Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 182
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Айде да се включа с още нещо-преди да ме завърти яко работата. Simple Smile

ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ!!!!Благата вест  за раждането на  Спасителят  на  човечеството.
          Благовещение е   празник, честван   у  нас  преди  десетилетията на  атеизъм като Ден  на майката.
Имен ден празнуват :Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Благо, Евелина, Евангелина, Гавраил, Габриела, Гавраила и др."
Ето  и едно прекрасно стихотворение

БЛАГОВЕЩЕНИЕ /П.Яворов/

Прохладен лъх от ангелско крило,
                о ангел, о дете,
зефирен лъх от ангелско крило
сред зной облъхва моето чело;
отпаднал ме лелее нежен сън...
Зора се зазорява вън.

Мелодия неземна сред нощта,
                о песен, о дете,
мелодия вълшебна сред нощта
лелее и приспива мисълта:
зора се нова зазорява вън
и празничен се носи звън.

Душата ми тъгува и мълчи,
                о сълза, о дете,
душата ми бленува и мълчи -
и тихо капят сълзи от очи:
аз слушам празнично тържествен звън
през утрен сън, уви, през сън...

Hug Hug Hug

# 106
Данинка, много се разведрих от ..... напитките  newsm53  smile3502

flower ,моето зорко око забелязва нов прекрасен аватар.Много е хубав Peace
Мерсиии    Blush те, всички малки и големи бебчовци са сладки, ма мойто гардже си е най-хубаво  Joy

# 107
Данинка, прекрасен поздрав Hug Честит празник и много благи вести  bouquet

# 108
някой показали си носа на вън ooooh! ужасен вятър едвам стигнах до кухнята,носех се като найлонова торбичка Joy после влязох в магазина и се натоварих едно хубаво,че ми липсват тежести бе hahaha Joy

# 109
Голям ветрилник е. И аз ходих за кухнята, едвам слязох и се върнах, направо ми се носеше количката по посока на вятъра. Трябва да водя Дарито на кожен лекар да му сменят лекарството, добре че ще съм с колата. Как може такова гадно време, вчера топло, днеска студено, ненормална работа  ooooh!

# 110
Дани,какво стана с джипа до нас? казаха от опашката/дето е за градината / 4е около 00.00 се е разтресло....на някой от кооперацията...

Мацки,Анито беше снощи с Т- червено гърло днес и пак вдигна Т до обед- а в4ера така хубаво се разходихме...имаше 2 деца болни,дето кашляха на площадката на Чаталджа....явно оттам... #Crazy
 ooooh! дано не се влоши....4е ми е много мъчно да я гледам болна и отпусната !!

# 111
  • Варна
мен ми е много интересно, даже и да се класираме за градината да ни приемат....как ще стане номера да започна работа тепърва след като съм бременна в 6м Rolling Eyes и в трудова борса ще е доста странно да кандидатствам Joy

# 112
  • морето и сините вълни :)
днес го дават да вали Tired

оф някой се е разчукал от 9 часа,направо ми бърка в мозъчните клетки #2gunfire

Ха,ха,ха-че ти ако си ми комшийка ще откачиш от мен значи.
Аз в 8 часа вече бруля с прахосмуча из къщи и то всяка сутрин hahaha hahaha hahaha
И хич не ме е.е че преча на някой щото  в 10 тряя съм приключила да рина буклуци и да стягам кервана за навънка Joy Joy Joy
Ам тъй де...
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 113
о радвам се ,че не съм ти комшийка,над нас няма никой,и е благодат Mr. Green

Мери ред,какъв джип?какво се е разтресло?

# 114
Дани,какво стана с джипа до нас? казаха от опашката/дето е за градината / 4е около 00.00 се е разтресло....на някой от кооперацията...
!!
на нас от София не ни искат такива "битови"неща,щом нЕма жертви и не е нЕкой известен- Naughtyне върви.
Навън дуФа ,като  hahahaЕвгени Минчев Mr. Green

Virginity ,направо ме напуши на смях с твоите писания. Joy Joy

# 115
  • Варна
Здравейте, докато ми остане ред да пиша, станало следобед Simple Smile
Десчо, дано да се разминеш леко.Стискам палци всичко да е ОК, пиши как си!Пък на малкия сега му се е паднало Simple Smile нека да разхвърля на воля Simple Smile

Данинка, страхотна закуска си ни спретнала Simple Smile а бръшляна - първата зелена салата за годината ли ще е Simple Smile Барем една маруля да беше дала да ръбаме Simple Smile Айде, карай - ще минем и с бръшлян Simple Smile

За тъпотиите с яслите и детските градини, няма какво да коментирам. Без думи просто....Ние сме 315 номер за ясла, ще видим дали ще се класираме...

Хич даже и не съм си показала носа навън. Аз съм си страхливка. Като задуха тоз вятър и гледам да се крия.

Морска, нещо са взривили най-вероятно. Така изглежда...

Аз да ви се оплача какъв ужас преживях преди малко...Започвам да храня Калоянче, всичко ОК. Имаше от кухнята зеле с месо.Супер дребно нарязано - много пъти е ял тази храна. Обаче нещо му подразни и направи позив за повръщане. Че като се уплаши това дете!Като ревна!Устата му пълна, от което аз изпадам в паника. Много лесно може някое парченце да попадне в трахеята като се дере така. Почвам да го успокоявам, гушакам, целувам - няма братко - рев! Направо докато го глътне, косата ми се изправи и сигурно ми побеляха поне 10 косъма. Още ме боли главата от напрежение .... Естествено след случката нямах шанс да продължа да го храня и го сложих да спи гладен. Заспа милото за първата минута....
Не знам как се реагира в такава ситуация...Случвало ли се е на наякой? Мислех с пръст да се мъча да изваждам каквото мога от устата, но се притесних да не бутна парченцата без да искам навътре - че той не седи мирно...Оф, голям ужас...

Отивам да изям един шоколад да ми дойде сърце ня място  Mr. Green

# 116
Поспаланка,успокой се,Теди постоянно като повръща,нали все пасирано яде Joy а кухнята основното на нас ни беше пуешко месо с тиквички newsm78

# 117
  • Варна
Морска, ние сме на частната- затова е друго менюто. На мен не ми пука че повръща (и нас ни се е случвало и друг път), ами за това, че реве с пълна уста, което много рисково...

# 118

а бръшляна - първата зелена салата за годината ли ще е Simple Smile Барем една маруля да беше дала да ръбаме Simple Smile Айде, карай - ще минем и с бръшлян Simple Smile

ако мислиш ,че аз съм забелязала тази " бръшлянна подробност" от картинката-лъжеш се Mr. Green
Не ми се е случвало Виктор да се дере с пълна уста,.Той по принцип рядко реве ,пък е много умел  в "придъвкването"и не е е задавял от храна  и досега изобщо не е повръщал...:А иначе си е притеснителна ситуацията.Сигурно бих опитала първо да го успокоя бързо ,ако не става може и да бръкна да вадя храна от устата му  ooooh!Абе да не се налага Praynig

# 119
  • Варна
навеждаш го хубаво напред,за да не може да "падне "нищо в гърлото, вадиш храната от устата с ръка и лекичко потупваш по гръбчето.
поне при нас така се процедира  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт