Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 183
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Мъжа ,кой друг  Mr. Green Да не съм луда да си изпусна 3-тото номерче  Mr. Green
Кафето го пия без захар  Whistling
Ох колко кафета имам да пия Crazy

# 181
Хай, девойки! Днес излизах без мрънкащи мъже и пубита, и бебИта! Купих си пролетни патъчки от разпродажба-от 60 евраци намалени на 2,50 БГ кинта. В такива дни обичам Дания! Пих кафенце в заведение дето се пуши и като се прибрах - о, мирикъл - къжо сготвил китайски спагети и винен кебап. А сега ще ме води на гости, щото и къщата очистил и му свиди да му я цапаме!  Mr. Green
Бела, не се тревожи  Peace и Коко така полежа, задържаха го и сега е бандита на квартала  Hug

# 182
DZ, много закодирано бе, мацка Mr. Green, къде е това под нас?

Аз днес взех на Диди обувки за прохождане, мислих, мислих и накрая взех класиката на КК за прохождане. Понатам, ще мислим какви сандали ще купуваме Flutter

# 183
Мери ред,каква беше тая опашка пред ДГ до вас бе Shocked прибираме се  с мъжо и детето от морската и гледам една паплач хора Laughing

Десчо,много сте пораснали Hug

ДЗ живее над тубито на червения Crazy изклюкарих я,нищо ,тя няма да ми се разсърди Heart Eyes Heart Eyes

Гали80,Теди като прохождаше беше с на к&к буйките,после купих сандали пак на к&к ,много бях доволна,цяла лято ги носи,после в къщи докато му станаха малки Crazy

пропуснах ли някой newsm78

Ивчок,много е хубаво без деца Mr. Green миналата седмица за първи път се отскубнах от малкия,и бях нов човек Party

# 184
ами Вале - това е положението  тази година - списък 50 човека....правим проверка в 19 часа и после разпределяме график на дежурствата!

# 185
  • Варна
да ви кажа каква съм проста  Banghead
решихме да спим тази вечер в Сливен, за да не лашкаме детето 6 часа до софия утре(в понеделник сме на преглед в Токуда) . и тъкмо пристигнахме,седнахме на масата..... и разбрахме че съм забравила документите на Лора Banghead как от всичкия багаж, забравих точно най-важното!!! иначе четка за коса взех ама документите за какво са ми Banghead и сега утре рано хващаме пътя за варна да вземем документите, детето ще го оставим в сливен, после ще минем да го вземем ooooh! пълна идиотка съм ви казвам ooooh!

# 186
Mery_red извини ме, че не ти обърнах внимание на "засечката", Но Криста е доста нервна и когато спрем започва да мрънка... Tired
Друг е проблема , че ме бъзикат, че три годишно магаре го влача с количка.....еми, пробвах се онзи ден без и загазих, прави две крачки и "Гушни ме", та я нося на ръце...самите лекарства които приема сега са за успокоение на мозъка, но влияят и на мускулатурата й...имам да им обяснявам в понеделник на учителките в ДГ кое как и защо й се случва и как да реагират в коя да е ситуация.поемам риска и я пускам на градина, защото Крис си има вече (след два месеца У къщи) въображаеми приятели.Нормално или не важното е да си намери истински такива. Hug

# 187
Добър вечер  Hug

Не се ядосвай Вержи   Heart Eyes  то е от бременноста, ще ти мине  Wink  Наистине не се ядосвай, все нещо трябва да не е наред. Имам впредвид, че с Лорка всичко ще мине супер та поне това да е грижата. За кое, по - напред да мислиш  ooooh! естествено, че няма как да огрееш на всякъде. Стискам палци за прегледа  Praynig

Днес като видях слънцето и набързо се изтрелях с малката в Морската градина. Там обаче нямаше някой да не е направил същото  ooooh!   hahaha   т.е. беше пълно с жадни за слънчице мами, татковци и дечица. Ходихме в зоопарка, мечките като по поръчка се къпеха и боричкаха в една вада и настана голяма радост  за зрителите  Joy Утре мисля преди обяд пак да посетя градината, ако някой има подобни планове да сподели  Hug
Вале, през цялото време се канех да ти се обадя, но така и на успях  Embarassed  Пиши ако ще излизате утре  Heart Eyes

И да не забравите да завъртите часовника един час напред  Peace Ще спим по - малко  Cry  

Целувки на всички и лека нощ   Heart Eyes   Hug  

Ники и при вас не е лесно  Heart Eyes  Наистина най - добре за дечицата е да са сред свои, така се улисват в игра и им минава по - бързо. Дано и при вас всичко да мине гладко  Heart Eyes

# 188
Петс,ами и ние бяхме в зоото,ее как не сме се засекли,трябваше да звъннеш,утре ще излизаме,с татито ще сме,но това не пречи да се видим да бъбрим Laughing

Никики Hug

Мери ред ooooh! ужасТ...

ГЛЕДАТЕ ЛИ МАЧА Ирландия- България 1:1 Laughing beer2

# 189
Добро утро!!!

На мен вчера много тягостно ми беше станала въпреки страхотното време - излизам с малката и където погледна все виждам майки и бащи да разхождат децата си. И като се сетих, че нашия татко скоро няма да го видя (понеже беше едва обяд) и много ми домъчня за него, ама какво да се прави - трябва някой да работи.  Simple Smile Като се прибра го разцелувах едно хубаво.
   Днес ще се фръцкам, защото ще излизаме тримата и изобщо деня ще ми е по-хубав от вчера  Laughing

Днес спах един час по-малко, но изобщо не го усетих, защото малкото зверче е доста ранобудно и ме е научило, че аз в близките 3-4 години няма да поспя повече от 5-6 часа. Дано като порасне да реши да поспива повечко, защото ще се превърна в сомнамбул по някое време  bowuu

Много усмивки и късмет желая на всички !!!

# 190
ДЗ живее над тубито на червения Crazy изклюкарих я,нищо ,тя няма да ми се разсърди Heart Eyes Heart Eyes

Клюкарка  Whistling

DZ, много закодирано бе, мацка Mr. Green, къде е това под нас?
Мии  Blush Писах набързо и не се усетих че има хора които не ме знаят къде живея  Laughing

# 191
добро туро народе,супер е времето на вън Grinning

ай де, който гледа формулата да дигне ръка wavey Joy

# 192
Такова нещо в къщи не се гледа.Както и мач  Whistling
Отивам да се опитам да разчистя къщата от ненужни вещи.Пожелайте ми успех ooooh!

# 193
Такова нещо в къщи не се гледа.Както и мач  Whistling
Отивам да се опитам да разчистя къщата от ненужни вещи.Пожелайте ми успех ooooh!

ууууу,пропуснали сте половиния си живот Joy

# 194
Aй и аз тука.. че ма тресна нервата..
Който не знае де живее ДЗ, тя да го покани и да почерпи.. ко само са фръцка

При нас няма морска, няма горска градинка . сега се разхождаме ПРЕД с тенденция за ВЪВ детската градинка..

Обувки са пуснали навсякъде, но аз искам маратонки за малкия.. хем и лятото при дъжд ще ги слагаме ..
Някой знае ли дали ще носят на Пума, и къде освен в спорт депо и мола има Пума
Искам да са леки и с лепки, че сега нали ги учат да се обуват събуват сами, а на 2г 6м връзки да връзва не го виждам  newsm78

ПС: Морска, поста ти 100 пъти го прочетох като :
"ууууу,пропуснали сте полоВИЯ си живот "

Общи условия

Активация на акаунт