Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 198
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
 Поспаланка, после излезе и една нова Церварикс. Която може и за жени до 50год. Моята лекарка ме агитираше, но аз се бях разколебала. И сега се чудя. newsm78

# 136
Десчо, аз си я сложих тази. Остана ми третата ваксина само. Кажи ако мога с нещо да помогна.

# 137

Ето го мойто малко бижу Flutter Blush

flower, ние ходихме в дом Младост при д-р Гочева, иглотерапевт. Не е с предварително записване. Медицинските обички се държат 1 месец поне. А около седмица трябва да се раздвижват обичките и да се почистват с 70-процентов спирт или с кислородна вода.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:51 от Gali80

# 138
 Здравей а ти прави ли си този тест преди това? Защото аз много изчетох по тези теми и разбрах че близо 70% от населението носят този ЧПВ. Защото един вид ако си заразен няма смисъл от ваксина. Общо взето мн. противоречиви мнения.
 И за това искам да си направя първо теста, и после да реша дали да си я слагам. Моята лекарка каза че няма смисъл от тест, т.к тогава нямаше тук в Варна. Но днес ще говоря пак с нея. Лек ден Laughing

# 139
Здравейте,ейй това време няма намерение да се оправя,писна ми Crossing Arms

# 140
Десчо, аз не си правих тест не защото няма смисъл, а защото не остана време. Предложиха ваксината на мъжа ми на почти половин цена от завода, в който работи и той трябваше бързо да даде отговор дали ще купи .... та за това реших да се застраховам, пък каквото е писано. Моят съвет е да си направиш теста. Все пак става въпрос за доста пари, с които можеш да запълниш някоя дупка Simple Smile

# 141
 Аз се завърнах всичко е наред поне това което видя на ехографа, цитонамазка след 12 дни резултат. Говорих с докторката за този ДНК тест, каза че щом искам да си направя. Цената била 85лв. И пак ми предложи да си слагам ваксина. Каза ако си намеря още един човек третата доза е безплатна. Ще видим сега цитонамазката и теста кво ще покажат и вече трябва да взема решение. Rolling Eyes

# 142
ох за тези ваксини,не знам какво да мисля,като питах моя гинеколог нещо не беше очарован Rolling Eyes

# 143
Здрасти  bouquet
Вале ,много сладък нов аватар с Теди.
десчо,кой е този твои доФтор/докторка  дето така те агитира за ваксината.Аз мисля ,че няма лошо да си я сложиш. Peace
Това 85 лв.цената на кое е ??

Днес ми е тъпо и "сложно"-та затова не  съм многословна/което  е обичайно за мен-всъщност/

# 144
Дани,мерси,да ти кажа,и аз днес така се чувствам,много ми е смотано и тягостно Rolling Eyes

# 145
 Да бе Тедката голям сладур на новата снимка., не че на другите не е Laughing
И аз като говорих с др. лекар ми каза да не бързам и за това една година се въздържам.
85 лв. е цената на ДНК теста за ЧПВ и типизация дали са от злокачествените или не. Иначе ваксината излиза около 900лв.

# 146
  • Варна
Мале, сега един много тъп въпрос ще ви изтипосам, ама няма да ми се смеете много  Mr. Green Това,че ми се появявят тези прословути разнички на шийката (имах преди раждането, сега пак имам - 1-ва гр. ама все пак...) означава ли че си го имам тоз ЧПВ? Доколкото съм чувала ЧПВ е причината за появата им....

П.С. И на мен ми е много смотано днес. Дано утре да е по-ведър ден за всички...

# 147
 Поспаланка според моето скромно мнение не е гаранция. Аз съм имала още преди да родя която накрая я обгориха, тогава бях чувала че за нераждали жени не се препоръчва, но той обясни че едното няма нищо общо с другото. Обгори ми я 2001год, тогава бях на 21. До раждането нямах никакви проблеми, но след като родих пак се появи и ходих 3 пъти да ми я мажат с силгожил и се излекува сега да чукна на дърво съм добре и няма проблеми. Всеки лекар има свое виждане за нещата. А относно ваксините мненията са мн. противоречиви. Аз попитах моята ако имам ЧПВ какво правим, тя ми каза слагаме ваксина. А тук някъде четох че при наличие не се препоръчва и аз вече не знам.  newsm78

# 148
Поспаланка не се вкарвай в филми излишно,аз пък нямам раничка,шийката ми е добре,но пък на цитото показа 2 гр. Laughing
да ви кажа,че колкото по малко знам ми е по добре,не се ровя там където не ми е работа,пу,пу,пу Praynig

# 149
Здравейте Hug
Някой да ми препоръча детски зъболекар. Искам да водя дребната на преглед, но да е кабунет за деца със зайчета, таралежчета и т.н. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт