Това си е дискриминация и ще го засипят със съдебни дела.
*Информацията* излезе в събота следобед Wink

# 944
oni07 тук не е клюкарник ''рабрах'' трябва да е подпатено с източник
защото не е вярно;
дори да влезнат по азбучен ред после какво на томбола ли ще ги разиграват, ако няма входящ номер като условие

Общи условия

Активация на акаунт