Пролетните ви парфюми 6

• 21 255
  • 391
  •   1
Отговори
# 330
  bouquet Одавна не съм писала тук последните парфюми  Heart Eyes които имам за пролетта са Dior- Addict 2 и  Bvlgari - Green Jade

# 331
А, моля те - за нищо  Simple Smile, виж аз тази Мания с черната капачка не я познавам

Лабела, много харесвам Адикт 2 - супер е за топло време Peace

# 332
labella да са ти честити новите придобивки и много приятни емоции с тях.

Аха ясно, и аз не познавам Манията с черната капачка. Попитах понеже ми се стори в гардеробчето, че си ги имала и двата , затова. Ами щом не си я пробвала тази с бялата капачка, аз лично препоръчвам горещо да го направиш. Мисля, че ще ти допадне. Чудесна е за това време, а пък и според мен е от "лесно харесваните аромати".
Ех Tinkyrbel, нали няма да забравиш и от Лондон да ни пишеш.?

# 333
  • София
И аз в Испания имах черната Мания с матирано шише. Хубав вечерен парфюм. Но май е спрян вече.
Сега само бялата Мания виждам. А тя ми е сапунено-дневна.

Чакам да взема парички и да се отчета и аз с нещо пролетно!

# 334
И аз в Испания имах черната Мания с матирано шише. Хубав вечерен парфюм. Но май е спрян вече.

И какво тази Мания май не е стигнала до България ли?

# 335

И какво тази Мания май не е стигнала до България ли?
Според мен наистина е възможно изобщо да не е стигнала до Бг, понеже който я е имал или пробвал все е било в чужбина. newsm78

# 336
Вили, ти насочи ли се към някой парфюм за рожденния ден Simple Smile И да те питам пробвала ли си Старлайт, обсъждахме го преди дни с Жаки, но не помня ти дали го беше пробвала, все си мисля, че много ще ти хареса Crazy

# 337
Вили, ти насочи ли се към някой парфюм за рожденния ден Simple Smile
Мисля да е Лолита. Но смятам да изчакам Били да даде отзиви за онзи сайт в който има She Wood и ще помисля дали да е 100мл тестер Лолита или 30мл. She Wood., ако сайта излезе надежден. И ще съм пред много трудна дилема с утежняващи обстоятелства, предвид това, че съм алчна и искам 100-тици, но пък съм влюбена и в другия парфюм(ти знаеш де). Ох трудна работа ooooh! Както и да е чакам Били да даде отзиви за Poison от този сайт.
Не за Старлайт не се включих, не съм го тествала.

# 338
Ясно Grinning, не е лесно хич, а кой е този сайт

# 339
Ооооооооооооооооох, наслада!!!!!!
Дойде ми пойзънчето!!! Party Party Party
Вили, тестер е и на самото стъкло си пише, че не е за продажба.На кутията му също.Кодът, който е на кутията е F286304009.Не знам дали може да се тества на онзи линк с баркодовете, при положение, че е тестер. newsm78 На мен ми изглежда наред, но, според баркода не е...

# 340
Ясно Grinning, не е лесно хич, а кой е този сайт
Този който ти ми пусна http://parfumi-shop.com/dsquared2-c-21_374.html?osCsid=b2664cb74 … 7a1ea550f8ae62480
Оказа се, че Били точно от там си е поръчала Poison и предложи да изчакам да пристигне нейния и да даде отзиви.  Grinning

# 341
Ооооооооооооооооох, наслада!!!!!!
Дойде ми пойзънчето!!! Party Party Party
Вили, тестер е и на самото стъкло си пише, че не е за продажба.На кутията му също.Кодът, който е на кутията е F286304009.Не знам дали може да се тества на онзи линк с баркодовете, при положение, че е тестер. newsm78 На мен ми изглежда наред, но, според баркода не е...
Как така според бар кода не е ? Не е наред ли? Всъщност тестера има ли баркод на кутията  newsm78 Обърках се.
Ти си имала Poison и преди нали, сега го повтаряш. Намираш ли разлика?

# 342
Ох боже,   Laughing Peace

# 343
А, за вълка говорим, той в кошарата - Били дай отзиви за Пойзъна Peace Пюър Пойзън ли си поръча?

# 344
А, за вълка говорим, той в кошарата - Били дай отзиви за Пойзъна Peace Пюър Пойзън ли си поръча?
Мисля, че поръча класическия Poison.

Общи условия

Активация на акаунт