Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 194
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Аз да кажа ли "Добър ден", да не кажа ли ....  newsm78 То че е ден, ден е, ама за мен хич не е добър. Нали се разболя малката и снощи заспа чак в 1ч. От тази хрема милото не може да диша и все се събужда, та до сутринта ставах през 30 мин. На всичкото отгоре, като тръгнах да я храня в 5ч. и излях половината шише на пода  smile3511 Как да е, дадох и каквото е останало и се довлачих до кухнята да спретна нова порция, като преди това прилежно забърсах целия под с мокри кърпички /щото те ми бяха под ръка, а инак нямаше как да стигна до вратата/. Забърквам аз новото мляко, дотътрям се до спалнята и си мисля, чакай да го разбия хубаво, че нещо се утаява и ...... се оказва, че заспалия ми мозък е объркал бибероните и не съм завила плътно шайбата  #Cussing out Разбира се нова половин порция се оказва на току що забърсания под!
Сега пия поредната конска доза кафе и се моля да заспи поне след обяд за час-два!  smile3507
Ами оплаках се .... Малко ми олекна!

Поспаланка, като свърши у вас, нека мине и през вкъщи, пък аз ще почерпя  Joy

Бела, сигурна съм, че всичко ще е ОК!

Верджи, цункай Лорка да и мине!   love001

Деси, аз последните дни не въвях ами се търкалях! Понеже преносвах, доктора всеки ден ме пращаше в Морската на разходка, та дано се появи някакъв нишан, че ще раждам Simple Smile И тъй като не станя тая, взеха, че го изкараха "насила".
Апропо.... ако сте виждали една оранжева тиква да се търкаля миналото лято из Морската .... аз съм била  Blush

Малиии, как се разбъбрих   Embarassed

# 166
Здравейте аз не съм писала от одавна ама да кажа за детски заболекар Д-р Даковса срещо царквата св."Атанасий"римски терми ул."Граф Игнатиев"№18 аз водя там моита щерка и съм доволна а и док е много внимателна и дава книжка за Чук и Пук за зъпките тел 606-383 ако имате  желание дано да съм бела полезна всичко хубаво Hug

# 167
aaaa винаги се намира къде  Mr. Green Лора днес се поряза на лист хартия Tired
smile3521 точно така е,  Крис преди два дена си сложи фиба на долната устна, че една кръв после една болка. ooooh!

# 168
 Хай, ние се завърнахме ходихме на консултация и си направихме една голяма разходка, но не беше много топло, поне късния следообед. Криско е станал 11 800 и 81см., казаха че е екстра.
 Мале nikiki, милата Криска как така фиба, тези деца от къде им хрумват такива неща.
flower, да се оправя бързо малката сладурка. Peace

# 169
 Hugвлизам да ви видя набързо...и лягам,4е ми се спи...Анито днес ве4е е без Т и ще се опитам да поспя- тия дни спа при мен и да не ви казвам какво ритане и шаване беше...бълнува си...
продължаваме да 4акаме активно на опашката - все по- напе4ено става- особено вторника - не знам ,ще спим ли там???добре,4е това ми е за последно - в смисъл 2 то дете и после - живот и здраве за внуци да не чакаме ,а те да ни канят да има посетим градината!! Whistling ooooh!
болните да се оправят !!трябват много нерви ,когато децата са болни,защото това си е психически тормоз и за родителя,който се грижи основно за детенцето!!!!
Дес4о- браво на юнака - все тъй да расте !!!

# 170
Мале Деси, Криско кога стана 12 кг?Всякаш вчера се роди, а вече такъв голям мъж. Grinning
На другото Деси пожелавам скоро да влезе и да се похвали че бебето вече се е родило.
В Дом Младост и аз препоръчвам докторката дето слага обици тук и там.Тя преди години ми сложи обицата на пъпа и беше страшно мила и любезна.Живот и здраве като се роди момата там ще и дупчим ушите.

# 171
Добро и усмихнато утро на всички!!!

Днес времето се очертава да е хубаво, дано да се запази като сутринта  Praynig

Да ви се оплача - днес дъщеря ни ни събуди в 4.30 часа, и не искаше да заспи докато не я взехме в леглото при нас  ooooh! Ужас, започва се с капризите вече

Хайде да ви оставям, на Денито вече й е време да се клепа с пюре  и после ще излизаме към Морската градина. А на болничките - скорошно оздравяване Peace

# 172
  • Варна
десчо какво ме направи ти бе! Лора е на 2 години и е 12,500. голям мъж ще отгледате  Mr. Green

# 173
  • Варна
Хи-хи, Vergi, нашия е 12,300  Joy Ма те са мъже бе, ти си отглеждаш дама все пак Simple Smile Ние се наиграхме в морската и сега ще помързелуваме Simple Smile Следобед мисля да търсим пролетни обувки...изобщо нямам идея къде ще търсим...някои ако се сети, да каже.

# 174
Мен ми беше студено  Confused Тоя бриз като задуха  Rolling Eyes
Според мен изчакай да заредят магазините по добре и тогава търси обувчици.Сега навсякъде разпродажба на зимна колекция.

# 175
  • Варна
Така ли? Аз се страхувам да не стане като със зимните...През ноември - началото на зимата, навсякъде ми обясняваха, че нямало да зареждат повече зимни обувки  Shocked Естествено, каквото ми харесва - няма номер. Абе луда работа.Та викам, хората ще оберат пролетните обувки докато се наканя.Но нямам никаква идея какво става по магазините, сигурно си права...Честно да ви кажа не мога да я разбера тази практика - в началото на сезона вече продават остатъци и казват, че няма да има зареждане newsm78 Но често ми се е случвало като търся нещо за себе си...

# 176
Да не те подведа разходи се все пак може накъде да са почнали да зареждат. Peace

# 177
  • морето и сините вълни :)
Относно пролетните обувки са заредили и то отдвна.Аз днес купих на ВЛади-от Чаталджа.Там има 4 магазинчета за детски обувки и модели колкото душа ти иска Peace PeaceИма голям избор. Mr. Green

ДЗ-разпродажби надали правят на зимните колекции спецялно за детските,кой ще купи 3 номера по големи за догодина Joy Joy JoyВиж,за наще караконджули има  разпродажби колкото щеш hahaha hahaha hahaha
Времето е слънчево ама си е студено,на Влади от студения въздух му текна нослето Confused,той и моя текна де Sick

# 178
В магазина под нас има разпродажба на детски обувки  Wink

# 179
Дилянка,ти кога влизаш тук? кой е на опшката ,а??? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт