Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 195
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Аз я навеждах, потупвах я по гръбчето и и казвах "Плюй" - и тя плюе. Сега, ако се случи сама се справя. Но спокойно, мисля, че при всички се е случвало, докато свикнат децата да дъвчат нормално. Peace

# 121
 Здрасти Laughing сега се прибрах, ходих за направление от личния. Доста силно духа вън. Като говорите за дразнители, тук около нас строежите ги заграждат с ламарини и от вятъра цял ден дрънчат.
 Поспаланка и аз процедирам като Вержи. Малкия сега се е научил да си бърка в гърлото и само се давичка и му идва да повръща. Не мога да разбера защо го прави и не знам как да му обясня че да не го прави.
 Не ми стана ясно когато единият родител не работи детето не го ли взимат на градина. newsm78
Данинка много ми допадна това "малко красота за женските сетива" Laughing
Мери, Анито бързо да се оправя.

# 122
Привет отново Laughing

Диди вече е "кокона" с обички. Утре ще кача снимка да ви я покажа, че фотото остана без батерия точно в най-неподходящия момент Crazy. Пусто любопитство едвам успя да й отбележи докторката мястото за пробиване на дупките. Разплака се замалко като щракна пистолета и това беше Heart Eyes

# 123
  • Варна
десчо не че не го взимат, но с предимство (УЖ) са деца на които и двамата родители работят Rolling Eyes което е странно, защото пък безработните как ще си намерят работа, ако трябва да си гледат децата newsm78
не визирам себе си , понеже е ясно, че аз няма да работя близката година и половина  Rolling Eyes но се надявам да я приемат за да мога на спокойстве да гледам бебето поне през деня Praynig

# 124
 Да Вержи в твоя случай разбирам, то няма да работиш я. Но ми стана чудно. Веднъж докато чаках на консултация 2 жени си говориха че деца чиито родители са лекари или учители били с предимство. А да знаете за частните детски градини също ли е сложно или като си плащаш няма проблем.
 Гали80 днес сутринта на Гала даваха една малка бебка как и пробиват ушите, милата така писна да реве, чак аз се просълзих.

# 125
честити обички на Диди!!!

Анито пак вдигна Т,за4ервено гърло имала само,но да видим...вирус гаден #2gunfire

С Дилянка се видяхме набързо след смяната й пред ДГ  Peace
сега на пост е баща ми,после мъжо,а аз в понеделник се падам и после  ...01 април!!!!!!!!!!!!

# 126
Десчо, така е, всички се разплакват, но не е болезнено. Просто се стряскат от щракването на пистолета. Даже един друг тати дето чакаше след нас вика: "на входа пише, че тук се пробиват безболезнено уши, а бебето вътре плаче, да си ходим, объркали сме Joy"

# 127
Гали и аз искам на мойата госпожица да и пробия ушите! Кажи къде ходихте, че аз от доста време се чудя къде да я заведа.  newsm78
Колко време ще трябва да я държа с медицинските обици?

# 128
Изпуснах ви пак, кога изписахте старата тема бре мадами?? smile3555 Grinning
Около нас почти нищо ново, освен, че ни отложиха ЯМР с още един месец т.е. около 26.04, но нямам голям избор шъ си чакам!
Crazy
Вчера бяхме в морската, но не стигнахме до Слънчевата алея, надявам се другия път да успеем и да ви видя всичкки! Heart Eyes

# 129
ДОБРО УТРО!!
още един студен ден за март месец...
какво ли още ни предстои?????

# 130
Добро утро и от мен!
Ние сме болни  Cry Вчера бяхме на гости и май лепнахме някой вирусче.  #Cussing out А днес трябваше да сме на консултации, за да видим колко сме порастнали.... сега ще ходим само на преглед. Даже се чудя дали изобщо да я водя, като всеки път ни изписват едно и също  newsm78
Айде оплаках се!
Дано вашият ден момичета е по-добър от моя.  Simple Smile

# 131
  • Варна
nikiki във Варна има три резонанса:
в ОБ и Терапията са развалени, а в Темелков не предлагат пълна упойка,така че и нашия се отлага и ще си отидем на преглед без такъв #2gunfire направо искам да се гръмна вече,то бива карък ама чак толкоз ooooh!
та сигурно затова са ви отложили и вас Rolling Eyes

десчо вчера бях свидетел на голям куриоз - сестрата излезе от градината за да се запише в списъка  Shocked каза че тя не била от педагогическия екип и не се ползвала с предимство ooooh!

flower моя съвет е - не много дълго,защото аз си откарах сума ти години с тях и после в пубертета имах големи проблеми с възпаления на дупките - можех да нося само златни обеци,правех алергии към друг метал  ooooh! доста време ми трябваше за да я преборя тая алергия, но все още ми се възпаляват от време на време Confused

# 132
Добро утро и от мен.  Laughing
 Всички болнички да се оправят, бързо. И Криско снощи спа неспокойно и дишаше особено, ние утре сме на консултация дано няма нищо. Моя по никакъв начин не ми дава да му слагам капки. Вие как успявате?
 Днес съм на гинеколог и съм решила да си правя ДНК тест за ЧПВ, видях че вече и тук го правят. И евентоално после да се ваксинирам с/у рак на шийката. От миналата година съм в чуденка и все се въздържам.  newsm78 Някоя от вас ваксинирала ли се е?
 Приятен ден на всички. Laughing

# 133
А да знаете за частните детски градини също ли е сложно или като си плащаш няма проблем.

Деси, дано днес си по добре  Simple Smile За частните градини - в нашия квартал намерих една, цената е безумна според мен - 500 лева на месец на дете, и там имаше лист на чакащи, т.е. пълни са, нямат места, дори и да можех да си го позволя с двете ми деца.

# 134
  • Варна
Добро утро! Бързо оздравявяне на всички! Айде да минава това болно време вечеееееее  Sad
Десчо, абе може и да греша, ама май бяха казвали, че тази ваксина се слага в ранна възраст - преди момичето да е имало полови контакти  newsm78
Nikiki и Vergy, айде по-бързо да минават вашите неволи и притеснения...Те направо ви разсипаха от чакане и обикаляне  Sad

Общи условия

Активация на акаунт