Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 179
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
 Благодаря Ви момичета Hug, Всички сте много милички. Сега ще чакам да видим резултата от скенера и ще видим кво ще се прави.
Лека вечер на всички. Laughing

# 91
mia ata - за дг 42 мир сме се наредили...Wink
след малко е срещата - да обсъдим кой ще чака и кога..
няма как- много деца Thinking

десчо- да се оправяш,мацко!!! Hug

# 92
И пред Звездичка лудницата започна  ooooh!

# 93
  • Варна
Аз още съм си 2 в 1  Peace  Лек ден  Hug
айде беееее hahahaстига си се стискала JoyПускай го това чедо да види  hahahaбял свят baby_neutral

Ми хайде де, аз не се стискам ама не ще - овне си е още от преди да се роди  Mr. Green

десчо съгласна съм с другите, аз съм бях с тежка дискова херния, но се оправих без операция, но според мен има смисъл след скенера да си направиш и ЯМР доста по добре показва нещата  Hug

# 94
  • Варна
и определено ЯМР е по-безвреден защото не облъчва толкова Peace 200лв е на частно , както казах по-рано, през ЗК има да чакаш поне един месец ooooh!

# 95
ейй на никой не му се купонясва края на седмицата....

# 96
ейй на никой не му се купонясва края на седмицата....

Ма как бе жена всички купонясваме от вчера Crazy Дежурим денонощно пред градините .Ако ти е скучно заповядай да видиш ко те чака догодина  Joy Crazy

# 97
Ха добро утро!
Така се бях нагласила днес цял ден да сме в Морската, а то .......  Crossing Arms Гледай значи вчера какво слънчице беше, а днес как се чумери Sad Сега щом ще съм в къщи, ще трябва да  newsm75 wash 1ironing hang а такова извинение имах пред себе си, че да го отложа с един ден  Laughing

# 98
добро утро Grinning

DZ,аз няма да чакам по опашки Mr. Green

днес го дават да вали Tired

оф някой се е разчукал от 9 часа,направо ми бърка в мозъчните клетки #2gunfire

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:12 от Морска

# 99
Добро утро, и аз ще се пукна от яд за това смотано време. Вчера какво хубаво слънчево беше, най после Дарито успя да поиграй на детския кът до нас. Викам ето почна се хубавото време ама........   ooooh!
Сега и аз трябва като flower да оправям в нас, че с хубавото време зарязвам всичко и после трудно наваксвам

Лек ден всички  Hug

# 100
Добро утро и от нас! за времето - направо не знам какво ще правим. Такова слънчице вчера - днес направо ужас  #Crazy
За детските градини - успех на тези по опашките. Аз ходих до Звездица - шефката там направо ме отряза, че щом не съм гражданка на Варна - шанса ми е НУЛА да взезнем, отиваме автоматично на края на списъците, и второ щом съм безработна (а как да почна работа с две деца в къщи ?!) автоматично отивам на края на списъците. Така че и да висим или не по опашките, все ще сме последни в списъците (автоматично) така че... аз съм в омагьосън кръг, от понеделник не съм на себе си  #Crazy newsm78 не знам какво ще правя, честно казано. Оплаках на всички! Мерси за изслушването, че на децата милите от понеделник им се оплаквам  Mr. Green Лек ден от нас!

# 101
Ей това е супер нечестното с детските градини. Как майка без работа с 2 деца да ги даде на частна градина, за да си търси доходи  newsm78! И аз съм в чуденка дали ще вземат Кольо Бясното в Търново без родители...
Дано поне времето ви се оправи да се разхождате и да се разтушавате взаимно. Тук през прозореца е супер, ще го тестваме на живо. Че и вчера беше усмихнато, а бахъъър. 4 пъти въртя виелица суграшига, а пердетата ни бяха дръпнати, че ослепявахме от слънцето. Смотана държава, смотан климат, смотани закони!

# 102
 Здравейте момичета. Кофти време е вън, но дано това не повлияе на настроението ви.
Моя малкия ме подлудява, наизвадил е всичко от чекмеджета и шкафове. А на мен ми е трудно да се наведа да събирам. Един път и той да разхвърля и да се наслаждава.
 Миме дано имате късмет макар и последни в списъка. Praynig
Приятен и усмихнат ден. Joy

# 103
Здравейте,дами.Заповядайте на разведряващите напитки-заедно с мен Hug

И понеже забелязвам ,че някои от вас -дами скучаят или са изпаднали в кофти настроение-ЕТО рецептата за макар и кратко разведряване .Малко красота  hahahaза женските сетива LaughingЗа всяка по нещо!!!/надявам се/ Joy Joy
ГЛЕДАЙ И ВЯРВАЙ НА ОЧИТЕ СИ Mr. Greenhttp://vbox7.com/play:79ba352b

десчо ,ГОРЕ ГЛАВАТА HugЩе се оправи кръста ти-ще видиш.Остави малкия палавник да разхвърля на воля...все някога ще спре ...
MariaE ,така е !!Много е кофти със записването в детските градини.Безумие е да се изисква майката вече да работи и тогава да се реди на опашките за настаняване на децата си в градина.Недомислица и тъпотия.Както казва Фънки:"Живеем в Абсурдистан Tired"
flower ,моето зорко око забелязва нов прекрасен аватар.Много е хубав Peace
Морска,трепи ги тези "ремонтаджии".Трябва да знаят ,че дамските сетива са нежни и трябва да се съобразяват.Аааа ма-ха  Mr. Green
iv4ok  Joy Joy разсмя ме с това Кольо Бясното hahaha
Поспаланка, къде си???
Дилянка   bouquetТи за коя градина ще се бориш със зъби и нокти???

# 104
Добрютро Hug
МарияЕ, и аз съм на твоя хал, нищо, че и двамата с татито сме си граждани на Варна и сме на работа...Няма градини и това е проблема. Айде да протестираме, поне за второто се надявам да се реши тоя въпрос, да построят някоя и друга градина. В нашето ОДЗ само 5 места има и те се заемат от деца с предимства. Това е положението... smile3516 newsm50
Еее, Данинка,  Hug точно на място ми дойде сутрешната напитка kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт